Nu är det ridning näst på schemat! Idag så är det markarbete. Hoppas att ridpasset kommer att gå bra och att det blir kul. Just nu rider jag på en stor ponny som heter Falcon. Har tyvärr ingen bra bild på han. Själv så tycker jag att han är helt okej. Jag har inte ridit han alls mycket innan så känner han inte så väl än. Men det blir bara bättre och bättre efter varje ridpass tillsammans med han ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Min dag har varit mycket bra. Jag har jobbat hårt i skolan och vi har haft roliga lektioner. Jag kom hem 16:20 idag vilket är lite sådär. Jag var redan jättetrött efter den sista lektionen. Jag har inga planer för ikväll vilket är skönt i detta läget. Nu ska jag vila iallafall. Puss!

Likes

Comments

​Åt goda våfflor till frukost idag. Nu så hade jag tänkt att gå ut till den stora åkren med min valp. Det tycker vi är så KUL! Sen så ska jag bara ta det lugnt idag. 

Imorgon börjar skolan igen. Jag brukar nästan alltid vara taggad på att börja igen men nu är jag inte det. Vill bara vara hemma med min hund. Jag kommer att sakna han så mycket under skoldagarna. 

Likes

Comments

Jag har bytt mitt bloggnamn till Annie Desirée vilket är mitt förnamn och mitt mellanman. Jag tycker att det låter mer annorlunda och det är mer jag. Min blogg hette Annies World innan, jag har tröttnat på det namnet. Jag vet inte varför men var helt enkelt sugen på något nytt!

Likes

Comments

​(Har gjort de själva)


Jag sa i mitt föra inlägg att jag skulle blogga mer mot kvällen. Vilket jag inte gjorde och ber om uträckt för det. Jag somnade på soffan och sedan var jag så trött så jag gick upp och la mig i sängen. Vaknade runt 08:00-09:00 nu i morse och hade tänkt att gå ut mid min hund på en förmiddags promenad.


Likes

Comments

Det var så fint här om dagen på morgonen. Passade på att ta lite bilder. Kan inte få nog av soluppgångar och solnedgångar.

Idag är det en vanlig dag. Inga prov. Hoppas jag iaf. Vi skulle få oförberett prov i engelska. Eftersom att vi har engelska idag så kanske det kommer. Annars så händer det inget speciellt somsakt.

Likes

Comments