12 x ARKISTA KUVAA PUHELIMESTA

Moikka! Tänään hieman arkisempaa sisältöä eli kuvia puhelimesta ja tarinoita niiden takaa. Tässä siis tulee:

1 & 2 Viettämässä vapaapäivää keskustassa ystävän kanssa. Käytiin myös tällä reissulla kirpparilla ja löysin sieltä aivan ihania syksyn lemppareita, niistä olikin vähän edellisessä postauksessa. Ja katsokaa nyt kuinka kauniit värit Helsingin keskustan katujen varret ovat saaneet <3

3 & 4 Kahvilla ystävän kanssa. Ihastuin, niin paljon tämän paikan sisustukseen. Voisipa mullakin olla joskus omassa kodissa tuollainen hylly. Täynnä kasveja, pari lempi kirjaa ja vieläpä että pysyisi noin siistinä.

5 & 6 Ensimmäisessä kuvassa oli vain niin kaunis valo, joten olihan pakko napata kuva :D Minusta on tullut valokuvauksen kautta kyllä kunnon tämmöinen valoja/varjo hivistelijä. Toinen kuva onkin sitten aika perus selfie, joita en ollut pitkään aikaan ottanut. Lisäksi kuva oli ensimmäinen meikillinen moneen kuukauteen. Oli hassua nähdä itsensä näin laittautuneena. Olen kulkenut aikalailla kesästä lähtien pitkälti meikittömänä. Erityisesti koulun alusta lähtien, lähes päivittäin. Sillä kukapa nyt abivuonna jaksaisi panostaa laittamalla pakkelit joka päivä naamaan(?) Ihan kiva myös huomata että oma suhtautumiseni meikittömyyteen on muuttunut tosi myönteiseksi.

7. Kuvassa kirjastossa lukemassa yo kokeisiin, mutta tämä kerta taisi olla viimeisiä tänä syksynä. Ajatella että tuosta on nyt reilu kuukausi. Täytyy kyllä sanoa että tuosta Helsingin yliopiston kirjastosta tuli vähän turhankin tuttu paikka, niin yksin kuin kavereiden kanssa. Siellä tuli vietettyä aikaa suht paljon varsinkin tässä loppu kesän ja alku syksyn aikana, kun tuo olikin aika suuri osa omaa arkea :D

8. Ilmastolakossa. Se toivon määrä ja yhteisöllisyys on aina aivan mahtavaa noissa tapahtumissa! Niin moni ihminen oli tuolla samassa paikassa, saman asian puolesta. Fiilis oli jotakin sanoin kuvaamatonta. Kertakaikkisen hyvä lakko, joka toi taas toivoa tulevaan. Marraskuussa vissiin seuraava lakko, toivottavasti silloinkin pääsee paikalle! :)

9 & 10 Vietin rauhallista sunnuntaita kotona. Luin hesaria kahvikupposen kera ja törmäsin lehdessä myös mielenkiintoiseen juttuun, joka kertoi valokuvaajasta. Kävin myös meren rannassa kävelylenkillä aamun sarastaessa, parasta!

11. Vähän tuoreempia kuvia. Ensimmäinen Suomenlinnasta, jossa kävin varmaan ensimmäistä kertaa näin syksyllä.

12. Linnanmäen valokarnevaaleilla tuli käytyä heti syysloman alettua ja olipa taas hauskaa.

Nyt ei muuta, ihanaa päivää jokaiselle!

#nouwinspo #nouwinfluencer #nouw #nouwfinland #helsinki #finland #bestofnouw

Annileena

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229