KONCERT FOR KRONISK SYGE SAMMEN MED KIDS AID

hejsa allesammen, så der har været lidt stille her på bloggen og det har der været fordi at jeg ikke helt ved hvad jeg skal skrive her på bloggen, så hvis i har nogle ideer ville det være super dejligt!

nå men idag vil jeg skrive et indlæg om et arrangement som jeg var til i torsdags (21/9) i herning, det var et arangement for os børn/unge som er kronisk syge, det var Kidsaid som havde arrangeret det hele for os syge.

selve arrangementet var en koncert for os syge hvor at sangerne BRO, Djames braun og pagefour kom og spillede for os, det var vildt hyggeligt!

dagen startede med at jeg var i skole indtil klokken var 12.00 hvor efter at jeg så gik hjem og ventede på at min veninde Josefine (som jeg har skrevet om før) skulle komme hjem til mig klokken 12.30 da hun skulle med mig og mine forældrene til herning.

klokken blev så 12,30 og Josefine kom. da klokken så blev 13.15 kørte vi til herning hvor vi skulle være mellem klokken 15-16, hele vejen til herning sad Josefine og jeg og så serien "dicte" så det var en ret hyggelig køretur .

da vi ankom til herning gik vi bare ind i det lokale hvor vi skulle være (egetæpper atelier) og så fandt vi os en plads og ventede på at alle andre kom.

i mellemtiden var der gratis drikkevarer og så holdte der en pølsevogn udenfor hvor vi allesammen kunne få gratis hotdogs rigtig fedt.

da klokken så blev 17.30 ca. blev der sagt velkommen til os alle og lidt efter gik sangeren BRO på scenen. efter at BRO havde været på scenen gik sangerne som kalder sig pagefour på scenen, hvilket jeg personligt selv havde set MEGET frem til hehe.

efter at pagefour havde spillet gik Djames braun på hvilket også var rigtigt fedt!

det var en rigtig god og hyggelig koncert, og vi hyggede os virkelig bare allesammen.

hvis i ikke ved hvad kidsaid er så er det en "fond" som arrangere en masse spændende ting for os som er syge, feks. som den her gratis koncert.

jeg syntes at det er rigtig fedt og utrolig vigtigt at vi har kidsaid som arrangere sådan nogle gratis ting her for os som er syge, da man som syg godt kan være virkelig ked af ikke at kunne de samme ting som alle andre unge kan.

jeg kan jo feks. ikke altid bare lige tage med mine veninder til koncerter, på cafe osv. da jeg tit har så ondt som jeg har og tit tilbringer meget af min tid på sygehuset, så derfor er det bare rart at man kan komme til sådan nogle her arrangementer hvor man ikke skal tænke over at man er syg.

og så er det også en fordel at man kan møde andre som måske har det på samme måde som en selv. en ting er ihvertfald fælles for os alle og det er at vi allesammen har et eller andet som vi kæmper med, om det så er en mavesygdom, diabetes, knoglesygdom eller en helt fjerde ting som måske gør at vi ikke altid bare lige kan det som alle andre kan.

kidsaid folkene er super søde og så tager de sig tid til at snakke med os syge, så det er rigtig godt.

jeg havde min mor, far og min veninde Josefine med til arrangementet og de syntes allesammen at det var et rigtig hyggeligt arrangement.

efter at alle sangerne havde sunget kunne vi få taget et billede med dem, så det er ret fedt haha.

Josefine og jeg fik også taget nogle billeder fra arrangementet som jeg lige vil sætte ind her nede i bunden, og så vil jeg også lige sætte et link ind til kidsaid facebook side så i evt. kan læse lidt mere om kidsaid.

så ja, alt i alt var det en utrolig hyggelig og god dag og jeg er glad for at vi fik muligheden for at være med!

TUSIND TAK til kidsaid for at arrangere sådan nogle ting her for os syge!

link til kidsaid: KidsAid Danmark

knuss!<33

Synes godt om

Kommentarer