Header

Nå har jeg hatt pause et par dager fordi de siste dagene har det skjedd masse og jeg har bare ikke hatt tid til å blogge. Venninna mi fra Bergen har vært på besøk i helgen, vært på jobbintervju, det har vært bursdagsfeiring og ikke minst flytting. I går flyttet jeg inn til kjæresten noe som føltes helt riktig for oss. Vi koser oss masse sammen og ser fram til en fin tid fremover. Nå som ting har begynt å roe seg ned og ting begynner å komme seg på plass vil jeg være tilbake som vanlig!

Vi begge elsker capser, så da har vi funnet ut at vi skal begynne å henge de på veggen så lenge. Er jo egentlig litt kult? Haha

Feiring på The Box for fineste Anniken som ble 19♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Åhh, valentines var herlig. Jeg fikk tilbrakt kvelden med kjæresten, hvor han kom hjem med rose, og sushi som er min favorittmat! Var også en kjempegod dessert han hadde laget dagen før. Jeg føler meg så heldig, så i gjengjeld for hvor bra kjæreste han er, så måtte jeg også komme opp med noe. Med tanke på at jeg ikke hadde penger til gave, så måtte jeg være kreativ med hva vi hadde hjemme. Jeg fant en notisblokk og tusj, og da begynte jeg å skrive på en og en lapp hva jeg elsket med han. Litt kliss må det jo være når det er valentine, haha. Hang de rundt i leiligheten, og han ble kjempeglad. Man må virkelig ikke bruke mange tusen på hverandre for å gjøre noen glad. Dette er første gang jeg faktisk har feiret valentine, og det var superkoselig!

Jeg håper dere også koste dere masse!

Likes

Comments

Jeg digger shein.com hvor de selger utrolig fine klær, sko og smykker. Ikke minst, så er det billig og servicen er kjempebra, og de er utrolig hyggelige. De får bare finere og bedre ting hele tiden, og jeg får lyst til å klikke ting hjem hver dag egentlig, haha. Nedenfor er mine favoritter på shein akkurat nå! Linkene er under bildene som tar dere direkte til klærne :-) Enjoy og ha en fiin mandag

Velvet hettegenser HER

Nydelig playsuit HER // Velvet body HER

Gold bodysuit HER // Svart bodysuit HER // Mesh bodysuit HER // Lang hettegenser HER // Gul skinnjakke HER

Pinstripe pants HER // Velvet sweatpants HER // Jeans HER

Shorts ​HER // Rød velvet Sneakers ​HER // Suede boots ​HER

Likes

Comments

♥ Venner. Jeg har så mange gode og fine venner som jeg er så glad i. Hva skulle man gjort uten dem? Venner er noen man har for alltid, enten om man har hatt dem siden barneskolen eller noen du nettopp har blitt kjent med. De som alltid er der for deg og støtter deg, gjør deg glad, det er de du skal ta vare på.

♥ Musikk. Jeg klarer meg aldri en dag uten musikk. Det finnes sanger til alle humør, enten du er glad, lei deg, sliten eller om du bare er i et "jeg vet ikke" humør. Noen ganger er musikk den beste medisinen for det meste.

♥ Mestringsfølelse. Det å oppnå de målene du har satt deg og noe du har jobber hardt mot, det gir hvertfall meg en god følelse.

♥ Å reise. Reise er det beste jeg vet. Oppleve nye steder, nye lukter, se nye mennesker, god mat. Ååh, det er så masse fint med å reise. Skulle ønske man bare kunne reise hvor som helst akkurat når man vil. Man lærer og ser så mye nytt, og rushet man får før man reiser, og hvor lenge man har gledet seg og når du endelig er der, det er deilig.

♥ Hjelpe andre. Det å kunne hjelpe andre, være støttende og omsorgsfull er en veldig god egenskap å ha. Det er viktig å hjelpe og se andre når det virkelig trengs. Det kan være med både venner, familie og andre som trenger det.

♥ Netflix. Det å virkelig finne en god film eller serie som gjør at du kan sitte timevis uten å tenke over det. Det må være det beste, med en kopp te og kanskje er du så heldig å har en armkrok til kjæresten å kose deg i.

♥ Konserter. Det er det beste jeg vet. Jeg drar på masse konserter hvert år når noen av mine favoritt sangere eller band kommer til Norge. Jeg blir så glad av å se de live, liker jeg de veldig godt og har ventet i over lang tid på at de skal komme til Norge, så feller jeg nok noen tårer (hylgriner for å være presis, fangirl much).

♥ Sommer. Dette er min favoritt årstid. Elsker det å kunne dra på stranda, sole meg, bade, og lange sommernetter. Jeg føler det er så mye mer å oppleve når det er sommer(?), kanskje det bare er meg, men jeg elsker virkelig sommeren.

♥ Kjæledyrene mine. Hamsteren min, Chanel og hundne min, Tilla er en ren glede i hverdagen. Hver kveld våkner hamstret mitt opp og det er så koselig en kveld alene hvor jeg kan kose og leke med henne. Hunden min får jeg ikke sett så ofte, men hver gang jeg gjør det blir jeg like glad. Hvis jeg er trist er det alltid fint å komme hjem til henne, hun bare løfter opp alle triste dager.

♥ Kjæresten min. Å ha en som alltid vil ditt beste og støtter deg gjennom alt er den beste følelsen i hele verden. En som forteller deg hvor mye han elsker deg, gir deg komplimenter, lærer deg nye ting, tar deg med på ting du aldri hadde gjort ellers, det er så fantastisk.

Hva gjør deg glad?

Likes

Comments

Jeg digger virkelig 90s stilen, elsker å se på gamle old school filmer og serier som freaks and geeks, grease, clueless, friends osv. Liker også at vi drar mye av den gamle stilen inn i den moderne stilen som er nå! Er så glad i chockere, levis stil jeans, baggy hettegensere, band tees og så mye mer. Gotta love it!

Likes

Comments

(Innlegget er inspirert av fineste Anniken, du kan besøke bloggen hennes HER)

Da tenkte jeg å ha en vsco lately for jeg poster oftere der enn instagram! Jeg elsker vsco, redigerer alle bildene mine der og kunne ikke vært mer fornøyd.


♥ babyshower for Helene ♥ klar for The boX ♥ mine fine bestevenner


♥ meg og fineste kjæresten ♥ åpningen av Z for 18 ♥ fikk spontant lugg for to mnd siden


♥ fin på vin med vb Vegard Harm ♥ Madame Tussaud London ♥ En liten tb fra sommeren


♥ herligste søsteren min ♥ no words needed ♥ The boX

Likes

Comments

Det er vel ikke bare jeg som sikler etter fine klær, sko, smykker etc. på Nelly? Elsker å sitte og høre på musikk å bare se på klær i timevis. Tenker å få bestilt noe om ikke så lenge, for det beste er jo å faktisk ha klærne selv! Derfor har jeg satt opp mine øverste ønsker fra Nelly som forhåpentligvis vil havne i klesskapet mitt om ikke altfor lenge.


Superfin skinnbukse: Har blitt helt obsessed med skinnbukser og denne her må jeg si er min favoritt!
Joggebukse: Denne buksen passer både for pynt og hverdag, noe jeg liker veldig godt. Denne skal definitivt hjem til meg.
Vintage jeans: Slik type bukse har jeg sett etter lenge og denne midt i blinken! Passer til det meste og elsker slik type jeans.


Mesh top:Jeg kan ikke være den eneste som elsker disse type gjennomsiktige toppene? Med en superfin bralette og kule jeans blir det det perfekte outfitet.
Nydelig bluse: Egentlig er jeg ikke så fan av skjorter og bluser på meg selv, men denne her må være et unntak! Elsker silkestoffet og hvor enkel den kan være.
Body: I det siste har jeg blitt helt forelsket i bodyer. De er så enkle å ha med å gjøre og er sinnsykt fine, ikke minst. De glir heller ikke opp når du strekker deg etter ting. Eneste unntaket er vel når du er ute på byen, utenom det elsker jeg dem.


Lær støvletter:Jeg har allerede den andre typen alle har som er utrolig fine, men hvor sinnsykt kule er ikke disse?
Velvet boot:Disse så jeg når jeg var inne på favorittbloggen min, altså Kristine Ullebø og jeg falt helt for dette paret. De er helt ut av min komfortsone, men så fine som de er kunne jeg egentlig ikke brydd meg mindre!
Lace bootie: Egentlig ville jeg aldri kjøpt disse med tanke på at jeg hater tær og føtter, men se på de! Her måtte jeg rett og slett bare lidd meg gjennom det med tær en del kvelder ute på byen for disse er altfor fine.
Slim pump: Er det noe jeg har lite av er det pyntesko, og disse er så enkle, men ikke minst fine og passer kjempefint til bukser. Jeg er ikke så fan av kjoler og skjørt, da tenker jeg disse med et par fine bukser hadde vært midt i blinken!

Skinnskjørt: Jeg elsker slikt type stoff på skjørt, bukser og sko. Det kan gjøre så mye med et enkelt outfit og jeg likte spesielt det skjørtet her!
Nydelig playsuit: Denne her har jeg sett på kjempelenge og håper snart den er min. Liker veldig godt detaljene og at det er en playsuit og ikke kjole, psser utrolig bra til både bursdager og en kveld ute på byen.
Genserkjole: Slike type gensere som er så lange at det blir en kjole syntes jeg er dødskult, og det er så fint med over knee boots. Det har blitt veldig populært og det skjønner jeg kjempegodt, vurderer å klikke en slik en hjem om ikke så lenge!
Velvet playsuit: Jeg har fått helt dilla på playsuits og velvet stoff av en eller annen grunn. Det er så utrolig fint og den her likte jeg veldig godt. Liker at den kan se ut som en kjole og at den nesten har en type chocker og er åpen på midten.

Har forresten også en instagram, @anniikenfrengen♥ Følger også gjerne tilbake!

Likes

Comments

Da starter jeg opp med blogg igjen! Prøver med nouw etter å ha hørt så mye bra om denne siden, det må jo bare prøves. Jeg fikk plutselig veldig bloggmotivasjon, og forhåpentligvis vil den vare. Har forandret meg veldig siden sist jeg holdt på med blogg, og føler meg litt mer komfortabel med å dele ting som interesserer meg. Håper og tror dette blir like bra som jeg ser for meg.

Håper dere vil følge meg videre!

Likes

Comments