Header

Godkväll,

Söndag och helgens sista godis är upphällt. Är btw helt besatt av Pärlans kolor, dyr ovana!

Idag var jag på bio helt själv, utan barn alltså. Såg En man som heter Ove. Jag har ej läst boken så var liksom inte beredd på vad som skulle hända. Jag grät mängder och den var så omvälvande. Hur ensam en människa kan vara och hur många människor de finns med stora hjärtan handlade den bland annat om. Klart sevärd!

Sen har vi mest gosat, jag och min lilla familj. Fortfarande overkligt att ta in att vi är tre. Ljuvligt och så mycket kärlek alltså!

Trevlig kväll,
Annie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon,

Det här med egentid är ju så olika för folk. Men jag har alltid älskat att vara själv och haft ett stort behov av det. Det har blivit ännu starkare sen vi fick barn.
Så jag maxar med springturer, massage, meditera bland annat.
Idag ska jag gå på bio själv, himla härligt.
Att ses på tu man hand är ju också himla viktigt och trevligt. Vi har ingen släkt i Stockholm men vi har ju vänner, så igår hade gudmor A i en timme och jag och B tog ett glas bubbel i lugn och ro. Så härligt!


Nu ska jag somna om.

Trevlig söndag
Annie

Likes

Comments

Fredagkväll!

Älskar helg trots att jag är föräldraledig, har liksom helg-feeling ändå.

Idag när B kom hem gick jag ut och sprang, sen drog han på promenad med A och jag sitter i soffan och tar en öl och mår allmänt bra. Himla härligt med lite egentid! Jag älskar att vara själv, har alltid gjort.
Snart fyller jag år, då har jag önskat mig teater eller opera bland annat, och jag vill gå helt själv. Hur ljuvligt att få titta ostört, ta ett glas bubbel i pausen och titta på folk? Lovely!
Förresten innan Audrey föddes så hade vi en kulturgrupp, vi sågs 1 gång per månad och gick på teater eller lyssnade på opera här i Stockholm. Älskade det! Nu har gänget splittrats lite och tiden försvann väl som den gör, men vi måste dra igång igen. Oj vad jag saknar!
Jag älskar kultur och upplevelser!

Nu duscha, sen fredag och på spåret!

Trevlig helg
Annie

Likes

Comments

Älskar när byggarna skickar bilder på hur deras jobb går. Det går verkligen bra och nu är mässingen på plats. Är så sugen på att flytta in nu.

Idag var jag på barnvagnsbio, The big short. Jättebra! Dock hade Audrey sin magtömning så missade slutet, haha.

Nu bada bebis!

Annie

Likes

Comments

Godkväll,

Alla är vi väldigt olika som människor. Och alla utnyttjar sin tid på olika sätt. Jag är mammaledig om någon missat det och jag försöker utnyttja min tid maximalt. Jag kanske bara upplever detta en gång (förhoppningsvis blir det fler gånger), men för mig handlar det om att carpa!
Nu har vi fått en jäkligt nöjd och glad unge som sover svinbra så jag har ork. Så jag passar verkligen på att göra saker. Är jag glad så är Audrey glad så enkelt är det. Jag skulle inte trivas att sitta hemma varje dag och leka i gymet, inte Audrey heller. Hon är nyfiken!
Självklart är vi hemma ofta också men inte jämt.

Mina topp 5 bästa mammaledighets-sysslor är (främst Stockholm då):

• Museum, Fotografiska, Moderna, Fjärilshuset.
• Barnvagnsbio (ta med blöjor, filt, bärsele, lunch), var beredd på lägre bioljud, mer barnskrik, men bästa är ju att du får se en film!
• Långa promenader i Haga eller på Djurgården.
• Inför fredagsbubbel på nice ställe med en föräldraledig vän. Melanders Dalagatan, Mood, Taverna Brillo.
• Babysång i Matteuskyrkan, fredagar 11.00. Värsta diskot för kidsen!

Nu ska jag göra naglarna.

XOXO
Annie

Likes

Comments

Igår hade jag och Audrey värsta sköna dagen. Museum, promenad på Djurgården och avslutning på stammisstället här i Vasastan där man alltid träffat nytt folk.
Nu när vi bor i kartonger gäller det att hitta på saker på dagarna för jag blir galen av kaos.

Och nu ringde min älskade man som är i bygget i nya lägenheten och sa att byggarna upptäckt ett fel. Puh! Cross your fingers!
Jag är ju inte så bra på tålamod, så bättre jag är i vår gamla lägenhet. Haha.

Nu kaffe!
Annie

Likes

Comments

Det är natt mot tisdag, så godmorgon eller godkväll där ute.

Ikväll har jag sprungit, första passet i år. Varit hostig så länge så har inte vågat innan. Skönt och väldigt behövligt var det!
Jag är väldigt glad och stolt över min kropp, det var bara 6 månader sedan jag var höggravid. Nu är jag back on track men desto svagare i ryggen. Och det ska tränas upp!

Tidigare idag fick vi nycklarna till nya lägenheten. Kändes lite overkligt att vara där med byggarna och planera det sista. Vilken tur man har som känner så bra byggfolk, med tanke på att vi har tummen i handen typ.

Nu ska jag sova, har börjat somna på spikmattan. Härligt!

Night night,
Annie

Likes

Comments

Godkväll,

Idag har jag varit på Thaimassage och hon berömde mig för en katastrofdålig rygg. Men oj vad duktig hon var. Efteråt var jag mör och glad.

Vi har äntligen börjat packa. Det är ju inte det roligaste men måste ju göras och nu är vi igång. I morgon får vi nycklarna och på tisdag börjar de renovera!

Nu, s-märken och söndagshäng.

Trevlig kväll
Annie

Likes

Comments

Lördag, lördag. Så härlig dag!
Vi har köpt lite nytt till lägenheten, fikat länge, busat med A och ätit en god italiensk middag på stammishak.

Nu hänga i soffan och se River på Netflix som ska vara mucho bra!

Trevlig kväll
Annie

Likes

Comments

Inatt hänger vi på Grand hotel. En så kallad Staycation helt enkelt. Helt ljuvligt!

Nu ska jag bada!

Trevlig kväll,
Annie

Likes

Comments