Victor , Vardag

Hej på er!😃

Måndag idag och våran dag startade med VAB. Tyckte så otroligt synd om Victor igår. Först trodde vi han bara var trött men när han knappt orkade svara på vad vi sa tog jag tempen, och mycket riktigt visade den 39 graders feber.😕 Så vi stannade hemma idag och har bara myst än så länge.

Innan vi märkte att han hade feber var vi iallafall ute på världens längsta skogspromenad.. Isch och fy vad jobbigt det var. Var stora ler och vatten pölar över hela vägen så jag önskar nästan vi hade vänt om när vi sa de första gången.😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tips

Det kan väl ändå inte bara vara jag som älskar wish? Allt i klädes väg brukar vara för litet vilket ledde till att jag har börjat köpa en massa chokers därifrån😍 Provade att köpa några från Nelly men dom var alldeles för stora för min hals. Och de kostar ju liksom 9 kr för tre stycken så lätt värt det.

Något mer jag köpt därifrån är plast blommor! Nog för att dom är små men jag slipper vattna dom! Kom bara ihåg att kika omdömena innan!

Solglasögonen kommer så klart därifrån också. Samt att jag nog har tre klänningar därifrån och kanske närmare 20-30 sminkborstar?😅

Likes

Comments

Mina tankar, Mina åsikter, Victor

Hej på er.

Känns som hela dagen har gått i vågor. Ena sekunden har det varit skit bra och andra är allt åt skogen. När vi hämtade Victor på förskolan blev jag riktigt irriterad. Kommer in och ser hur dom precis ska byta blöja på honom så vi tar över eftersom vi redan var där. Upptäcker då att han har exakt samma blöja på sig som han hade imorse och den var överfull.. 😨 Ganska lätt att märka också eftersom vi kör byxblöjor hemma och på förskolan finns det bara vanliga. Så frågar personalen men tydligen var det ingen som hade något vettigt svar. Fick iprincip bara höra "ja det var mycket märkligt eftersom vi byter innan lunch".

Absolut att man glömt en gång, det kan jag ta. Alla glömmer ju någon gång men jag känner att vi kunde fått ett bättre bemötande. Men men, ska ta upp det på Måndag när personalen från hans avdelning är där då dom flesta verkat gått hem. Tycker bara det känns så tråkigt när man fått höra mycket olika saker om just victors förskola de senaste månaderna, och jag vill helst inte byta eller något eftersom Victor trivs så otroligt bra där. Men samtidigt vill jag kunna känna mig trygg när vi lämnar vårt egna barn där så pass många timmar.

Sen känner jag att allt det andra jag har hört inte är speciellt bra att skriva ut här med tanke på att jag absolut inte har något emot personalen där på avdelningen. Dom är verkligen svin härliga och gör så gott dom kan. Det är mest planeringen och strukturen jag saknar.☹️

Någon av er som varit med om något sådant? Hur har personalen reagerat och vad har ni gjort?

Likes

Comments

Godmorgon på er!😃

Fredag idag och jag kan nog inte vara gladare för det! Tyvärr var jag riktigt trött imorse när jag vaknade trots att jag sovit bra, men drömde olika mardrömmar hela natten. Nu håller jag på att vänta på att skoldatorn ska startas någon gång så jag kan checka av mina betyg. Fick dessutom ett C på svenska 2 kursen! Det känns så otroligt bra eftersom när jag gjorde första kursen här på komvux fick jag bara godkänt trots att jag presterade allt jag kunde. På alla inlämningsuppgifter jag hade i den fick jag allt från C till A men tack vare att den muntliga redovisningen inte gick super bra så fick jag ett E.

Idag har skolan öppethus så måste passa på att jobba lite nu innan det kommer en massa folk.😏

Likes

Comments

Vardag

Hej på er, tyvärr har jag gått och fått något virus i kroppen.☹️ Har som tur var ingen feber men jag har riktigt ont i svalget och är hängig. Men men, det finns väl värre saker som kan hända i livet än en förkylning.☺️

Igår var vi faktiskt till Sundsvall med skolan för att kolla på universitet där. Så himla stort och känns lite läskigt att jag faktiskt ska gå där senare.. Allt kändes så otroligt vuxet på något vis och jag känner mig allt annat än vuxen trots att jag har barn. Men det var riktigt skönt att bara få sitta i bilen med hörlurar och lyssna på poddar.

Benjamin har varit i Forsmo nu så jag passade på att ladda upp med te och alvedon samt några avsnitt av tv-serien Helix. Så har ni inget att kolla på så måste ni se den!

Hoppas det blir finare väder snart också. Inte speciellt kul att det snöar i Maj..

Likes

Comments