Helgen

Hejsan!

Söndag kväll.. hmm måndag imorn :/ Men.. denna helgen har varit underbar i fredags gjorde mamma ungersk gryta som var jättegod och jag som vanligt gjorde min chokladfondant till eftrerätt men gott var det och vi åt i våran nyrenoverade ladugård som nu är ett fest ställe med bar och bord och stolar jättefint har det blivit.

i lördags så åkte jag och charlie till skövde och jag shoppade lite kläder som jag inte gjort på länge och det var riktigt roligt att jag hittade det jag ville ha :) köpte två tröjor på cassels och en lite längre vinröd kofta på HM och ett guldigt halsband och en ögonbrynspenna som var svart och jag skulle ha brun så ska köpa en ny, sen köpte jag ett par byxor på gina tricot men idag när jag tog på mig dom så va dom sönder så imorn blir det att åka in till skövde och byta in dom. mycket nöjd efter mitt shoppande inför hösten.

Idag har vi inte gjort så mycket förutom att jag hjälpt charlie lite med körkortstori och sen bakat en äpplekaka som blev helt okej. Nu snart ska vi gå och lägga oss för det är en dag imorgon med då vi skall in till skövde och byta in mina byxor.

  • 49 visningar

Gillar

Kommentarer