I stort sett ser dom ungefär likadant ut som på bilden, men de brukar alltid va såhär dom första veckorna för dom flesta. Snart händer mer roliga saker!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allt började bra, hon lyssnade super och gick riktigt bra i alla gångarter. Tills vi började hoppa fram, då var vi tillbaka på det dåliga. Hon ser inga avstånd och "dog" en hel del vid hindret. Tydligen ska jag bara sitta kvar och vänta på henne då, även fast det inte känns bra. Det var låga höjder endast för vi alla ska bli bättre på avstånd och träna mer. Blev faktiskt riktigt besviken på både min ridning en del men även Vallis. Men nästa vecka ska vi till några dagars ridläger hos min tränare och skulle öva på detta igen. Det behövs verkligen.

Så inte super nöjd med gårdagens träning, men vi taggar om och låter det va. Man ska trots allt inte hänga upp sig på d
et dåliga


Likes

Comments

Hästarna intagna för en timme sedan och jag slängde mig i soffan för att kolla serie. Tur jag han ta in hästarna innan det började regnar, har hoppträning senare men hoppas på det dåliga vädret hinner gå över. Det är redan kallt ute och börja de regna, skulle inte va de mysigaste o ha en hoppträning då.

Vi får se hur det blir helt enkelt!


Likes

Comments

Har absolut inte en aning om hur man presenterar sin häst på bästa sätt, men jag försöker!

De här är min D ponny, Vallis som jag kallar henne. Ett sto importerat ifrån Irland, född 2005 och är 147 cm i mankhöjd. Jag har ägt henne i ett år snart och det är absolut ingenting jag nånsin skulle ångra, hur arg eller besviken jag än skulle bli på henne.
Innan jag köpte henne hoppade hon banor på MSV och det är senare mitt mål att tävla tillsammans med henne. Men när jag fick hem Vallis började vi om, vi hoppade lågt och lärde oss grunderna tillsammans. Tror inte Vallis nånsin har fått chansen att lära sig grunderna ordentligt för det märks tydligt ibland. Just nu tävlar vi än bara 90cm och 1m som högst och har faktiskt placerat oss i dom senaste tävlingarna vilket jag ser som ett framsteg.

Men som den snygga taggade tävlingshästen hon är kan även hon bli den lugnaste promenadhästen i skogen som någonsin funnits, även fast hon kan se spöken bakom varje träd och är tvungen och fjanta till sig.

Hennes största svaghet är förtroendet på sig själv, hon vågar inte alltid göra saker som att  hoppa av lite större på hinder, så hon springer ända fram till hindret och hoppar. Resultatet blir då oftast en rivning och att jag blir sur. För jag gör allt jag kan i dom lägena men ändå blir det inte rätt. Det ska vi öva på och jag kommer inte ge mig med det, aldrig. Det allra bästa är att hon alltid hoppar, hur konstigt eller fel vi än kommer på hindret. 2 endaste gånger har hon stannat för mig och det var helt mitt fel en gång, den andra gången var för att hon aldrig hade hoppat ett liknade hinder.

Vallis är den mest ärligaste ponnyn som jag mött. Hon visar när något är fel, inte stämmer eller när hon inte helt enkelt gillar något. Trots att hon aldrig, inte en ända gång har lagt öronen bakåt och varit sur mot mig eller någon annan. Lägger öronen bakåt gör hon endast när någon på framridningen rider för nära som hon absolut inte gillar.Det är inte lätt att skriva hur ens ponny är eller göra en presentation, ni ser ju bara på min.. Lite ihop slängd med olika saker som handlar om henne. Men det duger, det bästa är att hon är min osv.
Likes

Comments

Annie Johansson 14 år och ifrån Småland. Hästarna är mitt största intresse och något jag aldrig kommer sluta med, ridning och hästar är min grej. Skulle jag låta andra beskriva mig skulle de mest se ut såhär

• Schysst / Snäll
• Konstig humor
• Ser bra ut
• Dampig
• Vågar vara sig själv och bjuda på sig själv

Jag själv tycker att det där stämmer till ett ungefär. Dock så har jag inte skrivit det där själv för jag tycker så, utan jag kollade istället vad andra skrivit vad dom tycker om mig.
Sakerna jag kan hålla med om att jag är schysst för jag vill inte behandla någon illa eller såra någon för de är det värsta man kan göra. Dampig kan ja även hålla med om, för normal är jag inte alltid. Vågar vara sig själv och bjuda på sig själv, absolut de tycker jag med. Jag står för vad som är rätt och fel och självklart bjuder jag på mig, varför vara tråkig när man kan va rolig och bjuda på sig och få någon att skratta?

Min fritid då? Jo den går mest till hos hästarna, om ja inte har planerat i för väg att göra något med vännerna. Men lika mycket som ja gillar att vara hemma och göra ett bra ridpass tillsammans med min häst tycker jag om att vara ute och ha kul och garva ihjäl mig med vännerna.

Snabb presentation om mig, nu ska jag upp på löpbandet och köra lite kondis! Inlägg om min ponny är påväg
☺️Likes

Comments

Nytt och fräscht med ny design. Gamla tråkiga och halvt igenom tänkande inlägg är raderade. Ny sommar och nya planer på G, Bloggen kommer startas upp igen och det mesta kommer skrivas här, är taggad inför detta! Länge sen sist jag hade bloggen igång riktigt och tycker faktiskt det ska bli kul att starta upp igen.

Presentation om mig har ni till vänster, en snabb o kort men det räcker. Men jag kan skriva en ny in ett inlägg och kommer då också att berätta om min häst.

Ny bloggning imorn för nu ska ja sätta på en film och sova, godnatt folket!


Likes

Comments