Detta är Hannes och Stina, dom har fått bli mina extraföräldrar den senaste veckan, mitt ständiga sällskap. Oftast kommer jag hem till deras lägenhet när Hannes står i köket och drar isär pulled opumph och Stina kommer ut från ett igenbommat badrum med turban på huvudet. Gårdagens sysslor delades ut, efter att vi fyllt korgen på ica tillsammans, jag gjorde yoga framför tv:n tills jag tröttnade när Hannes slängde ihop en pastasallad och Stina följde receptet till hennes hemliga choclate chip cookies, hon pratade om annat när jag frågade vad som var i. Gott var det och kanske alldeles för mycket, om det kan vara det, efter maten kollade vi klart på dokumentären om Kevinmordet fast jag somnade innan sista delen var slut. Orkade inte sätta mig på tunnelbanan hem så gick till jobbet med fett hår och gårdagens kläder. Hannes är killen alla vill hålla handen på stan så att folk tror han är ens pojkvän, snygg som fan och hans kläder är sällan en slump, han jobbar på Acne och jag är alltid avundsjuk på hur han vet vilken tröja han ska ha till vilka jeans. Stina är jävligt rolig utan gränser och det känns som hon alltid vill mitt bästa, och att hon tycker om mitt sällskap. Vi har alltid hängt i samma gymnasiekretsar men aldrig umgåtts, bra idé att vi började tids nog. Vi är en bra kombination för det mesta och dom är nog fan roligare än mig, jag brukar sällan tycka det, och det finns ändå inte någon avundsjuka där. Tror det är för att dom typ alltid frågar efter mig, det ger mig bekräftelse. Jävla Stina flyttar hem på lördag, bara över helgen men hon förstör ändå min sommar lite och det ska hon få höra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Stina ska glassa på butiksevent efter jobbet och sen tända ljus på hennes vardagsrumsgolv och yoga, vi testar snygglivet lite snabbt bara, vi sprang en gång förra veckan. Bikinispons?????Nike??? Triangl???

Likes

Comments

Just nu vill jag smsa Malin och fråga om hon vill möta mig efter jobbet, helst med bilen så kan vi åka någonstans högt upp och äta i bilen, men hon jobbar på Kungsgatan i Göteborg och jag på Sveavägen i Stockholm. Det är mycket sms och snabba samtal mellan oss nu, vi klämmer in varandra i luckorna under dagen och det är fint men idag räcker inte det, jag vill fulskratta utan att det gör något för hon sitter bredvid och skrattar lika fult. Sen oss behöver jag aldrig vara ensam om någonting, finns inget jag är lika säker på som på henne och att inga har varandra som vi två.

Likes

Comments

Alla som vill känna igen minnen från sommarkvällar, känna lukten av värmen som solen lämnat under dagen och knotten som är för många, läs hur Jennie Hammar beskriver sin gata en kväll i maj. Dock har jag väldigt få minnen från sommarkvällar L.A men togs ändå tillbaka till något gammalt sommarlov.

http://blogg.amelia.se/jenniehammar/2017/05/30/mandagsmys-2/

Likes

Comments

Jag vet inte om det är för att alla gator blir gågator eller om det är för att allting är lite mer och människorna är lite fler här än i göteborg, men det känns som att jag är utomlands så fort solen lyser på stockholm. Det känns som att jag inte har varit varken inomhus eller ensam sedan i onsdags kväll, jag har låtit Stina och Hannes ta hand om mig och imorse när jag vaknade i deras säng så påminde dom mig om matlådan i deras kyl. " Annie glöm inte din matlåda och så lägger du den i en liten påse, ta med en gaffel också ", varför har jag inte alltid någon som ger mig infon som min tankspriddhet sollar bort.

Jag har promenerat på nästan alla södermalms gator och över broar denna helgen, hittat platser jag kommer besöka jämt och ständigt och tyckt om människorna jag omgett mig med. Hannes har strängt förbjudit oss från att gå ner i tunnelbanan så länge solen har legat på staden och en inte fryser utomhus. Jag har också varit på några, ganska många och ganska bra, klubbar i stockholm mer än en gång och låter typ mig själv säga att jag bor här nu. Jag kommer absolut inte in gratis någonstans och kommer nog bara ha råd att gå ut de två första veckorna i månaden, ibland känner jag någon som känner någon vars systers pojkvän spelar och då kan jag ibland få följa förbi kön, men oftast blir jag tacksamt insläppt i betalkön efter att ha ljugit om min ålder. Jag tog taxi från klubben i fredags för jag slapp sova ensam och i lördags natt sov jag förbi ett sms från samma snubbe, har insett att det enda sättet för mig att spela svår på är att somna tidigt, men alla är ju så snabba med att berätta att dom vill inte dejta men ses gärna och hur pepp är man på att ses på någon annans villkor. Nepp tacka vet jag somna tidigt eller mellan Hannes och Stina.

Likes

Comments

Ääääääääntligen är bilder från balkongen aktuella. Har suttit ihop med Stinsen med mera från onsdag tills igårkväll. Vi har gått på stan och gjort av med pengar, haft ångest för hur mycket vi gjort av med, och däremellan har vi försökt göra något för att tänka på annat. Igår väckte Hannes oss genom att beordra städning och disk medan han gick och handlade frulle, det blev typ baguetter, fetaost, avo, croissant och jag gick tillbaka till affären för att addera en coca cola. När mättnaden lagt sig och byxorna gick att knäppa igen så tog vi oss från årsta till slussen till fots och stannade då och då för kaffe, bulle och varsin glass.

När alkoholen från onsdagen började gå ur kroppen, och ångesten gav mig klaustrofobi, hämtade vi upp hannah för att dra vidare hem till hannes och stina där jag och hannah satt på ballen med varsitt glas vin medan tacos was in the making i köket. Tvättade ansiktet OCH borstade tänderna när jag kom hem innan jag stängde ögonen och somnade direkt.

Likes

Comments

Går inte att bara vara idag, vaknade av något som hänt för ofta den senaste tiden, misstänkt terrordåd följt utav dödssiffror. Jag minns själv känslan efter jag varit på konsert när jag var liten, sega ben, ett svagt pip i öronen och lukten av popcorn, arena, sen somnade jag alltid utan att jag hann ta på mig pyjamas. Samma pip i öronen, lukt av popcorn och arena hade de som igår hörde en smäll på vägen ut från Ariana Grandes konsert i Manchester, på några sekunder trängdes människor på och över varandra i panik mot utgången. Utanför hade en bomb smällt och de som befann sig på fel plats just då kommer aldrig kunna beskriva känslan de haft efter konserten, de sega benen.

Jag kan inte sluta tänka på alla ställen jag inte är rädd på, jag är rädd för att få cancer, att gå på ett flygplan och jag skulle aldrig våga hoppa fallskärm, men jag tänker inte att jag tar en risk när jag går på konsert eller promenerar på drottninggatan. Ska en ens prata om det, eller ska en bara beklaga sorgen hos de anhöriga och inte nämna några risker, inte skrämmas till att tänka livet utefter risker. Jag önskar att så många slapp känna en tomhet idag, slapp sakna någon de aldrig trodde skulle saknas dem. Men nästa vecka ska jag gå på konsert på gröna lund och försöka att inte tänka på att ta platsen närmast utgången.

Likes

Comments