Nu har jag bestämtmig för att börja skriva , därförhar jag gjort om designen lite.

Ska försöka uppdatera så ofta jag kan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart slut

​snart är jullovet slut och det är bara 6 dagar kvar. Jag har dock haft ett sjukt bra jullov även fast jag inte gjort så mycket. Jag har mest varit hemma under lovet men har varit med kompisar lite grann ändå. Förra veckan tisdag så fyllde jag år och min syster bakade en maräng tårta eftersom jag inte gillar vanlig tårta så mycket. Julafton var jätte bra och jag är jätte nöjd med sakerna jag fick . Igår hade vi basketcup från klockan 13.10 till 02.00 det var jätte kul och jag vart inte så trött som jag trode jag skulle bli. Det kändes som att det var dag hela tiden , jag och alla i basketlaget åt middag där och kvällsfika. Eftersom att vi hade flera matcher. Vi kom fyra i cupen och vi selade om. Tredje/fjärde plats direkt efter en annan match.


Jag har jätte mycket (skolångst) jag vill inte dit!! Dom senaste dagrna har jag typ tänkt på det jag vill inte!!


Likes

Comments

HEJ

I torsdags så hade vi skolaskolavslutning och det var kul men ändå tråkigt eftersom att klassen kommer splittra. Våran klass sjöng Wavin flag och efter det fick vi rosor med dikter på. Innan skolavslutningen så fick jag present kort på hm av min syster.


LONDON

på söndagen så kom jag hem från klassresan.Vi var i London och där så bodde vi i lägenheter. Vi hade tre stycken hyrda boende i samma lägenhet. i London så var vi på madamtuessoe, vi åkte också London eye och det var super kul. såklart så har vi shoppat och jag köpte väldigt mycket haha 😁 Vi var också i Towern.


Förlåt för stavfel och sånt men internet är trögt så det laggar

​Dikten från skolavslutningen 

Likes

Comments