Kööpenhamina syksyllä

Moikka!

Nuo päivät mitä vietimme ystäväni kanssa Kööpenhaminassa olivat kyllä tosi antoisat. Saatiin laaja kuva Tanskan pääkaupungista, vaikka olisi matkan päällä viihtynyt pidempäänkin. Tämä oli meidän molempien ensimmäinen kerta Kööpenhaminassa. Lisäksi matka oli minun ensimmäinen täysin ilman vanhempaa tehty matka (ellei lasketa kesällä Tallinnassa vietettyä yötä), mikä oli jännittävää! Oli kiva tehdä tää matka johonkin hieman lähempään kohteeseen, kuin kerta ensi kertaa oltiin liikenteessä. Olihan tämä matka todella onnistunut, koska meille ei sattunut juuri mitään mainitsemisen arvoista vastoinkäymistä.

Kööpenhaminassa pidin skandinaavisuudesta, jonkin asteisesta kotoisuuden tunteesta, sekä kaupungin kauneudesta. Tosiaan matkamme sijoittui syyslomalle, joten luulen että matkan ajankohta antoi sille erilaisen fiiliksen, kun verrattuna kesä kuukausiin. Kaupunki oli aivan ihana. Jos olisimme olleet vaikka vielä viikkoa myöhemmin liikenteessä olisivat kaupunki, sekä erityisesti puistoalueet olleet aivan erinäköisiä. Syyslomalla Kööpenhaminassa pärjäsi oikein hyvin nahkatakilla.

Olen kirjoittanut alas jotakin, mitä teimme Kööpenhaminassa tai ainakin olen liittänyt kuvia. Muistutan kuitenkin että jokaisen on hyvä tehdä oma selvitys vierailun arvoisista paikoista, niin mekin teimme. Lisäksi löysimme monia ihania paikkoja missä vierailla ihan paikan päällä. Ne must see-paikat varmasti jo tiedättekin, tai jos ette niin löydätte googlaamalla, joten yritin tuoda esille hieman erilaisia kohteita :) Joka tapauksessa tässä vähän tietoa siitä, mitä tehdä Kööpenhaminassa...

Matcha bar - vegaaniset pullat, suosittelen!

Yövyttiin tosiaan aivan ihanassa Airbnb:ssä, tässä kuvassa oltiin kiertelemässä naapurustoa ja Amager Øst:in aluetta.

Botanical Garden & Butterfly House <3 Niin upea...

Tivoli, love it varsinkin pimenevinä iltoina! Linnanmäen valokarnevaalit eivät ole mitään verrattuna tähän.

Aamuaurinko, sekä maisema Airbnb:stä, sekä muutama pyörä, erityisesti tuo turkoosi oli mieleeni :D

Rundetårn, sekä näköala tornista, upea! Jokainen kaupunki on kyllä kiva nähdä yläilmoista, se antaa niin eri käsityksen kaupungista. Ja jos kirkkoja haluat nähdä, niin köpis on ehdottomasti sinun paikkasi :D Niitä löytyy lähes joka kulmalta, mutta onhan ne nyt hienoja. Laskettiin että tuolta yläilmoista niitä näkyi reilu 10.

Superkilen ja Norrebro alueena, käymisen arvoinen! Ehdottomasti Kööpenhaminassa suosiotaan nostava kaupunginosa, mutta ei ainakaan meidän vierailu aikana kovin turisti, mikä on plussaa!

Mange tak København! xx

#nouw​ #denmark #copenhagen #bestofnouw​ #nouwinspo

Annileena

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229