Heey piger <3

Vi er nu, ved vejs ende og det er nu dagen idag, hvor #nouw30daychallenge er slut!! Jeg er så mega stolt, over mig selv, over at jeg har klaret det!

Det eneste jeg virkelig ønskede, det var at klare det! Jeg har virkelig lagt sved og tårer i håb om at jeg ville nå til vejs ende. Jeg indrømmer gerne, at det har været rigtig hårdt, grundet jeg også har haft mange andre ting at tænke på.

Jeg er stolt af mig selv, fordi jeg både har haft gymnasiet, arbejde, familie, venner osv at skulle tage hensyn til, samtidig med at jeg har skulle skrive et godt blogindlæg til jer derude!

Men lad mig sige det sådan, jeg kunne godt havde været kommet igennem denne challenge bedere! Jeg føler, at nogle af mine indlæg bare har været noget der skulle gå hurtigt, og jeg egentlig bare har sprunget over hvor gærdet er lavest.

Jeg synes selv, at jeg startede rigtig godt ud, jeg havde forberedt mig okay godt, jeg havde skrevet indlæg forud, så jeg kunne få indlæg hurtigt ud til jer. Men som i nok også har lagt mærke til, så var der nogle af mine indlæg som kom ud meget sent på dagen, hvor dagen nærmest var slut, men jeg ville bare have et indlæg ud, og jeg havde slet ikke lyst til at give op, og jeg tænkte egentlig bare 'bedre sent end aldrig'.
Jeg tror, aldrig jeg har gået så meget op i en challenge/konkurrence før, men jeg synes, simpelhen det har været så fedt at deltage, og været en rigtig god udfordring for mig som er ny i bloggerverdenen. Jeg føler, at jeg har lært noget, udviklet mig, og ikke mindst fået en masse inspiration fra andre bloggere, og det er jeg rigtig glad for!

Det har været så fedt at deltage, og fortryder ikke 1 sekund at jeg har været med, men jeg indrømmer igen at det har været hårdt, men jeg er stolt af mig selv!
Jeg sidder, og skriver dette indlæg med en rigtig god samvittighed, og lykke! Jeg vil derfor her senere, smutte en tur i biografen og ud og spise, så jeg kan få fejret, at det nu er slut og jeg er kommet igennem #nouw30daychallenge

Håber alle jer der har deltaget, har haft en god oplevelse, lært noget, og ikke mindst synes det har været rigtig sjovt!

Ønsker jer alle en fortsat god uge <33


xx

Annika

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heey piger <3

Først og fremmest, så håber jeg i har haft en fantastisk weekend, og hvis i ikke lige havde regnet det ud, så er det sidste dag imorgen af #nouw30daychallenge men det nævner jeg mere om imorgen, så mit sidste indlæg imorgen, kommer til at omhandle min oplevelse med denne fede challenge osv.

Meeeeen...

Jeg har idag, valgt at skrive om mine favorit bloggere! Jeg vil nemlig gerne, give jer andre noget inspiration, hvis i kunne tænke jer at læse andres blogs osv, så jeg vil derfor komme med mine favorit bloggere, som jeg synes, i skulle tage et lille kig på.

1. @Blogbysandra - Fantastisk blogger, og en kæmpe inspiration! Jeg elsker hendes blog, og ikke mindst hendes youtube kanal. Hun er en kæmpe inspiration, både inde for tøj og blogging.

2. @Tinamarias - Rigtig god blogger. Hun er også bare en kæmpe inspiration, inde for indretning, blogging og ikke mindst tøjstil. Jeg elsker generelt bare hende og hendes hverdag. Hun er fantastisk og en mega smuk kvinde!

3. @MariaKragmann - Rigtig rigtig sød, igen en rigtig god inspiration inde for blogging self, og så elsker jeg at se hendes youtube videoer.

4. @CharlotteCaroline - Rigtig rigtig god blogger, hun er virkelig en sej pige! Jeg elsker, at hun tager hånd om de mindre bloggere, og laver insta meetups for alle. ligegyldig alder osv! Det er jeg virkelig vild med, og så er hun også bare en kæmpe inspiration inde for blogging og mode.

5. @sofiemartine - Mega sød, og laver nogle fantastiske inspirerende blogindlæg!

Håber i har haft en god weekend, og fik lidt inspiration fra dagens indlæg!


xoxo

Annika

Likes

Comments

Heey piger <3

Det er søndag aften og jeg har fundet mine 10 mest populære blogindlæg frem. Søndag kan altid godt være en meget afslappende og lidt kedelig dag, så derfor tænkte jeg at jeg godt ville give jer til inspiration, til noget i kunne læse. Jeg vil gerne, selv læse tilbage på de her blogindlæg, og hvis du er blogger som mig, så kan du måske få noget inspiration ved at læse mine mest læste blogindlæg.


1. OUTFIT OF THE DAY // CASUAL

2. ONE PARTY OUTFIT

3. THE RED LOOK // VALENTINE

4. MIN SØNDAG // CAFE TUR

5. THE DAILY FIND // T-SHIRT

6. TOP 6 SPRING TRENDS ON NELLY!

7. MIT FØRSTE EVENT

8. THE DAILY FIND // DRESS

9. MØD MIN HUND!

10. JEG SÆLGER UD // MY STUFF

God søndag <3


xx

Annika

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heey piger <3

Så er weekenden blevet skudt igang, og jeg tænkte jeg ville finde nogle fede denim ting frem til jer, så i også kan få noget denim inspiration, nu når jeg er igang med alle disse modeindlæg.

Jeg har fundet lidt forskelligt, og noget der måske falder i nogens smag.

Jeg vil ikke gå i dybden med det, da alle nok godt ved hvad denim er. I kan tjekke tingene ud på billedet, og så er der links under billedet.

Jeg synes, ihvertfald at alle de her denim ting er rigtig rigtig fede, på hver deres måde. Det er både noget, som kan bruges til sommer men også her til foråret.

Jeg har fundet tingene fra: Nelly.com og NA-KD.com

Håber i fortsætter weekenden med et smil, og så håber jeg bare at i generelt har en dejlig weekend <3.


xx

Annika

Likes

Comments

Heey piger <3

Det er fredag Idag, hahah hvis i ikke vidste det, meeen jeg har fået vinterferie Idag! Det er virkelig dejligt at der lige er en uges pause fra gymnasiet!

Hvis i ikke har lagt mærke til det, så har jeg været igang med #nouw30daychallenge. Det har faktisk været rigtig hårdt, og er stadig rigtig hårdt! Jeg kæmper, virkelig for at gennemføre det, og vi er nemlig nu snart ved vejs ende.
#nouw30daychallenege slutter her på tirsdag, og håber jeg når i mål💪🏻

Men i min vinterferie, så står den på afslapning, og kvalitetstid med min kæreste, da vi ikke har været sammen i over en uge nu, hvilket faktisk er lidt hårdt. Meeen ja, og så har jeg generelt bare brug for afslapning, en pause fra skole osv.
Jeg håber det er okay, meeeen der kommer stadig indlæg i weekenden og på mandag og tirsdag, og så holder jeg vinterferie! <33

Jeg håber at alle dem som har ferie, får en god ferie. Jeg håber at dem som lige har haft ferie, har haft en god ferie, og til dem som slet ikke får ferie, så vil jeg ønske jer en fantastisk weekend! <33

Jeg vil rigtig gerne have nogle ideer til hvad jeg kan skrive om her på bloggen, så virkelig hjælp mig!!

xx
Annika

Likes

Comments

Heey piger <3

Jeg vil idag, gerne snakke lidt om nogle serier, som jeg bare synes, man SKAL se!

Det er self min mening, og bare en anbefaling, til dem som måske står og er færdig med en serie, og derfor har svært ved at finde en ny at se, eller det kunne jo også bare være man bare ville starte på at se noget serie.

Jeg elsker, virkelig at se serie! Det er det bedste, hvis man skal på en lang transport tur, eller man ikke lige ved hvad man skal lave derhjemme.

ALLE SERIERNE KAN FINDES PÅ NETFLIX

Så hvis du mangler en ny spændende serie, så kan jeg anbefalde disse:

1. Gossip Girl - Gossip girl handler om en gruppe rige unge mennesker i New Yorks Upper East Side. Det handler om deres kærlighedsliv og alle deres problemer. Den er virkelig spændende. Jeg er igang med at se den for anden gang.

2. Riverdale - ”Riverdale” er en amerikansk teenageserie, som foregår i den fiktive by Riverdale. Mens hovedpersonen Archie og hans venner prøver at holde styr på kærlighed, sex, skole, venner og familie, bliver de samtidig vinklet ind i et mørkt og dystert mysterium fra Riverdale.

3. Teen Wolf - Serien foregår i den fiktive by Beacon Hills og handler om drengen Scott McCall, der med sin ven Stiles Stilinski tager ud i skoven, aftenen før skolestart, for at finde halvdelen af et lig, fra en ukendt person, som er blevet myrdet. Der i mørket er der noget, der bider ham, og efter ændrer hans liv.

4. Orange is the new black - Serien følger en kvinde ved navn Piper Chapman gennem hendes tid i et kvindefængsel.. Chapman har begået en forbrydelse. Hun bliver meldt af eks-kæresten, Alex til Litchfield-fængslet og møder sin ekskæreste, som sammen med Piper har smuglet narko.

5. Dollars/Dynasty - Serien handler, om en familie, som er meget rige. Ham her faren, er chef for et stort firma og der møder han sin nye kone. Hans datter, er ikke så glad for hende, og de ender derfor i et had til hinanden, imens de prøver at overgå hinanden.

Håber der var lidt inspiration til en serie, som i kan se og forhåbentlig ikke har set endu hehe ;)


xx

Annika

Likes

Comments

Heey allesammen <3

Jeg er begyndt, at sælge ud af mine ting. Jeg sælger, alle de ting som jeg ikke bruger, eller ikke kan passe.

Jeg sælger ud, på appen der hedder tradono. Det er en rigtig god salgsside, hvor man både kan sælge, købe og bytte.
Man kan også blive premium medlem, til rigtig billige penge!
En gang imellem, så laver tradono også nogle store markeder i papirshallen i Kbh hvor man kan komme ind og få lov til at købe forskellige lækre ting fra forskellige mærker og bloggere!
Synes virkelig i skal tjekke tradono ud!

Der er ikke så mange ting på min tradono ENDU, men det kommer, så det kan i se frem til ;).


Hvis du kunne tænke dig at se, hvad jeg sælger så kan du tjekke min shop ud lige HER

Håber i vil tjekke tradono ud!

Vi ses imorgen til endu et indlæg!

Heey Heey <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heey allesammen <3

Endu et indlæg, og dagens indlæg kommer til at handle om forårs trends på nelly.dk

Jeg har nemlig, siddet og fundet nogle fede forårs trends fra nelly, og dem kunne jeg rigtig godt tænke mig at vise jer.

Som i kan se, er det nogle lidt forskellige items, men det er nogle rigtig fede nogle, og jeg vil prøve at forklare jer lidt om de forskellige items.

1. Faux fur jacket

Faux fur jakkerne, har været en rigtig stor trend, det er en stor del, som går med de her jakker. De er super super flotte og rigtig fine. Jeg synes, selv de er mega fede og giver noget helt vildt fedt til ens outfit. GO BUY ONE!

2. Blomstret print

Blomstret print, har også begyndt at være en rigtig stor trend blandt kvinder. Det er også et rigtig flot print til forår og sommer, og det kan bare gå så godt til et par sorte jeans, eller evt nogle sorte shorts, eller hvad man nu lige har lyst til.

3. Blazer

Blazers, er virkelig virkelig en stor trend lige nu, både ternet blazers, men også bare nogle farverige og nogle vildt unikke blazers. Jeg synes, blazers både kan være fine men også hverdagsagtige, det kommer lidt an på hvordan man styler den. Men jeg har planer om at snart at skulle få skaffet mig en blazer, da jeg bare synes, de er fantatiske.

4. Skjorte shirt

Skjorten, som er blevet lavet lidt mere om til en bluse, er også blevet et trend fra nelly. Den er super fin, men ikke lige noget jeg ville gå med, men det klær rigtig mange. Jeg synes, den kunne være mega cool til noget denim.

5. Flæser

Flæser, ses også på rigtig meget tøj nu til dags. Jeg synes, selv at flæser er et rigtig fedt design, da det virkelig giver en fed detalje til ens outfit. På billedet ovenover, har jeg valgt at vise jer både noget flæse som sidder på en nederdel, og nogle flæser på en bluse, så man lidt kan fornemme hvordan det er på forskellige stykker tøj ;).

6. Farverig taske

Den sidste ting, jeg har valgt at snakke om, det er farverige tasker. Farverige tasker, har været en rigtig stor trend, og er det stadig. Der er mange, som er begyndt at købe rigtig mange tasker i beige, rød, osv. Jeg har, ihvertfald set at mange er begyndt at gå lidt mere med farver, end at købe en sort taske.
Jeg synes, det er rigtig fedt, at man begynder at prøve at få lidt farve ind i ens outfit, og det er jo nemt med en lidt farverig taske.
Jeg er selv, rigtig dårlig til at bruge farverige ting i mit outfit, men jeg prøver, og har allerede fået nogle fede farverige ting ind i min garderobe.


Det var alt for dagens indlæg, igen så håber jeg i fik noget inspiration, og kunne lide mit indlæg. I må endelig sige til hvis der er noget, og hvis i har nogle forslag til hvad jeg kunne skrive om.

Heey Heey <3


Likes

Comments

Heey allesammen <3

Idag, vil jeg gerne fortælle jer om en kjole jeg har fundet.
Den er lidt sommeragtig men også forårsagtig. Jeg synes, den er rigtig flot og skiller sig lidt ud, så det ikke bare er en kedelig sort kjole

Så tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer en fed kjole hvis i nu går og søger efter en lækker kjole i kan bruge til det kommende forår og sommer ;)

Find den HER 

 
Håber i har haft en god mandag :)

Heey Heey <3

Likes

Comments

Heey allesammen <3

Idag har været en okay søndag, jeg har været lidt sløj, men jeg ville ikke lade det mig stoppe for en tur på strøget med en veninde.

Så det jeg har lavet Idag, det er at jeg har været på en dejlig cafe, og ude og shoppe lidt med en veninde.

Vi var på en cafe der hedder “hoppes” den er rigtig hyggelig, søde medarbejdere og god mad <33

Så lækker!!

Ville egentlig bare fortælle jer om mit cafe besøg, og så håber jeg i kan bruge det til at i evt skal en tur ind til København en dag, og ikke lige kan finde ud af hvor i skal få noget mad henne.

Håber i har haft en rigtig god weekend!

Heey Heey <3

Likes

Comments