Header

Hej!! I'm back. För stunden åtminstone. Jag har verkligen haft en hyfsat fartfylld sommar som på vardagarna bestått av jobb, träning och annat som kommit emellan. På helgerna har jag befunnit mig på öland, i Göteborg, Stockholm med finisElin och framförallt i Växjö. Vi har verkligen tagit vara på helgerna och de har minst sagt varit festliga. En del kvällar på grace och någon på stan. För ett par veckor sedan kom Karloskar-dagarna som varade en helg och sommaren avslutades i helgen med Ljungbydagarna som även de har varit festliga. Amanda hade förfest för omkring tio personer där vi hade drinkkväll med mycket lyckade drinkar.

Senast jag skrev gick jag och Rebecka på detox som fungerade bra, haha, med ett par kilos nedgång. Men såklart går man upp allt igen men kul att testa. Hon slutade på svetruck och jag tog över hennes del vilket fungerar bra och som jag har fått förlängt, woho. Nu ska hon leva livet i Lund och mina planer i höst är jobb och en veckas semester! Mer om det senare. Tyvärr skulle jag skrivit för länge sedan och uppdaterat om allt roligt som hänt men istället får det bli en genomgång av allt haha... Hoppas det duger!


​Sista bilden är min, jossans och Fridas avskedsmiddag i Jönköping för vår bästis, Ville. All lycka till honom och hans år i USA. Dig kommer vi sakna så så mycket. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta är faktiskt mina enda bilder från en fartfylld midsommar i Halmstad med mina bästisar! Resten av tiden sen det senaste inlägget har jag jobbat, tränat och även påbörjat en juice-detox med Rebecka! Magen skriker efter mat men i tre dagar ska vi endast äta egna juicer av spenat, gurka, broccoli osv.. Haha hoppas detta fungerar för ett kontorsjobb utan energi är inte det enklaste. Vi hörs om resultat! Puss

Likes

Comments

Jag kan inte med ord beskriva hur mina senaste veckor varit och hur fullt upp jag haft med pubrunda, bal, skattjakt och tillslut student! Haft de två bästa veckorna i mitt liv och hade jag haft mer tid hade jag lagt upp allt i tur och ordning. Här kommer dock en salig blandning av bilder som ni får tolka hur ni vill haha. Jag har varken ork eller lust att ändra storlek och redigeringar på allt så det får bli såhär! Tiden efter allt har jag gjort en del! I helgen var det en del festligheter till morgonen och en tur till Gränna för att fira finaste Villes student och ett litet hejdå innan min bästa vän åker till USA. Stoltaste jag. Annars har jag sagt upp mig på Roddys och fått ett riktigt jobb på Svetruck! Där började jag igår och jag är mer än nöjd!! Puss så länge

Likes

Comments

​Äntligen var studenten igång! Vi började med pubrunda som slog alla utekvällar! Så roligt att tillsammans gå mellan flera ställen även om det blev ganska segt på slutet. Vi började på karma, sports, stars och sedan grace innan vi somnade gott hos Frida runt 2 inatt. Idag hade vi dock lektion med ett par presentationer innan jag åkte hem för att gå på en ansiktsbehandling och massage, verkligen välbehövt.. Imorgon väntas balen och jag måste packa inför det! Puss

Likes

Comments

​Bästa helgen med mina bästa vänner!! Har verkligen haft så otroligt roligt och det var verkligen över mina förväntningar. Ses nästa år!

Likes

Comments

Del 1 av summerburst är avklarad och det är verkligen något man inte vill missa! Kommer lägga in mer bilder när jag sorterat allt, en hel del just nu haha.. Puss!

Likes

Comments

Gårkvällen var väldigt lyckad och maten perfekt! Kom hem lagom i tid för åtminstone hinna ta fram en väska inför summerburst.. Gick upp i hyfsad tid och packade, åt och fixade mig innan jag åkte till Växjö och mötte upp tjejerna. Nu är vi på tåget och är så taggade, hörs!!

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni? Jag har haft en hemsk huvudvärk från den feber jag har haft idag.. Jag tog mig dock till skolan runt 9 för ännu en komplettering som gick väldigt bra! Därefter hade jag ett par timmar ledigt innan mina naglar skulle fixas så jag och ville passade på att göra frågor i svenskan på condeco, produktivt.. Nu är jag påväg hem och ikväll väntas en kväll hos Elin med Elin och Amanda!

Puss!

Likes

Comments

Såhär slutade min skoldag efter att ha åkt in i princip helt i onödan.. Gott med glass dock tillsammans med Jossan och Frida :)) Under dagen passade jag dock på att göra en del klart i skolan och även att hämta ut tröja till pubrundan!! Ikväll stannade jag inte och såg på balen eftersom det hade blivit så sent men så fina var de! Imorgon väntas endast rättning av GA, puh

Puss

Likes

Comments

Sneakpeak på min balsminkning + gårdagens ootd

Godmorgon! Har nästan precis kommit till skolan och avklarat en engelskalektion. Idag är planerna att plugga i skolan och få gjort de sista inlämningarna + äta här. Senare är det en del blandannat ville med Anna som ska gå på bal så kanske att jag även kollar in det!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

INSTAGRAM@anniewelin