God morgon!
Denna veckan har bara sprungit iväg verkligen. Redan lördag och snart blir man själv igen + att verkligheten börjar på tisdag igen. Dock bli det lite mer semester efter de. Igår fyllde pojkvännen år så de firades med lite godsaker, presentshopping och bara mys. Idag blir det lite släktfirande för honom och sen troligen lite festligheter på kvällen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älskade pojkvännen är med blommor i handen och myser med mig hela helgen. Började igår på kvällen med en god middag på Izakaya Moshi och nu blir det ett födelsedagsfirande för honom i helgen. Fyller stora siffror.

Likes

Comments

Denna dagen hittills alltså... Både bra och dåligt har hänt och är helt mentalt utpumpad. Tog precis en dusch efter har varit en runda i stallet och känt träningsvärken från veckans tidigare träningar. Duschen fick mig att bli lite mer fräschare och piggare.

Skulle köra till Kalmar för att ha tenta på morgonen i denna fruktansvärda kursen som varit, mellan Nybro och Kalmar blev det trafikstoppning på grund av en trafikolycka. Hemskt, men det påverkade mig väldigt mycket då tiden började ticka iväg. Sen att de informationen man letar upp ljuger är ju ännu roligare. Säger att man släpper på trafiken 8.15 men gör inte de förrän 8.45. Som tur var det ingen allvarlig olycka. Hann precis till tentan, ca 1 min försenad och då hade de inte börjat än på grund av att tentan inte va utlagd än, hade en digital tenta. Men åkte ifrån Kalmar lycklig med minst ett godkänt betyg i alla fall. Ska invänta pojkvännen från Linköping och göra denna dagen bättre sen!

Likes

Comments

Jag orkar snart inte med mig själv mer. Varför sätter jag en enorm press på mig med mål som inte är omöjliga, men som jag inte kommer nu just nu? Prestationsångest, gråt och panik känns som vardag varje gång jag sätter ner mig ner vid skrivbordet för att plugga. Har så stora problem men koncentrationen just nu, varje gång jag ska försöka läsa mina anteckningar och sammanfattningar från föreläsningarna och boken inför tentan imorgon så blir jag så trött, ögonen bli tunga och huvudet hänger inte med. Jag orkar verkligen inte med detta just nu. Är all den här pressen för att jag vill inte verka som en misslyckad person i andras ögon eller i mina ögon? Är det på grund av under hela min skoltid, från då skolan "blev allvar" tills gymnasiet, var jag en högpresterande elev/student? Jag var den som presterade bland de bästa, den som fokuserade mest på lektionerna och den som gick ut med betyg som jag var så stolt över. Där jag kände hur folk i min omgivning var stolta över mig. Att jag presterat högt på allt jag gjort, inte alltid bäst, men bland toppen.

Ridningen är ett exempel. Förr var de annorlunda, för då var ridningen mer seriöst för mig, nu kanske det är en hobby mer sedan jag slutade tävla. Men när jag väl ska prestera så har jag backat 3 steg istället för att tagit 1 steg framåt. Troligen påverkas jag av mina klasskompisar, den som lägger ut när de fått A eller presterat toppen på en tenta. Fast jag vill ju inte trycka ner dem för att de visar något de är stolta över. För såklart ska man skryta också, det skulle jag också gjort och har gjort när min prestation varit högre än förväntad. Lite press ska man ha på sig, annars kanske latheten ta över och man presterar inte över huvudtaget. Men när pressen så stor att den påverka hela ens liv, då är den mer skadlig än drivande.
Frågan är hur man drar linjen, när man ska dra linjen och om man inte kan dra linjen, hur gör man då?

Likes

Comments

Dags att på fram motivationen för plugget. Hoppas kaffet hjälper, men min hjärna är helt slut trots att jag har sovit i ca 9h, vilket är riktigt skönt. Vaknade innan alarmet, som stod på 10. men 8 var jag pigg, dock har jag fortfarande inte kommit igång med plugget. Men tänkte försöka kämpa till 14-15 tiden nu då det troligen bli gym med Pawwe. Jag ska dit i alla fall för att träningen och kosten denna här veckan som varit har varit katastrof om man jämför med det jag har gjort innan och de mål som jag vill nå. Få åka och handla nyttigheter i eftermiddag så det finns nyttigt att äta här hemma. Just nu är det väldigt tomt förutom mina matlådor som jag spara för de dagar jag är länge i skolan.

Wish me luck,
KRAM

Likes

Comments

Denna dagen har knappt existerat känns det som. Blev en liten förfest igår, där jag själv drack 1 vinflaska och lite extra. Kanske dumt med tanke på att man jobbade imorse och började 8. Även fast jag inte va bakis så har tröttheten slagit till efter att sovit knappt 5h varje natt i 5 dagar i sträck ungefär. Brist på sömn ledde även till ett nerkortat arbetspass, en skogspromenad med hästen och att jag däckade i min säng efter att ha tagit ett varmt bad. Inte helt ovanligt får jag erkänna. Få försöka prova att plugge, eller spara det till de 2 intensiva dagar som kommer nu innan tentan. Måste få tillbaka min energi igen. Håller tummarna på snart, verkligen!

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland hatar man sitt jobb, ibland älskar man sitt jobb som idag orkar man bara inte med det.
Inte för att något gick fel eller likanande, allt var bara jobbigt! lite mer jobbigt än vanligt för det är en slitsamt jobb, de ska man inte säga emot.
Fick en uppfriskande runda på hästen efter, pigg och jobbig, men fortfarande mysigt att galoppera i snön och lyssna på någon podcast på högtalare.
Nu blir det lite hockey till innan de blir en liten runda förfest, dock hemfärd innan klockan slår för sent. En ny dag imon!

KRAM

Likes

Comments

Helloj!
Nyinkommen från Kalmar och skolan och FICK C PÅ SEMINARIET! Ännu en del avklarad, nu ska man bara göra tentan och få betyget på inlämningen. Riktigt bra dag, måste dock få lite mat i kroppen så blir den bättre, för inte ätit på hela dagen förutom de som böjd på choklad på sitt seminarium, hoppas de fick A. Min frukost ligger fortfarande i väskan och tror inte den är så bra att äta nu nu efter 7h där...

Ikväll blir det stallet och mamma som bjuder på tacos! YES!
KRAM!

Likes

Comments

... eller inte kanske.
Började morgonen med att vara riktigt trött och segade mig hela vägen till bussen och tåget så man fick köpa frukost på dyra Pressbyrån. Prickade in en good juice i alla fall denna gången. Men sen när man suttit helt inne i sitt mobilspel och kommer fram till Kalmar så inser jag att jag kunde tagit tåget 1h senare för jag ska inte träffa gruppen förrän kl 9. Riktigt irriterande, så nu sitter jag här själv på Universitetsbiblioteket i ett grupprum för 6 personer, tar lite selfies i den snygga webcameran och undrar hur jag lyckades göra såhär. Försöker få lite gjort i alla fall, men snart slår väl den där tröttheten in, varit vaken i 3h redan. Wish me luck och god morgon!

KRAM

Likes

Comments

OCH SÅ VAR DET DÄR FRUSTRERANDE, ÅNGEST FRAMKALLANDE, PANIKÅNGEST SKAPANDE, TÅRSPRUTANDE INDIVIDUELLA ARBETET INSKICKAT!

Känner en liten lättnad, men samtidigt oro över hur det faktiskt kommer tyckas av min kursansvariga. Sen har man grupparbetets seminarium och tentan kvar innan man riktigt kan slappna av.
Förutom att jobba med arbetet har man fått riktigt roliga nyheter och varit på gymmet med Pawwe! Resterande av dagen blir att ta det lugnt och troligen kolla på grupparbetet om jag känner för de, annars ska de ju fixas imon med resternade gruppmedlemmar.

KRAM

Likes

Comments

Mysig dag i snön där jag och mix tävlade mot Wille. Förutom att frysa tårna av mig så har jag pluggat och kollat på hockey. Inte något direkt speciellt men mysigt! Imon blir det fortsatt plugg och träning!
KRAM

Likes

Comments

Ja, är det måndag så ska väl det mesta vara kaos, standarden väl? Började dagen att springa till en annan buss för min vanliga va 20 min sen. Sen när man sitter på bussen mot tåget så ser man att tåget ör inställt på grund av fordonsfel så blir sittande på espresso house i 1,5h tills nästa tåg går... inte riktigt en bra start på en ny vecka. Tur att man i alla fall har varit produktiv med inlämningen och haft det bra med gruppen. Hade dock klarat mig utan denna förbannade kylan!

KRAM

Likes

Comments

Det blev en liten torka här nu omedvetet på ett sätt och medvetet på ett annat. I Fredags åkte som sagt jag och Pawwe upp till min pojkvän i Linköping och dygnen har varit rätt fulla med aktiviteter, skratt och massa annat skog. Tiden fanns inte till helt enkelt.
Om snart 2h blir det hemfärd och tillbaka till verkligen, menande mitt idiotiska grupparbete + min jävla inlämning. Frustrationen speglar sig stort, haha.

KRAM

Likes

Comments

Helt otroligt hur fort tiden går egentligen! inte nog med att det redan är Februari 2018 så har jag tagit hand om denna killen i 4 år nu. Hur jobbig han än ha varit så är det alltid lika kul att åka ut till honom. Tror det kallas terapi, haha!

Första rundan på honom var Jan/Feb 2013 till sista Augusti 2014 och sen från första Augusti 2015 tills nu.
Bilderna till vänster är från vår/sommaren 2013 och de till vänster är från senaste halvåret.
Kul att se hur man utvecklas och förändras, tur är väl de också. haha!

Likes

Comments

En dag som varit väldigt effektiv fram tills 16 typ. Upp tidigt för en optiker tid, sen satt jag och pluggade i 2h på Skåres. Därefter ett riktigt svettigt gympass, tro jag inte har svettats så mycket + blev helt tomatröd i ansiktet. Så Jäkla jobbigt var det. Sen tog energin slut tror jag, låg i sängen i 1h efter att jag duschat och gjorde absolut ingenting....
Tänkte att jag skulle försöka plugga nu på kvällen men få se hur de går, har fortfarande matkoma från när jag åt för nästan 2h sen. hahah

Hade en panikattack igår som var fylld av ångest, vakande omkring i mitt vardagsrum i 20 min nästan och detta på grund av mitt individuella arbete som ger mig så mycket ångest. Även om jag lyckades skriva lite idag så är inte ångest långt borta...

Likes

Comments