Header

Dette året gikk familieferien til Retymnon på den greske øya Kreta. Jeg har alltid vært veldig glad i Kreta, men denne ferien toppet alle turene jeg har hatt til den koselige lille øya.

Retymnon er en koselig liten studentby som egner seg godt til en turistferie, i og med at det er ekstremt mye å titte på rundt i byen i de smale gatene fylt med butikker og restauranter. I tillegg til turistbutikkene er det også flere butikker som selger blant annet ekte merkevesker og andre moteklær til fashion junkies der ute.

Det er også en nydelig stand langs hele byen med tilhørende strandpromenade. Perfekt for en gåtur tidlig på morgenen eller hjem fra byen om kvelden. Det er også mase koselige restauranter og barer på andre siden av vegen ovenfor strandpromenaden hele veien til og fra byen.

På kalde høstdager som denne savner jeg virkelig å kunne løpe ned på stranden med pizza-bademadrassen min under armen, for så kunne flyte på bølgene i sjøen.

En annen ting jeg også savner er iskaffen der nede. Anbefaler på det sterkeste å prøve en freddo cappuccino, hvis du er en kaffeelsker sånn som meg. :)

Likes

Comments

​Helt siden jeg startet å kjøpe Adidas sine NMD´s (eller Nomads som forkortelsen står for), har jeg vært helt forelsket. Det første paret jeg kjøpte, var et par hvite R1. Disse var faktisk utsolgt på dette tidspunktet og jeg var derfor nødt til å kjøpe de brukt. Etter et par vask i vaskemaskinen var de nesten like gode som om de skulle vært helt nye.

Etter det har sneakerkolleksjonen min bare vokst. Faktisk liker jeg å gå i sneakers fremfor alle andre sko. Uheldigvis begynner vinteren og kaldere tider å nærme seg, og derfor må noen av mine elskede sneakers legges på hylla og vente på at våren skal komme. Håper det ikke bare er jeg som allerede begynner å glede meg til våren!

Likes

Comments

Instagram@annikaeidsgaard