Hem & Kontor

Inredning är något jag verkligen gillar. Med gardiner, kuddar och plädar kan man förändra utseendet på ett rum utan att behöva göra en hel renovering. Vissa rum funkar bäst med en mörk bas, andra med en ljus. Sedan kan man sätta stämningen genom att tillföra färg på ett sätt som enkelt går att byta ut senare, exempelvis med kuddar och gardiner. Även väggdekorationer kan göras i tyg, man kan spänna upp ett mönstrat tyg och ha som en tavla, eller rama in snyggt presentpapper.

Väldigt mycket inspiration för inredning hittar man via internet, kanske främst butiker som säljer just inredning. Bilden nedan tycker jag förmedlar en väldigt mysig känsla, som jag gärna skulle ha i mitt eget vardagsrum! Kommer absolut plocka inspiration därifrån när jag skall pynta hemmet inför jul.

Hos Jotex.se , som säljer allt inom inredning, får du just nu 50% rabatt på den dyraste varan när du anger koden 162927 i kassan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mode

Det är inte bara ytan som räknas, ibland vill man vara vacker under också. Dessa ljuvligt fina underkläder gillar jag riktigt mycket. Min absoluta favorit är nr 1. Spets kanske inte är så modernt i många lägen, men i underkläder passar det alltid!

1. BH HÄR Trosa HÄR / 2. BH HÄR Trosa HÄR / 3. BH HÄR Trosa HÄR / 4. BH HÄR Trosa HÄR
5. BH HÄR Trosa HÄR / 6. BH HÄR Trosa HÄR

Likes

Comments

Mode

I ett tidigare inlägg, i silver och svart, funderade jag över outfit inför nyårsfirandet. Här kommer en uppföljare, med ännu mer svart och silver!

Vilka färger föredrar du själv när det är dags för fest?

1. Klänning HÄR / 2. Örhängen HÄR / 3. Handskar HÄR / 4. Kappa HÄR
5. Stövletter HÄR / 6. Clutch HÄR / 7. Parfym HÄR

Likes

Comments

Hem & Kontor

Belysning i alla dess former. Jag älskar lampor, ljus, dekorationsbelysning. Belysningen gör rummet! Man kan gå från stickande lysrör till mysbelysning på mindre än 1 minut, med rätt belysning och fler ljuskällor än 1.

Jag rotade rätt på några belysnings-favoriter, visst är lampor snyggt!? Det tycker i alla fall jag!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Likes

Comments

Mode

Grå tröjor med text på, jag tycker det är himla snyggt. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om tröjorna nedan, är de snygga eller ej? Min favorit är "I carried a watermelon" som är ett citat från Dirty Dancing.

Gillar du tröjorna? Vilken är i så fall din favorit?

Likes

Comments

Mode

Är det för tidigt att redan börja planera klädsel för nyårsfirandet? Jag tycker om att vara ute i god tid och dessutom skadar det inte att få inspiration från flera olika håll, eller vad tycker du?

1. Klänning från YAS HÄR / 2. Stövletter från Miss Selfridge HÄR / 3. Väska från Missguided HÄR / 4. Kappor från ONLY HÄR / 5. Tights från Wolford HÄR / 6. Örhängen från Lily & Rose HÄR

Likes

Comments

Hem & Kontor

Det är så mycket jag vill ha till hemmet nu. När jag dessutom får inboxen fylld med nyhetsbrev med rabattkoder och information om nya produkter så är det väldigt svårt att motstå att köpa allt man vill ha! Som dessa produkter.

Klicka på bilden för att komma till sidan för produkten. Dessa blev jag själv sugen på att klicka hem nu när jag fick ett nyhetsbrev från Cervera där de ger mig 20% rabatt med koden club20black. Koden gäller enbart idag, 28 november, på cervera.se och är för alla som är klubbmedlemmar!

Likes

Comments

Hem & Kontor

Jag har fyndat lite snygga prylar till hemmet under helgen. Det blev lite blandat; nytt bäddset till sängen, gosiga kuddar till soffan och en mysig filt, några ljusstakar och en läcker burk i keramik. Jag föredrar ljusa färger men bryter gärna av med lila och svart.

Vad gillar du att ha i ditt hem?

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Likes

Comments