Header

Ridlektionen igår gick skit bra jag red min lilla plutt nevada barbacka. Vi gjorde skänkelvikningar och lite olika övningar de va skit kul. Asså åhh kommentarerna jag fick efter ridlektionen ;* - ni bara flög fram! - ni två ser verkligen jätte bra ut tillsammans! - ni är så duktiga! - det syns att ni är nära varandra! Åhh älskat sådana kommetarer! Puss på er.!<3>
Nu har vi lunch pyttipanna gott.!

Bilder från igår kväll.<>Likes

Comments

Började med biologi idag många trötta miner ;), sen engelska gick bra.
Idrotten fick man välja på promenad, pulka och skridskor jag valde promenad hade inte lust med ngt annat såå jag och stina gick en sväng sen gick vi hem och gjorde mat kollade på ph och ja chillade nu ska vi snart gå tillbax till skolan för en sista lektion bild :))
ikväll ska jag rida på min prins :D mer uppdatering ikväll kanske:) puss hej;*Likes

Comments

Tjo svenska nuu upprepad läsning!

Likes

Comments

Igår gick jag upp ca 11 gick ut ca 12 och skottade lite snö och tog lite kort på vårt fina vinterland. sen gick jag ut med vovve osv på kvällen såg jag klart på Hungerspelen Catching fire tyckte inte den var lika bra som första med den var bra endå. tittade också på  eight Below en riktigt bra film både sorglig och fantastisk! 

Nehe nu ska jag ta tag i denna dag med!

Tjohej

Kolla in min ask! klicka här!

Likes

Comments

TJOO HEJ!

Hej på er! Jag har ju sagt att jag kanske ska göra några inlägg om bilar. Och de har jag inte? Men nu tänkte jag faktiskt göra det!  :)

Jag är uppvuxen med bilar då pappa är/var lastbils-chauför och min bror väldigt intresserad av bilar,moppe, alla sortes fordon. När jag var liten fick jag lära mig att köra fyrhjuling och cross på egenhand vilket jag tyckte var skit kul! Kanske inte alltid man varglad om man gjorde något fel men blev alltid stolt översig själv för att man gjort gott intryck :D Idags lägge så gillar/älskar jag fortfarande bilar, cross, fyrhjuling osv. Brukar följa med min bror på olika bil träffar t.ex stubbrace, crussingar, offroad osv vilket är skit kul! jag hjälper oftast till och lagar och fixar med bilarna som vi kör med om det behövs.. Letar efter a-traktor/epa så man har något eget man kan fixa och ordna med själv, bestäma lite själv osv. Favorit bil ``sort´´ är Chevrolett, Volvo, det är dom som är dom mest favorita. Jag gillar mycket gamla bilar t.ex Cadillac, Dodge, Chrystler, Chevrollet, osv finns mycket fina bilar! är också ett stort fan av Fast and furious, Born to race osv (filmer)

Kommer nu inte på mer vad jag kan skriva om men kanske kommer något mer om jag kommer på något.. Förlåt för dålig uppdatering men men ni fick ett inlägg nu iallafall jag ska försöka vara lite bättre på detta!

puss hej!
Haha ja här är några bilder från kråkberget!

Likes

Comments

Förlåt förlåt jag skulle gjort detta inlägg igår men hann inte.. srry!

Igår var de skola till 15,20 vis 16,00 gjorde jag gelenaglar tog ca 2 timmar blev nöjd! lite ovänligt en så länge.. sen var jag hos lisa fisa mitt lilla hjärta!

Okej svar på frågorna jag fått då! :)) blev inte jätte många men kör endå

1. Hur många besökare har du?

-Det är svårt att säga.. ca 15-30 per dag :)), inte så många men jag är glad endå:)

2. Kär?

-Ja, faktiskt

3. Favorit veckodag?

- Fredag såklart

4. Favorit sport?

- Ridning, gillar också fotboll

5. Ålder?

- En av om värsta åren i tonåren.. ;)

6. Vad tycker du om att göra?

- Rida, ta kort, greja med bilar :))

7. Bästa vän?

- Stina min fina! <3

8. De bästa du vet?

- Snygga/gulliga killar, min lilla polle Nevada, Kyssar, pussar, choklad.

9. Har du någon pojkvän?

- Njae, det kan jag inte svara på..

10. du har en fin rumpa vet du de?

-Haha aa har hört de ;)

Det var alla! fortsätt att fråga om ni vill veta mer om mig.:))


Likes

Comments