HeaderBörjar tjugo i tolv idag. Hur skönt? Är påväg in till skolan nu och slutar vid halv tre. Då åker jag hem med modern min och går och tränar. Börjar komma tillbaka i mina rutiner nu och det känns toppen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fem bloggar jag läser och varför. Just nu läser jag faktiskt inte mer än dessa två och de är såå bra. Den första är Amanda Valfridsson, en 17-årig tjej i Stockholm. Andra är Josephine Struik, en tjej som är född år 2000 också från Stockholm. Dessa bloggar är ganska lika för båda två tar väldigt bra bilder, skriver intressanta inlägg och är inspirerande över huvud taget. Länk HÄR och HÄR.

Likes

CommentsHade sista lektionen idrott och då hinner vi aldrig till bussen. Väldigt passande med en fika då eller hur? Nu sitter jag då istället på den sena bussen hem och är svinhungrig. Gillar inte att behöva ta denna då det alltid är så mycket kö ut från stan. Varför ska alla sluta på samma gång? Känns liksom lite passande att lyssna på Lars Winnerbäck Rusningstrafik, guldstjärna till Annie.

Likes

Comments

Idag gick jag upp och gjorde amerikanska pannkakor till mig själv. Det behövdes. Vaknade tidigt och kunde inte somna om, lite ångest på det och någon panikattack för mycket. Känner mig väldigt låg nu. Man kan alltid välja hur och vem man ska vara har jag fått höra för många gånger. Idag är jag en icke allmänbildad, trött och bara tråkig människa. En som väljer P3 framför P1, en som inte läser tidningen varje morgon, en som kan slösa bort en hel dag bara genom sova, äta, titta på serier och sova. Det är inte ofta jag är en sån människa. Men fan, idag är jag det och så får det vara. Deprimerande. Vissa saker bara utvecklas till något onödigt. Nu hoppade hunden upp i min säng och jag tänker lägga mig bredvid henne, sätta på en onödig serie och låta mig fördummas.

Likes

Comments
Jag älskar att ta kort på släkten för de är så himla fina allihop! Idag vaknade Cornelia hos mig efter en kväll igår och efter att jag följt med henne till bussen kom några av mina kusiner hit. Vi åt jättegod lunch med grillad kyckling, avokado, hembakat bröd och brieost. Helt underbart, sen gick vi ner till bryggan och höll pappa sällskap som skulle elda upp massa grenar. Vidar var tvungen att bada men jag satt bra där jag satt och värmde mig vid elden!

Likes

Comments

Jaha. Så då har denna sommar också passerat. Känns som hela lovet försvann bara sådär. Jag började sommaren med att ha några underbara kvällar med mina fina tjejkompisar, som jag alltid skrattar hysteriskt med. Någon vecka in åkte jag med pappa till London och stannade där några dagar. Vi åt god mat, shoppade, gick på musikal och hade det jättemysigt. Midsommar spenderade jag med vänner hos mig. Jag har sovit så länge jag velat, jobbat några dagar, badat vid bryggan, träffat kusinerna, varit ute med kompisar, spenderat tid med familjen, skrattat, bakat, solat, åkt båt, ätit massa gott, tagit mängder med bilder och haft det helt underbart. Jag kan inte annat än att sitta här med ett fult leende när jag tänker tillbaka på hur roligt jag haft det. Tack alla som gjort denna sommar till den bästa<3

Här är en inblick av min sommar i bilder. 

Likes

Comments

Något jag saknar är att ha båda mina syskon hemma. Linnea bor ju egentligen i Stockholm och Felix bor lite där han vill haha. Men på sommaren och ibland på de andra loven brukar alla vara hemma och det är så härligt!

Likes

Comments