Många högtidsdagar det sista, M födelsedag var i söndags, han åkte sidor i alperna så vi sågs inte. Första gången på 8 år vi inte varit tillsammans på hans födelsedag. Även alla hjärtansdag, dagen då man gärna är ihop var vi skilda åt. Dock hade jag en riktigt fin vday ändå.  Jag var lite skade glad, för Gabriellas man var inte heller här. De bor lite som vi, i två länder, halv tid i Stockholm och halvtid i London. Hon kom med gelehjärtan och drack bubbel med mig till långt in på småtimmarna <3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tiden bara springer iväg. Förra veckan flög M till Dusseldorf för jobb sen åkte han tillbaka till Schweiz. Tråkigt att inte ha honom här i Stockholm. Är dock grymt taggad på att jag ska åka hem till Swissan. Alla mina saker är där, mina kläder osv. När jag flyttade till Stockholm hade jag bara en 20kg resväska med saker med mig. Först bodde jag i delad lägenhet på Lidingö men nu har jag hittat en egen lägenhet i Vasastan. En mysig old Stockholm style 2:a, med vita trägolv och stora fönster mot både söder och norr. Trivs <3

Helgen var lugn och jag kom ner i varv, äntligen. Var i Småland och myste, mår väldigt bra av att få vara ute i naturen. Gick långa promenader på isen, grillade och umgicks med mor och far.

Köpte och installerade en ny tv, tur att jag fick lite hjälp med att sätta upp den. Vi funderade länge på att inte ha tv i Viken, just för att minska skärmtid, men det är lite sällskap på något sätt tvn.

I måndags var jag i Göteborg, jobbade på Nouw kontoret och sprang på olika möten. Tyvärr bjöd Gbg på det värsta vädret. Påväg hem till Stockholm fick jag sitta med dyblöta skor ... men de finns värre saker :) På tåget hem passade jag på att ringa dom där samtalen som man tänker, "jag måste ringa hen snart". Så mysigt att få prata lite med så fina vänner.

Så kom v-day.

Likes

Comments


Jag har ätit mig igenom hela helgen, mamma och pappa har varit här. Linguine . Churchill arms , TGI Fridays, Sosta osv. Bäst var CiaoCiao Due, inte bara den underbara maten utan härligaste personalen, som gör en riktigt glad.Söndag, snön faller sakta över Stockholm medan solen skiner starkt. Följt mina föräldrar till tåget, shoppat skor och köpt ett pussel på Designtorget. Blir en lugn dag, ska samla mig lite, fundera på prioriteringar. Saker man ska göra för att må och att det ska kännas bra.
Fick underbara nyheter idag, det är stort och jag är så glad! Kan tyvärr inte dela med mig av detta här ännu. Frågan är ska man vara modig och våga chansa, fast att det för mig är skit läskigt. Den som lever får se!


Likes

Comments

Denna veckan hade jag gärna dragit fram en stol och satt mig med några av mina bästa vänner L & S. Här på vår balkong hemma i Schweiz.

Likes

Comments

Det är grått ute och jag springer mest på möte hela dagarna. I mitt arbete representerar jag Nouw och det otroligt roligt att se vilken positiv respons jag får tillbaka. Det är glasklart för de flesta att Nouw är en platform där vi kämpar för varandra. Nouw-bubblan där tusentals kvinnor och män boostar varandra, i vått och torrt.

Lite som ett lyckopiller och terapi samtidigt. Vi delar med av oss själva, ger till andra och får mycket tillbaka. Jag tror många mår väldigt bra av att få "skriva av sig". Det gör jag.

Likes

Comments

Nu har äntligen Kung Carls Bakficka öppnat för brunch! Funnit det lite svårt att hitta en riktigt bra brunch buffé i Stockholm.
Men så äntligen har de slagit upp portarna!

Efter brunchen kikade vi på fina ting, älskar de färgstarka sakerna på Oscar & Clothilde. När jag är där inne önskar jag att mitt hem såg ut så. För att sen gå in genom nästa dörr till Norrgavel, där enkelheten, naturen och de ljusa tar över. Då ändrar jag mig, såhär vill jag ha det. Jag skiftar visst ganska fort.

M är i Sverige, då blir jag alltid lite lugnare, sover bättre. Vi unnade oss en lugn helg, träffade inte någon, hängde bara vi två. I lördags gick vi sakta genom stan, M införskaffade sig nya kostymer på ett fullpackat NK (han hatar att shoppa, men ibland måste man...). Tog ett glas på Italiano sen gick vi hem, planerade en stor middag, handlade massa mat på vägen. Väl hemma hade ingen av oss orken, de blev ost, kex och rött i soffan. Vilken lycka.

Likes

Comments

Är det hur person är eller hur den ser ut? Fina bilder eller djupa känslor? Utvikande eller återhållsam, sparsamma tips eller glam vi aldrig skulle ha råd med? Kan det vara så, du väljer ett spår och kör stenhårt på det, eller är det balasen av båda?

En blogg kan vara öppen och väldigt personlig, lite som att känna en person du aldrig träffat och denne vet inte vem du är. Vi har alla ryckt till på stan, på tungspetsen har det legat ett - "Hej hej", för att sen komma på i samma stund, hen vet inte vem jag är. Men vad gör väl det! Hälsa för guds skull, läs mer från personligheter du aldrig träffat men är duktiga på att skriva, ta bilder, visa glam vi önskar och får oss att känna berörda av deras historia! Att få oss att känna tror jag är poängen!

Likes

Comments

Hej!

Nu drar min tid på Nouw igång! Jag har bloggat i flera år, tog en lång paus och äntligen är jag tillbaka! Ska bli roligt att få dela med sig av min vardag igen. Som för alla andra pendlar livet upp och ner,
dagar av skattar och dagar av tårar.

Det kan nog ta ett litet tag för mina läsare att förstå vem jag är, men jag ska försöka att göra de rättvisa. Öppna upp little by little..

Igår var jag och fotade med Nouw gänget i en studio och tog bl. a. denna härliga bilden! Vår fotograf, Annie Hyrefeldt är så duktig!

Likes

Comments