MÖKILLÄ

Tässä mä istun aamukahvikuppi kädessä, ilman meikkiä, iloisena meidän mökin piha tuolissa.

"Voisipa jokainen aamu alkaa näin"

-

Moikka! Syysloma oli ja meni, arkeen on palattu. Olisin voinnut jatkaa lomalla vaikka vielä kaksi viikkoa. Lähdettiin loman alussa mökille ja oli kyllä niin ihanaa päästä rentoutumaan luonnonhelmaan. Näiden fiilisten tiimoilta jaan teille pari mietettä mitä aloin miettimään tämän loman aikana. Ajatuksia siitä miten mä otin kaikki irti mun lomasta ja miten sä voit tehdä samoin kun sun seuraava loma koittaa.

Ennen kun loma alkaa, itsellä nousee usein esiin seuraava fiilis "tällä lomalla teen paljon kivoja juttuja". Tämähän on ihan hyvä ajatus, mutta helposti tulee mietittyä liian isoja suunnitelmia. Ja tottakai välillä kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, siitä tulee sitten vähän huono fiilis. Itse pyrin siihen etten tekisi liian suuria suunnitelmia päässäni, mutta aina se ei onnistu ja tähän tavoitteeseen mulla on vielä pitkä matka :D

Tykkään kuvata ja mökillä syksyn ruska-aika oli kauneimmillaan. Tässä täydellinen yhtälö kuvaamiselle. Mökillä kuvasinkin jonkin verran. Välillä kuitenkin linssin läpi katsomisesta on hyvä rauhoittua hetkeen ja laskea kamera alas. Nauttia siitä mitä kokee just nyt. Pidän myös tärkeänä ettei käytä koko lomaa läppärillä tai puhelin kädessä. Ajattelin että olisin tehnyt pari postausta loman aikana, no mutta suunnitelmiin tuli muutos ja päätinkin sitten toisin.

Viihdyin myös ajatuksessa, ettei mun tarvitse tehdä yhtään mitään. Siis kuinka ihanaa :D Vaikka yleensä olen kova suunnittelmaan kaikennäköistä tekemistä. Olen aika menevä persoona, enkä viihdy kovin pitkää aikaa paikallaan. Mökki reissu oli hyvä extempore idea. Olin ajatellut että vietän loman kotona Helsingissä. Mulla ei oikeastaan ollut mitään suunnitelmia Helsingissä, joten hetki poissa Helsingin vilinästä kelpasi. Sai liikkua luonnossa ja ladata akkuja.

Hyvää loppu syksyä, nauti päivästäsi ja me nähdään taas lähipäivinä!

#nouw #nouwinfluencer #nouwinspo #nouwinspiration #nouwfinland #autumn #autumncolours

Annileena

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229