Påsk + Elmia

Hejsan!
Påsken har varit helt toppen, på påskafton var jag på Elmia med Charlie, som jag längtat efter den dagen, jag kommer ihåg förra året då ingen av oss hade körkort och det var inte kul alls men nu har vi båda det och funderingar på att skaffa ny bil båda två så mycket roligare. synd bara att det var så mycket folk på elmia detta året, vi Hann bara kolla i en hall sen dom andra fick vi springa igenom då vi stod i bankö i över en timma för att ta ut pengar till mat så lite synd men men.. det var ändå kul :D sen drog vi till A6 då det alltid är bilträff efter elmia, där drack jag och vi kollade bilar och så.

påskdagen åkte jag hem och var lite med familjen och sen på kvällen kom Charlie och då drog vi till Trollhättan på Street race :D jättekul :) kul när saker händer här i "traktera" som man säger på västgötska ;)

igår på annandag påsk så fyllde mamma år så vi firade henne lite, hon hade gjort tårta som var jättegod, sen så åt vi lite påskmat och så fick hon lite presenter av oss :) sen så åkte jag och jobba vid 3 så blev lite firande :)

Det har varit en jättebra påsk som man gärna skulle uppleva igen, nu får jag vänta ett helt år på elmia igen hihi :)

Gillar