Jeg hadde termin dato den 06.07.17. Da hadde jeg også min siste jordmortime, alt ble sjekket og lillegutt hadde det som plommen i egget inne i magen min. Jeg fortalte om alle mensmurringene og takene jeg hadde hatt i det siste. Jordmor mente fødselen ikke var så langt unna. Jeg mente han kunne komme ut 07.07.17 for det var en skikkelig kul dato :) Jordmor var ikke helt enig grunnet stengt fødeavdeling i Molde og da vil det si at det var fullt på føden i Kristiansund. Jeg kunne få føde på søndag for da hadde alle de som fødte før helgen dratt hjem :p Før jeg dro derifra fikk jeg time til overtidskontroll på sykehuset, hun mente jeg ikke trengte den for han hadde kommet før det hadde gått en uke.

Det ble ikke noe baby på termin eller på fredag den 07.07. Han ville bare ikke ut akkurat da.

Lørdag den 08.07.17 våknet jeg av svake tak som jeg klarte å sove meg gjennom. i 3 - 4 tiden begynte de å ta seg opp. Jeg kjente at jeg måtte på do. Jeg gikk på do hele 3 ganger. Jeg gikk og la meg på stua lå der med tv på i bakgrunn. Jeg gikk opp til Ole og sa "jeg tror han vil ut" ja? NÅ?! Neeei ikke helt enda da kanskje sa jeg, da var kl rundt halv 6 - 6. Jeg gikk ned igjen og ringte til føden og fortalte hvordan jeg hadde det og at dette var fødsel nr to. Jeg kom frem til det at jeg ble hjemme litt til etter samtale med jordmor fordi jeg mente at riene ikke var sååå intense enda?! Jeg var hjertelig velkommen om de skulle ta seg opp. Sannheten var at det var egentlig ganske intense. Jeg la meg på soffan og kikka på under samme tak mens jeg tok tiden på riene og sov litt inni mellom. Jeg hadde hengt meg opp i at riene ikke var så regelmessige for det måtte de være før vi dro inn på føden. Veel sannheten er at på andre gangs fødende har ikke det så stor betydning for det som betyr noe er nemlig styrken og hvor effektive de er.

Ole og Mathilde sto opp i halv 8 - 8 tiden. Han laget seg frokost og spurte hele tiden under spising skal vi dra nå? Jeg neida ikke enda. Riene var intense men hello det er da ikke så vondt enda, var det ikke bittelitt vondere sist, eller?! Men etter mye om og men bestemte vi oss for å dra. Ole gikk opp til svigershuset for å si ifra, Mathilde skulle være der hos tanta si :) De kom også ned, eeehm tror dere skal komme dere på sykehuset. Vi kom oss i bilen og kjørte hjemmefra ca sånn i halv 9 tiden. Vi var inne på føden rundt 09.15 og der møtte vi på ei veldig koselig og rolig jordmor ved navn Silje (tror jeg:p). Jeg fikk ikke til å hilse på henne med en gang jeg var midt i ei ri. Etter litt om og men fikk jeg presentert meg og informert om at jeg ville aller helst ikke bli sendt hjem igjen fordi første fødsel gikk relativt ganske kjapt. Men først måtte jeg jo bli undersøkt for å se hvor mange cm det var om det var noen i det hele tatt. Yess da her var det 5 cm.
Hun så jeg hadde effektive rier og spurte om jeg ville i badekaret for å lindre. Jeg takket ja, hun gikk for å fylle opp badekaret. Hun sa også at det var litt lurt at jeg gikk på do for å tisse først. Jeg gjorde som hun sa, satte meg på do - prøvde å tisse for å tømme blæra. Jeg kjente bare at jeg fikk skikkelig trykketrang. Jeg dro i snora for jeg kjente at det var noe som var på vei ut - en BALLONG😄 Det kjentes sånn ut i alle fall. Jordmor kom og splæsj sa det, jeg fikk til å tisse men det var definitivt ikke urin men fostervann. Da var det bare å komme seg inn på fødestua igjen og opp i senga for å begynne å presse. Etter noen press kom lille Alexander ut i rakettfart kl 09.50 med sine 4020 g og 51 cm kun 35 minutter etter at vi kom på sykehuset. Jeg var nå blitt tobarnsmor <3 Jordmor rakk ikke å skrive meg inn før han lå på utsiden og oppå brystet mitt. Det gikk kjapt første gang også, men denne gangen gikk det enda kjappere.
Som dere da skjønner rakk jeg verken noe badekar eller peidural denne gangen heller. Min andre fødsel uten noe som helst smertelindring det finnes ingen rom for det i mine fødsler. Jeg har funnet ut at jeg må ha en høy smerteterske😝 Men det skremte ikke meg for 2 minutter etter det hele var over og den fine prinsen lå på brystet mitt sa jeg "dette kan jeg godt gjøre igjen"

Hadde vi ventet litt lenger hjemme hadde vi laget store overskrifter i lokal avisa med fødsel i atlanterhavstunnellen😄

Etter fødselen var jeg i kjempe form. Alle sykepleierne trodde ikke sine egne øyne og var veldig overrasket over formen min. Det var jeg selv også.Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Selv om Mathilde kom akkurat på termin som lynet fra en klar himmel uten forvarsel er jeg ikke overbevist om at denne mageboeren gjør det. Jeg er ganske så forberedt på å gå overtid selv om jeg er ganske så klar for å få han ut nå. Jeg håper jo at han ikke kommer så veldig mange dagene over termin. Vi skal jo på sommerferie i år også :D
Jeg klarte så vidt å ta ut og sette inn igjen alt det som har hopet seg opp på kjøkkenbenken de siste dagene inn i oppvaskmaskinen iste. Jeg gjennomførte men det var skikkelig tungt med skikkelig mensmurring i korsryggen og masse kynnere. Jepp dette er positiv smerte og ting holder på å gjøre seg klart, men det bremser meg i å fungere som normalt. Er så mye jeg har lyst til å gjøre, men det får vente til etter fødsel når jeg har kommet meg til hektene igjen og fått igjen kroppen min som har vært på utlån i 9 mnd.

Hadde jeg klart hadde hele huset vært shinet. :) Jeg kjeder meg så ille om dagen. Prøver å få dagene til å gå og synes skikkelig synd på Mathilde. Hun har nemlig begynt å pakke ned ting hun skal ha med seg på ferie allerede. Jeg har verken ork eller mot til å finne på noe sammen med henne. Jeg tør ikke å ta meg en tur til byen eller den slags i tilfelle noe skulle starte mens vi er langt fra hjemme men samtidig nærme sykehuset. Vi trenger jo barnevakt når han skulle finne på å finne veien ut. Jeg har nemlig fått det inn med teskje av jordmor at ting kan gå veldig fort denne gangen og det har jeg nemlig i bakhodet. Pappan i huset jobber som bare det om dagen for at han skal få være litt hjemme når lillebror kommer til verden. Det er jo veldig bra, men også veldig tungt akkurat nå når det står på. Heldigvis er Mathilde så utrolig selvstendig og flink <3

I morgen har jeg siste jordmortime, om jeg rekker den vel å merke ;) Blir spennende å høre hva hun har å si til godt. Vi venter egentlig litt på sola om dagen men den vil liksom ikke komme helt frem.

Likes

Comments

Vi er inne i den magiske mnd, eller vi kan si uka. I morgen runder jeg 40 uker og det vil si at det kun er 3 dager til termin <3 Men jeg tror lillebror kommer 07.07.17 bare fordi det er en kul dato 😁 Jeg kjenner at kroppen min holder på med å gjøre seg klar til den store dagen hvor vi skal få møte lillebror og endelig få han på utsiden!
​Mathilde var veldig nervøs for at jeg, ​vi ​skulle glemme henne når lillebror kommer. Det stakk litt i mammahjertet da hun fortalte det. Men jeg var veldig klar på den at det kommer vi ikke til å gjøre. Jeg må være, vi må være veldig flink til å inkludere henne i det meste som skjer sånn at hun ikke føler seg satt til side. Nå har hun alle for seg selv og plutselig må hun dele alle sammen med lillebror. Vi skal nok klare dette også :) Jeg var 11 år da mamma fødte min første lillebror, så jeg har litt erfaringer fra det og vet litt om hva Mathilde kommer til å føle og måtte gå gjennom.

Jeg trodde det var noe på gang her ei natt da jeg hadde kynnere hvert 20 minutt som det var litt tak i. Men de dabbet av. Nå kjenner jeg veldig mye mensmurringer i korsryggen og noe foran og en hel haug med kynnere gjennom hele dagen. Det å gjøre noe som husarbeid og den slags er døfødt da blir det bare vondt værre. Det får vente til han er ute av magen og til jeg kan gjøre ting på skikkeligvis uten at jeg har noe i magen😉

Vi har hatt noen utrolig fine dager nå, hele 2 dager med sooool og varme :D Jeg har til og med fått litt farge. Det er ikke helt vanlig for jeg er stortsett på jobb når sola er fremme😂

Jeg må si at jeg gruet meg litt til denne uka som har vært. Jeg visste at jeg kom til å være hjemme alene med Mathilde hele uken. Jeg har ei datter som er veldig sosial. Jeg visste også at det kom til å bli lite naboer hjemme å leke med. Det er tross alt ferietid. Jeg har ikke så mye overskudd til å aktivisere henne om dagen. Bare det å kjøre bil er nesten et stort mareritt med alle de kynnerene i løpet av en kjøretur. Derfor har vi holdt oss veldig mye hjemme de siste to ukene. Heldigvis har Mathilde vært veldig forståelsesfull og hjelpsom den uka som har gått mens pappa'n har vært på jobb både morgen og kveld ;) I morgen kommer det besøk til Mathilde om jeg ikke havner på føden i natt da. Hun gleder seg stooort til å få nabogutten på besøk å ha noen og leke med en liten stund :DLikes

Comments

Hvorfor network marketing?

Her ser dere mitt ALLER største hvorfor nemlig barna mine💜💙

Gode produkter til innkjøpspris, jeg sitter på en rabatt på 50% rabatt på våre produkter som vi bruker hver eneste dag. Samtidig støtter jeg min egen butikk. Dette er produkter som absolutt alle har bruk for i hvert et hjem. Det er produkter jeg og du bruker hver eneste dag om man kjøper det i min butikk, din butik eller på butikken på hjørnet.

Jeg vet at mange er skeptisk til det, og det er nok fordi det er mangel på kunnskap rundt denne måten å jobbe på. Jeg hører mange drar opp kortet som "svindel" og "pyramide" med en gang. For noen er det enklest og mangel på å vite hva network marketing faktisk er.

Da jeg startet i denne jobben for 3 år siden visste jeg ikke hva network marketing var jeg heller. Jeg synes også akkurat som deg at det virker for godt til å være sant. For mange er det for godt til å være sant - men det er fordi ikke alle er villig til å jobbe for å lykkes. Det er mange som ikke ønsker et typisk A4-liv, mange av de som ikke ønsker å jobbe fra 8-16 hver eneste dag. Da er network marketing en gylden mulighet til å bygge opp en egen business, egen hverdag som du kan styre akkurat som du vil og en økonomisk frihet. Nå etter 3 år i denne jobben føler jeg meg trygg på at dette selskapet er trygt! Neste år har det vært stødig i hele 40 år. Jeg får all den hjelpen jeg trenger om jeg spør og vil ha den. Kunnskap og informasjon får jeg gjennom nettbaserte webinarer som jeg kan se når som helst og hvor som helst.

Det beste jeg vet med denne måten å jobbe på er friheten til å velge selv. Friheten til å jobbe hvor jeg vil og når jeg vil. Jeg jobber for det meste på kveldstid når Mathilde har lagt seg. På den måten går det ikke utover tiden jeg har sammen med henne før hun må legge seg. Du er sjefen og bestemmer selv😉 Nå som jeg er i permisjon og venter på at peinsen skal finne veien ut kan jeg bake dette inn i hverdagen min akkurat sånn det passer meg. Akkurat det samme kan jeg gjøre når han har funnet veien ut også. Jeg kan jobbe 10 minutter her og 10 minutter der. Det er mye man kan få gjort på 10 minutter.

Man treffer også så utrolig mange nye mennesker som man ellers ikke ville møtt, eller så får man igjen mer kontakt med noen man gikk på skole sammen med. Man skaper helt nye bånd, nye vennskap og styrker et gammelt vennskap på ny.


Jeg får også høre "jeg har ikke tid" det fine med network marketing er at du kan lykkes med det også selv om du har en jojo av en hverdag. Nøkkelen til success ligger i planlegging og prioriteringer. Man kan få gjort mye på bare 10 minutter her og 10 minutter der.
Du er sjefen og du jobber for DEG! Du jobber ikke for sjefen som sitter på toppen av kransekaka og får alle godene. Du bygger din egen drøm - ikke naboen sin. Du følger deg selv, dine drømmer og mål.
Tenk over hva du jobber for.
Her hjelper det ikke å være egoist da kommer man rett og slett ingen vei, sett at nettopp DU ble med i mitt team, jeg kommer ingen vei hvis jeg ikke hjelper deg opp og frem. Enten du har lyst på en bedre helse ved hjelp av gode produkter til innkjøpspris. en litt friere hverdag, en liten ekstra inntekt i mnd, heltidsjobb, deltidsjobb eller bare noe å henge fingrene i på fritiden. DU bestemmer helt selv hvor mye du vil jobbe.

Man kan tjene mye i network marketing. Veldig mye! MAn kan også tjene lommerusk eller ingenting. Det kommer helt an på deg og hva du vil oppnå. Gjør du jobben kommer du akkurat dit du vil! Jeg kjenner flere som har både 100 000 og 200 000 i mnd men jeg kjenner også de som har mindre. Gjør du en god jobb og legger inn godviljen kommer resultatene deretter. Sitter du på rompa og ikke gjør noe kommer resultatene deretter. Hva ville du gått for? Jeg går definitivt for det første ;)

Ønsker du å vite mer om hva jeg jobber med? Kontakt meg uforpliktene.

Kontakt meg:

INSTAGRAM: @annkristinraanes
FACEBOOK: Ann Kristin's Livsstil
EMAIL: annkristin_helseogkarriere@yahoo.com
Likes

Comments

God ettermiddag :)

I går hadde jeg egentlig en utrolig dårlig dag. Jeg er så lei av at huset ikke ser ut! Jeg er så lei av og ikke ha energi til å gjøre noe med det! Så i går skrudde jeg vel egentlig opp flatpakker i sinne med en god dose stahet.
Jeg var i sånn "klarer selv" modus.
Jeg hadde ikke tid til å vente til i idag da jeg visste jeg fikk hjelp.
Jeg fikk opp ny sengegavl, to nye lamper og to nye nattbord. Det skal sies at jeg bærte opp en og en ting, jeg tok ikke hele flatpakka med en gang. Jeg flytta den store tunge senga helt alene. Helt utrolig at jeg ikke startet noe fødsel, men det straffa seg til kvelden med masse kynnere og vondt bekken. Lærte jeg av det? Nei egentlig ikke. Dette rommet er midlertidig til vi skal pusse opp det nye rommet. Jeg kan leve med dette til det skjer. det ble mye lysere og nesten et "nytt" rom. Litt detaljer som står igjen, men det kan vente til helt nytt rom.

Jeg gleder meg sånn til å få igjen kroppen min. Jeg har nå rundet uke 37 i dette svangerskapet og ser snart enden. Jeg har egentlig vært sånn ca utålmodig en liten stund. Siden jeg er det så tipper jeg at jeg må gå over tiden. Jeg har to jordmortimer igjen. Blir spennende fremover.

I dag har jeg tatt det litt mere med ro. Jeg sto opp med Mathilde og sendte henne på bussen. Jeg gikk og la meg igjen i 10 - halv 11 tiden og sov vel mer eller mindre til kl var 1.
I kveld er det avslutning for skolen. Tenk at vår "lille" jente som ikke er så liten lenger skal begynne i 2 klasse til høsten. dette året har gått så utrolig fort. Jeg gleder meg til å være hjemme med lillebror og ikke minst være hjemme om Mathilde bestemmer seg for at hun ikke har lyst på sfo. Denne muligheten skal vi utnytte til det fulle.

Likes

Comments

Vi startet dagen med ei febersyk jente i går. Hun var nesten helt på gråten stakkar fordi hun ikke kunne på skolen. Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger hun har vært hjemme fra skolen i hennes første skoleår. Jeg og mannen i huset skulle til byen å kjøpe bilstol til minsten som kommer snart. Alenetid med han er ikke hverdagskost i hvert fall ikke sånn på dagtid. Tante kom for å passe på prinessa sånn at vi fikk dratt til byen for å kjøpe bilstol og for å se på litt maling som vi skal bruke på rommene vi skal pusse opp. Gleder meg til å starte :D

Jeg spurte Mathilde hva hun ville at vi skulle kjøpe med til henne hjem. Hun har ønsket seg en spinner. Vi leita litt men fant til slutt. Storfornøyd jente da vi kom hjem <3 Byturen holdt på å ta knekken på meg i varmen. Jeg er ikke like sprek nå som før jeg ble gravid kjenner jeg. Heldigvis kunne jeg bare gå å sette meg i bilen om det ble for mye :) I dag er Mathilde mye bedre og feberfri. Hun har i hvert fall rømt til naboen, og hun pratet hull i hodet på pappa'n sin i dag tidlig, det er et godt tegn :)

Da jeg så på huset som gikk på tv 2 for ikke så lenge siden ble jeg forelsket i glitter/shimmer malingen som Tina & Linn brukte på et av rommene sine på den ene veggen. Det skal jeg også ha tenkte jeg da. Vi skal ha det på en vegg på alle 3 rommene. Mathilde har valgt ut en fin grønn lys farge. På rommet til lillebror har jeg ikke helt bestemt meg enda. Jeg likte ikke helt de blåfargene som var der men mulig det kan gjøres noe med. På vårt soverom skal vi ha en litt annerledes lillafarge som skifter nyanse etter lyset. Jeg tror det kommer til å bli bra! Hva vi skal ha på de andre tre veggene på rommene er jeg litt usikker på enda.

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle tørke litt støv av bloggen min. Satt ute i sola i sta men den forsvant så jeg snek meg inn til den kommer tilbake igjen - det ble litt kaldt i vinden. Jeg har nemlig masser av tid til overs da jeg ble sykemeldt 18 mai pga en nyrebekkenbetennelse jeg fikk. Når jeg var ferdig med kuren for den hadde jeg fortsatt UVI og måtte selvsagt på en ny kur. Jeg skulle så absolutt ha gjort noe annet innom huset også men når energien ikke spiller helt på lag er det best å ta det med ro sånn at man henger med om dagene. Jeg har egentlig hatt et ganske så problemfritt svangerskap så jeg skal ikke klage :) Så klart jeg var kvalm i starten, veldig lite matlyst og lite med energi men det er helt vanlig. Nå føler jeg litt at vi er litt tilbake til start bortsett fra at jeg ikke er kvalm.

Vi er nå inne i den siste mnd til termin. Vi vet jo ikke om han kommer før eller om jeg må gå over. Men jeg er skikkelig utålmodig nå, og når jeg er det må jeg helt sikkert gå over tiden :P Jeg føler meg utrolig heldig som kan gå gravid, det å få bære frem sitt eget barn og til slutt føde det. Jeg vil påstå at det er noe av det mest fantastiske en mamma og en pappa kan oppleve i løpet av et liv. Kroppen vår er egentlig ganske fascinerende. Tenk at lillegutt har vært inne i magen min i snart 9 mnd og blitt til et lite menneske med 2 armer, 2 bein, 10 fingre og 10 tær <3

Spent på dommen idag fra jordmor. Hun mente at han lå i seteleie for en mnd siden. Om han fortsatt gjør det blir jeg henvist til UL for å finne ut hvordan han ligger. Mulig det blir snuing, går ikke det blir det mest sannsynlig setefødsel om bekkenet mitt er stort nok. Jeg ønsker så klart å prøv på en normal fødsel. Grunnen til dette er fordi at da kommer jeg meg fortere uten at jeg skal si hvordan det er å ta KS men det er det jeg føler og tror.
Uansett så gleder vi oss til prinsen kommer. Jeg gleder meg veldig til å få igjen kroppen min, sitte sånn jeg vil, spise og drikke akkurat det jeg vil, ligge sånn jeg vil, og ikke minst gå turer på "fjellet" igjen.
Likes

Comments

Idag er den dagen Mathilde har ventet på i hele sommerferien. Dagen hvor Mathilde skal begynne i 1 klasse. Det er ikke en stor dag bare for henne, mamma'n og pappa'n også. Vi er rimelig stolte av jenta vår. Hun var rimelig stolt selv også idag da hun våknet. Vi spiste frokost og etter det fikk hun på seg det helt nye antrekket sitt som hun har valgt ut helt selv ;)
Hun gikk stolt ut av døren med det nye antrekket og den flunkende nye skolesekken sin litt over 8. Vi måtte jo ut å ta bilder, store dager som dette må dokumenteres!

Jeg ble med Mathilde på bussen og tok den sammen med henne sånn at hun skulle få se hvordan det var å ta den. Mens Ole kjørte etter i bilen og møtte oss på skolen. Jeg tror dette kommer til å gå kjempe bra! Vi spurte om hun ville være igjen på SFO eller om vi skulle vente til hun var ferdig med skoledagen. Hun valgte å bli igjen på SFO. Hun valgte til og med å ta bussen hjem også helt alene! :) Like greit å hive seg rundt å bli kjent med bussen med en gang, da slipper jeg å hente henne - deilig.

Jeg har fri idag sånn at jeg kan være hjemme når hun kommer hjem idag sånn at hun kan føle seg litt tryggere når jeg står ute når hun kommer med bussen. Da er det rett inn spise middag, gjøre lekser og så fotballtrening.

Likes

Comments

Jeg starter på nytt igjen. Jeg har gått på c9 flere ganger. Den følelsen jeg får etter disse ni dagene er helt utrolig. Jeg føler meg som et helt nytt menneske og kan virkelig starte på nytt med blanke ark. Grunnen til at jeg begynte nå igjen var fordi jeg trengte et nytt spark bak i rompa! Jeg har vært utrolig sløv med å følge rutinene mine fra sist gang, det er ikke bra og jeg merker så utrolig stor forskjell. Jeg har ikke gått opp noen kg fra sist gang men jeg følge meg som julenissen🙊

Je gleder meg til å føle meg lettere og renere innvendig. Jeg gleder meg til å få en kropp i balanse igjen, mere overskudd i hverdagen, sove bedre om natten. Jeg gleder meg til maten som smaker bedre. Jeg gleder meg til å ikke ha en trang hvor jeg MÅ dytte noe i munnen bare fordi jeg har lyst på. Der har jeg skikkelig utfordring, jeg er alt for glad i mat sånn egentlig
😂 men etter disse ni dagene klarer jeg å beherske meg og jeg har ingen søtsug hvor jeg må spise godteri eller drikke brus. Jeg har det med å ha lyst på noe etter middag eller mat generelt. Etter c9 klarer jeg å holde meg i tøylene. Fantastisk boks! Personlig trener på boks😊

Jeg er nå på dag 2 og det har vel gått ganske greit. Jeg igår laget jeg meg en liten wok med grønnsaker fra den frie listen. Den er der for at den skal brukes og jeg har ikke tenkt til å sulte meg. Idag har jeg også spist litt fra den frie listen, jordbær og grønnsaker. Forskjellen fra denne gang og sist gang er at jeg spiser litt mer. Sist gang trente jeg ikke hver dag heller. Idag har jeg en treningsfri dag. Man er ikke så gira når man har minimalt med mat i kroppen :) deler noen bilder fra forje gang. Har også tatt nye bilder for å se forskjell denne gangen.

Likes

Comments

I år har vi vært på en aldri så liten påskeferie. Vi pakket bilen og dro 65 mil hjemmefra og havnet i Skien hos familien❤️ vi dro like etter at jeg var ferdig på jobb lørdag den 19 mars. Vi kom frem til Skien sånn ca kl 12 på svarteste natta. Jeg synes det var greit å kjøre på den tiden av døgnet. Lite trafikk og lite bil å se sånn egentlig. Mathilde sov seg gjennom noen kilometer. Til og med de kjedeligste strekkene gikk som en lek og veldig kjapt denne gangen - hvorfor? Det vet jeg ikke😊 vi kosa oss masse i Skien sammen med familien. Det jeg var mest opptatt av var å gi tante og onkel en god varm klem og den fikk dem❤️ Vi feiret bursdag og spiste masse gode kaker og spekemat😋 vi fikk også shoppa litt som vanlig. 

Vi dro etterhvert på hytta i åmli (hytta til mutter'n og fatter'n) utrolig fin plass! En plass hvor man bare kan koble helt av fra absolutt alt! det manglet ikke på god mat og kos der heller. Der hadde påskeharen vært og lagt fra seg et digert påskeegg til Mathilde også. Vi dro fra åmli på lørdag ettermiddag. Da kjørte vi til tante Elisabeth og onkel Tom og overnattet der før vi satte snuten hjemover igjen på søndag. Det er deilig å være borte men enda deiligere å komme hjem igjen til sin egen seng😊 litt mammtid, pappatid, søskentid, tante og onkeltid, farmor og farfartid er noe vi alle trenger påfyll av i blant og nå kjente jeg at det var på tide for min del. Det blir sommer til neste påfyll ❤️

Likes

Comments