Har alltså lyckats bryta av 4 av mina gelnaglar.. Det gjorde dock inte särskilt ont, funderar på om de inte härdade ordentligt i ljuset. Var även en nyupplärd kille som gjorde dem, han verkade vara väldgt noggrann men vem vet! Eftersom att jag jobbar 10-19 har jag inte hunnit ta mig till salongen för att fixa dem så ser ut som ett miffo just nu :( Lite svårt att dölja det när man står i kassa också haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Folk som har en taskig attityd redan från början är något som jag har väldigt svårt för. Jag tycker inte att man någonsin tjänar på att vara otrevlig om man behöver hjälp med något. Det gör bara att alla runt omkring en också blir på dåligt humör. 

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad." var ett ordspråk som vi alla hörde någon gång när vi var yngre, men kanske suckade åt och inte riktigt tog in. Har man ett servicerelaterat jobb idag så bejakar man nog just de orden på ett helt annat sätt. Folk som beter sig respektlöst och otacksamt lägger man inte mer tid på en nödvändigt, så är det bara. 

Så ett tips till alla surpuppor där ute: om vill ni ha bra service, skippa den där tråkigaa attityden! 

Likes

Comments

​Startar man en blogg så kanske man ska blogga också? Har vart fullt upp på jobbet nu inför jul! Man blir helt slut i skallen efter en hel dag i kassan så jag har varit som en zombie när jag kommit hem. Supersliten deluxe helt enkelt. Idag är det julafton och jag jobbar till halv två, det gör mig faktiskt inget. Jag menar visst hade det varit mysigt att äta en riktig julfrukost med familjen och hjälpa till att förbereda allt, men lite extra pengar är ju aldrig fel!, Dessutom tycker jag faktiskt att det är lite mysigt med den här "sista minuten handeln". Efter jobbet ska jag snabbt hem och göra mig i ordning och sen sätta mig i bilen och åka till Söderåkra. Det blir första julen hemma på 2 år!

Likes

Comments

"Skaffa en hobby" sa dem. "Något du tycker om att göra", ja det borde väl inte vara så svårt? Om man inte heter Annie Petersson förstås. Jag har haft hobby efter hobby, men tröttnar illa kvickt. Och det blir ingen billig historia kan jag lova. Så nu är jag alltså på jakt efter en långvarig hobby att sysselsätta mig med. Något jag tycker om är ju faktiskt att skriva, så jag tänkte att detta blir en del av mina nya hobbys (hobbies?) äh vad vet jag! 

Gissar på att detta kommer bli en blandning av vad som händer mig dagligen och alla funderingar som snurrar i min skalle. Aja, det kan bli bra!

På återseende!

Likes

Comments