Påsklov (!!!!) ja taaack. Sjukt hur skoltrött jag är, men som tur är det ju snart loov!! Wihooo.

Masssssa vårkläder, massa snygga vårjackor och tröjor!! Dock snöade det ju igår ??? men det var redan finare väder idag, så förhoppningsvis så är våren här på riktigt nu.

Vill göra om mitt rum, får stresss för det är så fult haha. Problems.. Nej men vill verkligen göra om HELA mitt rum!!

Likes

Comments

Saknar att resa så galet mycket, känns som att det var en evighet sen jag var utomlands sist.. Men det var bara tre månader sen!! Anyway så hade jag mer än gärna åkt tillbaka till fina Marbella som jag var i 2016. Så fint och många mysiga dagar med min älskade mammii.

Likes

Comments

Är du beroende av något?

Jag är framförallt beroende av min mobil och sociala medier! Vad skulle man göra utan sin mobil liksom??

Vad får du oftast komplimanger för?

Hmm, jag vet inte riktigt.. Om man ska tänka på utseendet så är det nog mitt hår, kanske?

Vad längtar du efter?

Sommaren!! Behöver verkligen värme nuuuu!!

Saker du vill göra i framtiden?

Det är mycket jag vill göra, ut å resa efter gymnasiet till massa drömmiga ställen som Bora Bora, Bali och Maldiverna!! Bo i USA ett tag. Sen vill jag ju såklart ha ett jobb som jag trivs med, ha en familj och barn och bo i ett fint hus!

Serier du följer just nu?

Just nu kollar jag på suits och vänner. Suits är helt okej, första säsongen var jättebra men sen blir det tyvärr sämre och sämre. Vänner är ju min favvoserie, så bra och tröttnar aldrig!

I vilken stad vill du bo i resten av ditt liv?

Jag vet faktiskt inte, är inte sådär jättesugen på att flytta till typ Stockholm som många andra kanske är. Men jag SKA absolut bo i New York eller någonstans i Florida nån gång i mitt liv, men sen blir det nog inte hela livet men i alla fall en stund.

Likes

Comments

...sitter jag å kollar lite på youtube och dricker teeee<333 Tror inte det händer så mycket ikväll, ska dra å gymma om ett tag och ta tag i pluggandet också! Får se hur det går, slutar väl med att jag sitter kvar här och chillar haha. Skulle inte förvåna mig. :p

Likes

Comments

Idag alla tjejer är det vår dag. Så himla fint att man uppmärksammar kvinnor men också så himla sjukt att det ska behövas finnas en sån här dag. Jag menar, den här dagen finns alltså till för att uppmärksamma kvinnors ojämställdhet i samhället, dvs är det fortfarande inte jämställd vilket är helt jävla sjukt.

Men vill bara säga grattis till alla vackra, duktiga och starka tjejer och kvinnor där ute! Ni är fan bäst alltså, allihopa!! Hoppas ni får en svinbra dag och inte låter någon kille eller man trycka ner er, någonsin. Ni är bäst. <3

Likes

Comments

Instagram@anniehagsten