Några av mina senaste sparade pins

Jag var en flitig användare av Pinterest för något (några?) år sedan, men jag glömde av det ett tag för att nu åter igen klicka in där i alla fall ett par gånger i veckan. Det är något rofyllt med att bläddra förbi alla fina bilder och suga åt sig av inspirationen. Här är några av mina senast sparade pins.

Pinterest inspiration

1. Blommönster och fina väskor!
2. En maträtt jag måste testa - "Cauliflower falafel tahini bowl" mums..

1. Drömmen om att få bo i en lägenhet med högt i takt och gigantiska fönster. Sen gillar jag det där med vitt och enkelhet i sovrummet.
2. Hur fint är inte detta? Denna bilden får mig att tänka på Paris, vet inte riktigt varför kanske är det balkongen och hustaken. Eller för att jag vet att jag snart ska besöka just den staden?!

Less is more...

1. Enkla ringar i guld eller silver är något jag gillar just nu, vill bära dessa till outfiten på bilden bredvid, så fint!
2. Vitt och jeans med slarvig knut och ett par ballerina, så enkel men så snygg vardags-outfit.

1. En fin kombo med en sammetstopp i härlig färg och blåa jeans.
2. Highlighter och ljusrött löppstift är mina bästa i sminkväg just nu.

1. Blev kär i denna klänning, ser ut att falla så fint och färgen är helt rätt till brunbrända ben. Vart kan jag hitta en sån här?!
2. Avslutningsvis ett citat jag tyckte va fint och passande för livet nu.

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Hej, vill gärna komma i kontakt med dig ang. ett samarbete men hittar inte din mailadress. Maila mig gärna om du vill veta mer! 😊
www.glamma.se
Annieso
Annieso,
Hej, jag skickar iväg ett mejl till dig 😊
nouw.com/annieso