Header

Så kom jeg osse på Roskilde Festival! Det var en af de sjoveste og fedeste uger nogensinde!

Dagene gik alt for hurtigt og var fuld med masser af god musik, for meget alkohol og de bedste venner. Vi boede i L, hvor der altid var gang i den og man havde svært ved at sove på grund af de kæmpe højtalere der var over det hele, ikke at det gjorde noget for man festede hele natten.

Min veninde og jeg holdt ud til lørdag, hvor vi sluttede festivalen af med MØ, der efter min mening gav den bedste koncert af alle.

Nu sidder jeg forkølet, ondt i halsen, med masser af søvnmangel, men alligevel savner jeg allerede #rs16 - og glæder mig til næste år!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

hverdag

Ja så blev man 17! Ikke at det er vildt stor ting at blive 17, men man så er man i det mindste kun et år fra 18!

Og jeg elsker fødselsdage lige meget hvor gammel man bliver! En hel dag med masser af forkælelse, og hvor man godt kan tillade sig at smide janteloven og snakke om sig selv!

Min dag igår startede ud med fødselsdagssang og gaver. Min mor og jeg tog til Union Kitchen inde i Køben havn og fik lækker morgenmad. Vejret var desværre ikke til så meget, så vi endte med at tage i biografen og se Nice Guys, en super sjov film! Om aftenen fik jeg middag på Rebel inde i København med min far og den del af familien, osse et super lækkert sted. Et af de steder hvor man får en masse retter, fordi portioner er små, det havde jeg aldrig prøvet før så det var sjovt!

​Så alt i alt havde jeg e super god dag! Og jeg glæder mig allerede til næste år! <3 

Likes

Comments

hverdag

Så fik Mosse og jeg endelig besøgt Illums rooftoop. Og det var sindsygt hyggeligt. Det var bare besværligt at få et bord udenfor, vi ventede længe på et bord - men det var det værd! Dejlig udsigt ned til Københavns gader, og lækker mad! 

I går var min første "rigtige" gang i København siden jeg er kommet hjem. Mosse og jeg brugte hele dagen på shopping, hvor jeg fik lov at nyde Københavns smukke gader igen! Og dagen blev endu bedre da jeg fandt nogle sko jeg har ledt efter vildt lang tid i USA. Tror jeg har været inde i mindst 15 butikker i USA og spurgt efter dem, uden held. Så den første danske sko butik jeg går ind i, har de dem fandme! YAY! 

Så alt i alt havde vi en rigtig god dag!

Likes

Comments

Nu har jeg efterhånden været hjemme i Danmark i fem hele dage. Det har bådet været vidunderligt, men osse en smule mærkeligt. Det er super lækkert at være tilbage med min egen familie, og mine fantastiske veninder. Det er dejligt at vågne op i sin egen seng, kunne gå rundt i undertøj i huset igen, bruge så lang tid man vil på badeværelset osv. Men der er osse en anden følelse, en følelse jeg ikke helt kan beskrive, det tætteste ord der kommer på er nok mærkelig. Jeg føler mig lidt mærkelig tilpas. Det er underligt ikke at være i Kansas længere, underligt at på en nat kan ens liv ændrer sig fra at man er en udvekslingstudent, til pludselig er man bare en eller anden pige der har været i USA - og det er folk lidt ligeglade med. Nu er man jo kommet hjem.

Men de første dage hjemme har været super sjove, fulde af søde veninder, dejlig familie - og allerede gode minder.

Nåede at få sushi på Sticks and Sushi tre gange inden for en uge - det kan man aldrig få for meget af!

Var til Distortion med mine søde veninder, hvor der blev danset meget, og måske taget lidt for mange shots, ups :))

Var ude og gå lang tur ved Esrum sø derefter tilbage til det lille hus, hvor der ventede lækker tapas på altanen.

Var i biografen med min mor, hvor vi så Me Before You. Totalt tudefilm, men hold da op hvor var den osse god!

Likes

Comments

Udvekslingsår

Som de fleste ved kom jeg hjem i tirsdags. Jeg fløj fra Denver mandag aften med et fly der var flere timer forsinket, så da jeg nåede til London efter otte timer i et fly, havde jeg 15 minutter til at nå mit næste fly. Det nåede jeg så ikke. Det var jeg en smule sur over. Og ked af. På det punkt ville jeg egentlig gerne bare hjem. Efter 10 måneder uden at være hjemme også at jeg så skule vente endnu længere gjorde mig ikke ligefrem glad. Men jeg fik et nyt fly og heldigvis gik det allerede 16:20, så kun omkring to timer efter mit originale fly. Så jeg kom på flyet og sad hele turen med sommerfugle i maven.

Da vi landede i Danmark var jeg meget nervøs men havde osse et stort smil på. Jeg fik hentet min kuffert som heldigvis var der, og ikke var forsinket. Ud i ankomsthallen hvor jeg havde en masse mennesker ventende på mig. Der var to kæmpe banner, masser af danske flag. Meget af min familie var der og en masse, masse veninder var der osse. Jeg begyndte at græde, min søster græd, mine veninder græd, en stor tudeparty. Jeg fik krammet alle. Og det havde aldrig føltes så godt at være hjemme.

Efter alle havde grædt færdig, havde min søster taget kage med og min far havde taget champagne med. Så fra tudeparty til rigtig party.

Efter en times tid tog de fleste hjem og jeg tog med mine forældre og søster ud og spiste sticks and sushi, mums - det er ihvertfald noget jeg har savnet big time!

Det er så dejligt at være hjemme igen, osse lidt mærkeligt. Men jeg er så taknemlig for alle der tog ud i lufthavnen og gjorde min velkomst en helt fantastik en <3

Likes

Comments

Udvekslingsår

​Så kom dagen hvor jeg tager hjem. Sidder lige nu i lufthavnen, med en klump i halsen, men osse sommerfugle i maven. 

Dagen startede ud med jeg vågnede klokken halv fem i morges også kunne jeg ikke sove længere, så i stedet kæmpede jeg mig gennem de sociale medier, og så noget netflix, da klokken var 7 besluttede jeg mig at stå op. Jeg pakkede mine sidste ting. Ved 10 tiden var det tid til at tage af sted og sige farvel til mine værtsøskende. Det var hårdt at sige farvel til dem. Det bliver mærkeligt at ikke se dem hverdag længere, især Jenna og Dalen. Da jeg havde sagt farvel var det tid til at få slæbt mine tunge kufferter ud i bilen også ellers af sted. Køreturen føltes som den længste tur nogensinde. Mit hjerte føltes tungt hele vejen. Jeg ville gerne have den sidste farvel overstået, men på den anden side sad jeg og ønskede jeg kunne blive så jeg ikke ville behøve at sige flere farvel. Endelig var vi fremme i Denver. Vi spiste frokost et meget specielt mexicansk sted - men det var super sjovt, meget turistede dog. Efter vi havde spist kørte vi af sted til lufthavnen, hvor mit hjerte blev tungere og tungere. Da vi kom derud havde jeg selvfølge overvægt på min kuffert, så det var lige 100$ jeg ikke havde, så mine værtsforældre betalte (så sødt af dem).

Så kom den del jeg havde frygtet hele dagen, mit sidste og hårdeste farvel. Jeg græd hele vejen ud til min gate, mine værts mor græd osse, mens min værts far bare så ulykkelig ud. Det var virkelig hårdt og jeg havde aldrig troet det ville være så hårdt at sige farvel til dem, men det var det. 

Nu sidder jeg ved min gate, og er begyndte at glæde mig til at komme hjem. 

Glæder mig til at se jer alle i DK!! 

Likes

Comments

Udvekslingsår

​Lige nu er det tornado sæson i Kansas, hvilket er en smule skræmmende. Da jeg først kom her og hørte de havde tornadoer ville jeg vildt gerne se en, nu er jeg glad for jeg ikke har set en. Der indtil videre været over 40 familier der har fået totalt smadret deres hjem. Der er heldigvis ikke nogle der er døde, og jeg håber heller ikke det kommer til at ske. Men at stadig få ødelagt hele dit hjem, hvor alle dine ting er, og alt er totalt smadret, er ikke ligefrem den fedeste ting. 

Er nu vildt taknemlig for vi ikke har tornadoer i Danmark. 

Men synes det er spændende hvordan natur og vejr ændrer sig fra stat til stat, derfor tænkte jeg at jeg ville dele dette med jer, så i kunne se hvordan det er meget anderledes i Kansas end Danmark. 

Likes

Comments

Udvekslingsår

Så fik jeg oplevet et Kansas High School State Track, og det var pænt cool - især fordi Kansas's State Track er det støreste i hele USA. Vi kørte til Wichita ( Kansas størreste by ) om torsdagen, hvor vi boede hos Ty's kusine som har et hus der. Det var Kristi, Robyn og mig der boede der. De der havde kvalificeret sig boede på hotel med trænerene. Track startede fredag, så hele torsdagen brugte vi på at køre til Wichita, siden det tager fem timer at køre dertil. Ty's kusine, Kasa havde et stort, lækkert hus tæt på det stadium hvor State blev afholdt. Vi brugte aftenen på at spille spil, og bare snakke.

Fredag, fik vi lov til at sove længe. Vi tog af sted til stadiet ved 12 tiden. Vejret var ikke særlig godt, det var overskyet, og snart begyndte det at buldre og brage, da det første lyn ramte, skulle vi alle gå ind, og ingen måtte være udenfor længere. Efter vi havde ventet i lidt over en time, besluttede vi at gå ud at få noget is, så vi kørte ud og fik noget is. Vejret forbedrede ikke - overhovedet, regnen stod ned ( tror aldrig jeg har set så meget regn i Kansas ). Det blev også ved med at lyne og tordne, så det endte med at Track om fredagen blev aflyst.

Lørdag var Track mødet back on! Vi endte med at stå op halv seks, fordi de startede tingene vildt tidligt, fordi de skulle få presset to dage ind på en dag. Vejret lørdag var så osse til gengæld strålende. Det var vildt varmt, og solen stod højt på himlen hele dagen!

Der var seks fra min skole der havde kvalificeret sig til State, mine to værtsøskende, Jenna og Dalen. Jenna med stang spring, Dalen med 300m hækkeløb. Så var der Brylle med 800m, også 4x100, hvor Dalen, Edgar, Bailey og Layne løb. Layne havde osse stang spring, og længdespring.

Alle klarede sig super flot, og der var mange medaljer udelt. Jeg brugte hele dagen på at sidde og bare kigge på, hvilket osse var helt fint, bortset fra jeg blev pænt forbrændt, av.

Vi endte med at komme hjem lørdag 23:30, så det var en lang dag. Men havde en super sjov weekend med mange nye oplevelser, så er glad for mit sidste weekend i USA endte sådan.

Likes

Comments

Udvekslingsår

Synes jeg har sagt alt for mange farvel til folk, her i min sidste tid. Først fik jeg lov at se min far kører væk, så brød jeg sammen da jeg sagde farvel til min bedsteveninde gennem 10 måneder, jeg så min mor kører væk - hvilket gav en kæmpe klump i halsen, og sidst men ikke mindst sagde jeg i går farvel til to af mine bedste veninder.

Tidligt i dag fløj Leo og Anna tilbage til Tyskland. Jeg så dem heldigvis igår og sagde farvel til dem der, ikke at det var særlig rart.

Jeg er træt, træt, træt af at sige farvel. Det gør ondt hver evig eneste gang, især når det er mennesker man er kommet så tæt med, også ligepludselig bliver man nødt til at sige farvel til dem, uden nogen ide om hvornår man får dem at se igen. Jeg glæder mig utrolig meget til jeg er færdig med at sige farvel til folk. Men jeg frygter osse skrækkeligt til jeg skal sige farvel til min værtsfamilie, en familie jeg har boet med i ni måneder, også pludselig er det bare slut, og jeg skal sige farvel til dem, må ærgerligt indrømme at det gør ondt i hjertet.

Men glæder mig osse helt ekstremt til jeg er på vej hjem til lille Danmark, hvor min elskede familie og venner står og venter på mig i lufthavnen.

?Blandede følelser er aldrig et helt godt miks?

There's the good in goodbye💘 

Likes

Comments

hverdag

Her på det seneste har jeg været til mange bonfires (bål) er ikke helt sikker på vi har et godt ord til det på dansk? Bonfires er noget jeg synes er rigtig hyggeligt, bare at sidde rundt om at varm bål, lave s'mores, eller hotdogs, og bare sidde og snakke med dejlige mennesker.

Her i mandags kom Leo over og hende og mig og min værtsfamilie havde bål, det var så hyggeligt. Leo og mig sad længe oppe og bare havde dybe snakke ved bålet, kiggede på himlen og bare nød hinandens selskab.

Det er noget jeg kommer til at savne så meget ved Kansas, det gode vejr, himlen, og bare det at alle elsker at være udenfor og bare sidde omkring et bål og bare have det hyggeligt!

Håber jeg får masser af de stunder her til sommers!

​Ved godt det er verdens grimmeste s'more, men det går nok! :))

Likes

Comments