Efter Sweden rock festival i Sölvesborg hela helgen hade jag inte uppdaterat mej om dagens väder inför veckan och gick resolut på morgonens vy utanför fönstret... Å hur tänkte jag där liksom?

Eftersom det såg ut som regn och åska på g kl 06:04 så fick det bli svarta jeans, långärmat, regnkappa nerpackad och bilen till jobbet istället för cykel.
Upptäckte vid lunchen att det utomhus var dryga 30 grader och inte ett moln på himlen. Å hur hade jag tänkt där liksom?

Dessutom hade jag passat på att planera skinkstek i ugn till middag så nu sitter jag i bikini på balkongen och väntar på att "vintermaten" ska bli klar. Övriga familjemedlemmar blir säkert överlyckliga över kött, sås och -potatismiddag idag när årets hittills varmaste dag snart är till ända.

Hur tänkte jag där liksom.........

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inte utan att självförtroendet får sig en törn när 14-åriga dotter kläcker ur sej som världens naturligaste grej:
Mamma, du ser ut som ett russin.

Va fasen, 37 år och välbevarad var min självbild. Tänk om, tänk rätt får väl bli nya mottot. 😳

Likes

Comments

Pfft, lagom när jag har vaknat till liv igen efter operationen i torsdags så byts det fina vädret med 27 grader, sol och vindstilla till mulet och blåst så träden ligger horisontellt längs marken.

Va fasen, jag skulle ju äntligen ta mej ut på baksidan med nya bikinin, solstol och solglajjorna för att förbereda inför beach 2014 men nu får jag nog vackert hålla nosen inomhus IDAG OCKSÅ!!!

Pust, och farbror doktorn säger att jag inte får jobba än, det där med sjukskrivning är inte min grej......

  • 85 Readers

Likes

Comments

Dottern tjatade om att jag var TVUNGEN att starta en blogg nu och att hon ska hjälpa mej men vad gör hon? 

Startar en till sej själv medan dinosauriemamman sitter som ett fån på andra sidan bordet och tar ungefär tre gånger så lång tid för att få upp det nödvändigaste. Nu har vi tillbringat hela kvällen på balkongen med varsin dator uppslagen och kaffe/tekopp vid sidan om. Därtill kom en tredje dator med ägare och anslöt sej så nu har grannarna säkert haft vilda diskussioner om vad vi är för några. 

Är det detta som kallas modern kvalitetstid med sina barn? Tja, vi bjuder på det.............

Likes

Comments

Hej där!

Eftersom många har frågat om jag inte kan skriva en bok, eller två eller varför inte tre om mitt liv och på senare tid att jag borde starta en blogg så har jag nu fallit för trycket. 

Det mesta som kommer att läggas upp här kommer inte att ha något fantastiskt stort värde för omvärlden men en och annan kommer garanterat att dra på smilbanden. 

Välkomna!

Likes

Comments