THOUGHTS ABOUT AUTUMN - AJATUKSIA SYKSYSTÄ

Moikka!

Elokuu on vaihtunut syyskuuhun ja kirjoitelessani tätä postausta sade ropisee ikkuna lautaan. Jo elokuun aikana minulle tuli ajatuksia ja odotuksia syksystä. Jottei kenenkään kesäfiilis olisi mennyt pilalle jätin niiden pohdin siltä ajalta. Nyt kun kesästä ei ole tietoakaan ajattelin jakaa mietteitäni.

Koulutaival tältä vuodelta on hyvän aikaa ehtinyt käynnistyä. Itse odotin eniten koulun alulta sitä että näkee ihmisiä ketä ei ole kesän aikana nähtynyt. Kouluun oli kiva palata jotta sai rutiineista kiinni. Vaikka eivät mun rutiinit hirveään kuntoon pääsetkään kesän aikana. Toisaalta tämä vuosi tuntuu jo nyt raskaammalta kuin viime vuonna, koska kurssit ovat vaativampia kun viime vuosi. Itseasiassa toisen vuoden ensimmäinen koeviikko häämöttää jo parin viikon päässä. On syksyllä tulossa myös kivoja juttuja koulun suhteen.

Syksyltä koulun lisäksi odotan pimeneviä iltajo, pitkiin puseroihin kääriytymistä ja kuppia kuumaa kaakaota. Vaikka en osaa tai halua itseäni lokeroida kesä, syys tai talvi ihmiseksi. On minusta ihana pukeutua lämpimiin puseroihin ja laittaa takki päälle, varsinkin näin kuuman ja helteisen kesän jälkeen. Vaikka vielä kyllä tarkenee ulkona neulekin päällä. Minusta jokaisessa vuodenajassa on omia ihania puolia ja haluan nauttia niistä jokaisesta.

Vihdoin voi arjen tasapainoksi hyvällä omalla tunnolla katsoa sarjoja tunteja putkeen jos sade sää ei nappaa. Vastapainoksi arjelle ja netflixin katsomiselle on myös oiva mahdollisuus lähteä taas salille ja raikkaille juoksu puoluille. Sali ja juokseminen jäi alku kesän jälkeen lähes kokonaan. Ulkona oli joko niin mahtava sää ettei sisällä salilla viitsinyt montaa kesäistä päivää viettää, kun taas juoksemiseen oli vähän liian kuuma keli :D

Odottan innolla ruska-aikaa, sitä väriloistoa minkä syksy saa aikaan. Kun vaahteranlehdet putoavat puista hyppään lehtikasaan ja ehkä parit kuvatkin voisi napata :D

Syntymäpäiväni on syksyn viimeisenä kuukautena eli marraskuussa. Yleensä marraskuu mielletään synkäksi ja koleaksi kuukaudeksi. Pakko myöntää niin minäkin välillä ajattelen. Mieltä kuitenkin lämmittää se että syntymäpäiväni on syksyn ja talven rajalla marraskuun lopulla.

Kummempia suunnitelmia syksylle ei ole, ainakaan näillä näkymin. Olenkin päättänyt antaa ajan mennä omalla painollaan ja katsoa millaisia seikkailuja tämä syksy tuo tullessaan.

Ihanaa syksyn alkua jokaiselle! Nähdään taas lähipäivinä.

#nouw #nouwinfluencer #nouwfinland #nouwinspo #nouwinspiration #followmenouw #summer #autumn #autumndreams #sun #sunflowers #helsinki

Annileena

Tykkää-merkinnät

Kommentit

RosesForRoosa
RosesForRoosa,
Ihanii kuvii babe nouw.com/rosesforroosa
Annileena
Annileena,
haha kiitos 😊nouw.com/annileena
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229