Skrevet i : Hverdag, Blogg

Søndag er bare altfor deilig. Sove lenge, god frokost og bare ta livet med ro. Denne uken starter jeg å jobbe, så da er det viktig å bruke helgene godt og lade batteriene.

God frokost - Hvem liker vel ikke å bruke litt lenger tid på å lage en god frokost. Egg, bacon, baguetter, jus og annet digg. Perfekte starten på dagen om du spør meg!

Sport på tv - Jeg er jo igrunn veldig glad i sport, så det å stå opp og se på OL gjør meg ingenting. Jeg har ikke klart å stå opp tidlig nok noen dager og gått slipp av noe av det mest spennende, menmen. Klager uansett ikke med sport på tven og bare kunne slappe av og ikke måtte stresse avgårde før det er ferdig!

Film/Serier - Åh! Dette er vel nesten et must! Til nå har vi sett 3 filmer og om ikke lenge skal jeg krype inn i hulen og se litt Kardashian. Jeg skulle egentlig det litt tidligere, men film med Vin Diesel.. ?

Egenpleie - Ansikstmaske, ansiktsrens, en god dusj, hårkur. Det er også utrolig digg på en søndag, starte uke fresh og clean. Her har jeg et forbedringspotensiale, men jeg har blitt flinkere til å slappe av når jeg trenger det.

Arbeid - Veldig mange søndager er det dagen jeg bruker på å jobbe litt med kreativitet med begge bloggene. Jeg skriver en del både på pc, men også for hånd. Prøver å sortere ut tanker og følelser. Roe ned der jeg overtenker, og girer meg opp der jeg virker sløv. Skal også si det er denne dagen jeg bruker mest tid på å lete opp stoff og skrive ned ideer jeg tenker kan være noe i ettertid.

Dette er litt av jeg liker å gjøre på en søndag, og noe av det har vi, deilig nok, gjort idag. Imorgen er det nye uke, nye mulighet og nye ting som skal læres og gjøres. Nå skal jeg se ferdig filmen og så se litt Kardashian.
Hvordan bruker du din søndag?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God onsdag alle sammen! Eller happy valentine heter det. Jeg og Kim har bare kost oss i hverandre sitt selskap. Vår valentine blir på fredagen med mat og kino. Vi har sett de to første fifthy shade filmene som valentine date, så det blir ikke unntak i år heller.

Så ikveld blir det bare slappe av og siden jeg er så stor disneytilhenger som jeg er, så har jeg fått han med på «Lady og Landstrykeren». Perfekte avsluttningen for min del, hihi. Imorgen har jeg zero planer, så jeg lurer litt på om jeg skal prøve ut det nye kameraet mitt litt. Et innlegg om dette kommer senere, litt hva jeg tenker og mener om det! Er dette av interesse?

- Hvordan er din valentineday?

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God morgen alle sammen! Sovet godt?
Det har jeg etter jeg hentet min lillesøster på toget. Gleder meg veldig til å bruke litt tid med henne i helgen. Vi skal ha litt god mat, på kino, slappe av og bare skravle. Frøkna er i militæret for tiden, så er veldig greit å kunne skravle og kose oss når hu er hjemme. Jeg er veldig glad for at jeg har et så bra forhold til lillesøsteren min som jeg har.

Nå ligger vi på sofaen og ser på film. Avslapping er høyt prioritert og jeg kjenner det å gjøre mer enn jeg orker ikke er noe som kommer til å gjøres. Eneste anstrengende som blir gjort idag er at vi skal gå til kinoen. Pokemon GO er viktig, og siden vi begge fremdeles er ganske hekta er dette noe vi liker å gjøre sammen. Nå skal jeg returnere til filmen, og så blogges vi senere!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag


Nå har jeg prøvd å starte dette innlegget veldig mange ganger. Jeg vil prøve å ha 2 blogger. En under psykmagasinet og en her. Jeg fortsetter der jeg slapp sist, og håper det er greit for dere. Egentlig har jo veldig mye skjedd siden sist, så kanskje jeg skal ha en spørsmålsrunde etterhvert?

Nå er det hvertfall sånn at jeg skal prøve meg litt frem igjen her, prøve litt forskjellig og så er det bare å lese mer på psykmagasinet.no. Vi er også på snapchat: psykmagasinet!

Hvordan har dere det?

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine! Jeg vil gjerne takke for meg her, jeg har funnet veien tilbake til blogg.no. Jeg kommer nok ikke til å slette denne bloggen helt enda, og jeg vil gjerne fortsette å følge de jeg følger her! Jeg har trivdes kjempe her! Men nå går ferden videre. Jeg ønsker alle sammen lykke til, og så håper jeg at så mange som mulig vil følge meg på annirendauvi.blogg.no.

Likes

Comments

Skrevet i : Foto, Hverdag

Hei fine! Soloppganger er så utrolig vakkert å se på, og jeg kan vel ikke akkurat klage på utsiktsmulighetene heller. Det er vanlig uke igjen, og for mange vil det si skole og jobb igjen. Jeg savner skolen, men idag hadde vel kanskje vært en litt tung dag å reist tilbake til den benken på. Det føles ut som jeg har vært våken før fuglene og la meg etter dem, så kjenner jeg er litt sliten idag. Godt det er litt husarbeid og diverse småærend som står for døra idag.

Veit om flere som rydde ned julen allerede, og for meg er det litt rart. Selv om jeg veit at jeg helt sikkert kommer til å være nokså lei fargen rød og lilla, og i hvertfall de nissene jeg tør ha i hus. Eskene som skal holde disse til neste jul skal kjøpes inn ida, så det er klart til neste helg. Blir litt trasig også, det blir jo så koselig med lys, juletre, adventstake osv. Men nå skal jeg kose meg med soloppgangen, fyr i ovnen og litt å rydde før jeg kan begynne dagen enda mer! Ha en flott dag alle sammen!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hei fine, og godt nyttår! Året har starta med en være litt redusert etter gårsdagens festligheter og siden jeg er så heldig å starte året med uka mi så er det svært lite jeg orker. Ikke at det plager meg akkurat nå! Med "Istid 4" på tven, fyr i peisen og Bebi liggende vedsiden av meg så koser jeg meg ganske bra! Selvsagt er jeg så heldig å ha mannen min vedsiden av meg også, så ting er virkelig helt perfekt! 

Jeg er for tiden i tankeboksen og hvordan jeg skal gjøre ting videre. Derfor blir det litt rart en stund frem til jeg har bestemt meg hva jeg skal velge og gjøre. Men kvelden igår var kjempebra! Jeg, Kim, mini og Adrian spiste her hjemme før det var videre for å drekke inn det nye året med de andre. Vi koset oss kjempemasse med god musikk, topp stemning og et flott fyrverkeri for å ønske 2017 velkommen. Vi var selvsagt oppe og sjekke til pus, men det var jo virkelig ikke noe problem! Hun lå og sov! Så da var det bare å kose seg videre og bare kose seg med de andre!

Hvordan var deres nyttårsaften?

Likes

Comments

Skrevet i : Om Meg, Hverdag

Hei fine! Vi går snart inn i 2017 og jeg kjenner jeg gleder meg. 2016 har vært mye oppturer, nedturer og berg og dalbaner. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv, og både gleder og gruer meg til utfordringene som 2017 vil gi meg. Det gamle året har inneholdt drama, tårer, sorg, glede, lykke og latter. Nye vennskap, gamle vennskap, ødelagte vennskap og bygde vennskap. Jeg trur egentlig at 2016 har inneholdt nesten alt. Men jeg gleder meg veldig til å se hva 2017 har å tilby meg!

De fleste av oss pleier å ha nyttårsforsettere og her er mine. Jeg gidder ikke de trene mer, spise sunnere og det standar greiene. Jeg vil ha noen som jeg virkelig vil prøve å gjøre godt hele året og ikke bare i starten av året. Men her er iallefall mine nyttårsforsetter!

Bli flinkere til bloggen - Dette er noe jeg virkelig ønsker å satse mer på. Jeg elsker å blogge, elsker å ta bilder og liker å ha en stemme i ting. Jeg er utrolig dårlig til å si hva jeg mener, men jeg er mye flinkere til å skrive den. Jeg ønsker å være mer herre over bloggen og håper jeg en dag kan klare å gjøre dette til noe fulltids.

Lese mer - Jeg elsker egentlig å lese bøker, men jeg har bare blitt dårligere og dårligere til å sette meg ned og lese. Så jeg har helt klart som forsett å klare å sette meg mer ned og lese alt fra biografier, til krim og videre til kjærlighet. Carlender girl er høyt på ønske lista etter jeg er ferdig med boka til Sophie Elise.

Begynne å ri igjen - Jeg er jo egentlig så glad i det, men det var et elelr annet som bare gjorde at jeg falt litt bort. Jeg håper jeg kan ta opp denne sporten igjen, og jeg har vel noen innerste drømmer om å enten kunne lære litt dressur eller sprang. Herreghud, tenk så gøy!

Ta bedre vare på meg selv - Dette er helt klart det viktigste punktet. Jeg må la meg selv slappe av og kunne nyte en kveld hjemme enn å prøve å kjøre rundt og gjøre alle andre til lags. Kunne ta en ansiktsmaske litt oftere, sitte med en kopp kakao eller te og se en film jeg ønsker å se eller rett og slett bare legge meg ned på sofaen og la kroppen min hvile og se opp i taket. Per idag er jeg altfor dårlig til dette, og det må jeg virkelig lære meg!

Hva er dine nyttårsforsetter?

Likes

Comments

Skrevet i : Foto

Hei fine! Da har jeg endelig fått noen av bildene vi tok. Dette er de som viser hvor morsomt vi har det sammen og hvor gøy ting kan være. De virkelig fine bildene får jeg ikke opp akkurat nå, og det er jo litt kjedelig. Nå har vi fått spist, skravla og nå har jeg litt bloggarbeid som må gjøres. Adriana og Kim skal nok uansett se noe av de youtubefilmene sine, godt de kommer så godt overens!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

God formiddag fine! Her er det løpetid på Bebi, så dere kan jo tenke dere hvordan stemningen er her i huset. Veldig lite gøy å våkne til at pus går rundt og roper, men heldigvis varer det ikke så lenge! Idag kommer Adriana nedover, så vi må handle inn til nyttårsaften.

Noen som gleder seg til det nye året? Det gjør i alle fall jeg. Jeg tenkte jeg skulle komme tilbake til det i et innlegg senere, hvor jeg skriver mine forventinger, forsettene mine og tanker om det gamle året. Tiden har gått så fort og jeg gleder meg til å starte det 4.året sammen med Kim. Jeg håper det nye året bringer mye bra!

Hva skal dere idag?

Likes

Comments

Instagram@annirendauvi