Hejsan
Nu är det verkligen inte långt kvar tills det faktiskt är sommarlov! Sommarvärmen har börjat komma och det är så skönt att från ha regnat och ha varit dåligt väder till jätte fint och att man kan gå i shorts o linne till skolan. Jag Julia och Monsi gick till och med hem till mig igår och solade efter skolan, och lite färg fick jg i alla fall.
Idag är det i alla fall onsdag och det är soligt med lite moln (haha lät som en väderrapporter där) På lunchen så ska jag Julia och Monsi hem till mig och sola, måste ju passa på när det är bra väder. Har lång lunch idag så det passar perfekt!
Bloggas senare ❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Nu väntar jag på att Julia och Monsi ska komma dom är här vilken minut som helst. Dom ska lämna lite saker och sen ska vi bege oss till Solna centrum och titta i någon timme eller två i affärer. Sen ska vi hem och fixa oss för i kväll kan ni gissa vad det kan vara som vi ska göra?
Tränade förut idag shit vad varmt det var på det där gymmet! Helt galet och självklart var det fullt med folk där också men dom drog ganska snabbt vilket var skönt. Kände mig så himla fräsch efter jag hade kommit hem och duschat världens bästa känsla! Nej nu ska jag höra vart dom är bloggas senare.
Kram ❤️


Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är det underbart väder ute och hur varmt som helst! Ska bli upp mot 20 grader idag faktiskt så det får bli shorts idag. Snart ska jag och mamma dra iväg och träna efter några veckors paus. Har verkligen inte haft ork till att ha tränat dom senaste veckorna men nu ska jag ta tag i det här. Brinner verkligen för att träna men ibland säger kroppen ifårn att man måste vila ett ex antal veckor och det har jag gjort nu men nu skriker den efter att få träna igen. Sen vid ett ungefär så kommer Julia och Monsi hit då ska vi shoppa lite och sen i kväll smäller det! Mer om det sen.
Kram ❤️


Likes

Comments

Hejsan
Kom hem till mamma och Fredrik för drygt en timme sen, och som tur är var det sol på balkongen så jag ligger faktiskt och solar! Det hettar som bara den ska jag säga er. Får väl hoppas att jag dår lite färg på mig klockan är ju liksom tio över fem och man kan ligga o sola utan att det blir kallt?! Nej nu blir det här inlägget inte längre för jag vill sola.
Ha en underbar fredag ❤️


Likes

Comments

Hejsan!
Nu sitter jag i bilen på väg upp mot mamma, den här gången åker jag faktiskt inte buss utan min farmor och farfar skjutsar upp mig idag. Hur snällt som helst så jag slipper sitta på en varm buss med massa människor det värsta som finns faktiskt.
När jag kommer upp så ska jag se fall om det finns någon sol på balkongen då ska jag faktiskt ta mig tid att sola. Måste ju jobba upp brännan lite 😉 Eller vad säger ni? Vill även passa på att njuta av värmen så länge den varar.
Kram ❤️


Likes

Comments

Hej på er
Nu var det några dagar sen vi hördes av, jag har varken orkat eller haft lust att blogga av många olika själ. Ni har inte missat så mycket faktiskt om jag ska vara ärlig. Efter många om och men så har jag bestämt mig att blogga nu.
I alla fall är det fredag idag och det är strålande väder+varmt. Enligt väderappen så ska det bli 17 grader varmt hur grymt är inte det? I helgen kommer det hända massa kul, idag ska jag till mamma vid tre och då skulle jag och mamma träna tror jag. Sen imorgon så kommer Julia och Monik upp för att shoppa lite på dagen och sen på kvällen ska vi göra en sak som får bli en liten överraskning hihi. Nej nu ska jag njuta av solen.
Kram ❤️


Likes

Comments

Hej på er
Nu håller jag och Julia på och färgar våra hår, jag sa till mig själv att jag inte skulle göra det på ett tag men men nu blev det som de blev haha. Jag vet att det inte alls är bra flr mitt hår, men mitt hår ser ut som jag vet inte vad. Ni får självklart resultat sen!
Kram ❤️


Likes

Comments

Idag är det måndag och det känns faktiskt inte så jobbigt. Mest för att det inte alls är långt kvar i skolan nu och att vi inte alls har några läxor eller prov. Eller vi har ju två nationella prov den här veckan och det kommer bli väldigt tufft! Det är i mitt svagaste ämne så ja vi får väl se hur det går. Nu börjar jag min lektion.
Kram ❤️


Likes

Comments

Hej på er!
Idag är det Fredag men det känns verkligen inte som det kanske beror på att det är så dåligt väder men jaja glad att det är fredag i alla fall. Efter skolan så ska jag va med Julia och Monsi, vet ej vad vi ska göra än det får vi se då. Vi är inte såna som bestämmer aa vad ska vi göra då när ska vi göra det? Osv. Utan vi tar det spontant som det kommer. Samma sak ikväll vet jag heller inte vad som händer antagligen vara med kompisar och så. Ja det är väl så min fredag ser ut.
Kram ❤️


Likes

Comments

Hej på er
Just nu sitter jag hemma i Julias säng med henne och Monsi. Träningspasset idag gick verkligen ingen bra..har pollen och när jag får pollen så får jag astma och det var så obehagligt att träna. Jag hade tagit astmamedicin innan jag skulle träna men det hjälpte ju inte..jaja jag tränade lite i alla fall och det var huvudsaken 1min eller 1timme ger fortfarande resultat efter ett tag. Efter träningen så duschade jag satte på skön musik och sen lagade jag faktiskt mat. Lagade makaroner med korv, och riktigt gott blev det också hihi.
Kram ❤️


Likes

Comments