Idag är det 5 dagar kvar till jul och jag försov mig idag och men vi hade bara 2 lektioner idag. Så jag har försökt att julstäda lite och håller fortfarande på med det. Och jag håller på att planera julklappar fortfarande, det är alltid så svårt att komma på vad man ska ge bort i julklapp åt folk. Men nog kommer jag på något. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så har vi självständighetsdag och det firar jag genom att städa, och se på serier i bakgrunden. Och ikväll ska jag kanske gå ut och gå eller springa, det är ganska skönt. Jag har börjat se på en ny serie, som heter Bitten. Den handlar om Elena som är den ända kvinnliga varulven, och en massa annat. Så den är värd att se.

Likes

Comments

Hej! Sist jag bloggade var i somras, men nu hade jag tänkt börja på nytt. Jag vet ju inte hur länge det kommer att hålla, men jag ska göra mitt bästa. Jag går ju i skolan, och har saker som jag måste göra. Sen så ska jag träna också, men det kommer nog bli lättare att ladda upp inlägg här.Eftersom jag har köpt en dator, och det var verkligen på tiden. Eller jag betalade hälften och mamma andra halvan. Idag har vi haft Finland 100 år kaffebjudning, för lärare och elever. Folk var riktigt nöjda, och det var ju super.

Likes

Comments

Nu är det ingen bra dag, ja vaknade kl 06 men somnade om, vaknade igen kl 10 och inser att jag har försovit mig rejält. Så min dag startade inte så bra kan man säga, sen så tänkte jag att jag skulle laga mat. Va tror ni händer, jo jag bränner nudlarna i botten på kastrullen så jag fick äta bränd mat. Och så har jag tänkt att jag ska tvätta kläder men de har jag inte gjort ännu heller, nä torsdagen är inte nån bra dag. Om man frågar mig, men som tur så är det fredag imorgon. Vilket är asskönt, och då kommer jag att ta hit min lilla bebis. Och för er som undrar så är det en liten katt, som heter Laban eller ja det är min katt. Min mammas katt fick ungar i somras, så då tänkte jag att det kan vara mysigt att ha en liten misse. Nu när man bor själv, och allt.

Likes

Comments

Nu är det höst igen, som jag har längtat efter ja jag vet inte hur länge. Jag har ju börjat skolan igen och nu går jag på en ny skola och en ny linje. Nämligen till lokalvårdare, kosmetolog var inget för mig. Men jag har också märkt att jag mår mycket bättre nu, och det är ju bra. Iallafall så har jag tänkt peppa med lite höstbilder jag har hittat som inspiration.

Likes

Comments

Ja som ni ser i rubriken så har jag flyttat. För att jag och mitt ex blir det då, när vi inte är  tillsammans mera. Men vi är vänner. Men nu ska jag inte prata om det utan nu ska ni få se min lägenhet.

Likes

Comments