BESÖKA FAMILJ OCH SLÄKT OFTARE

RESA MINST 3 GÅNGER

SE KYGO

TA STUDENTEN

BLI HÄLSOSAMMARE

HITTA ETT NYTT JOBB

GÅ PÅ SPA

SPARA PENGAR

FESTA OFTARE

TA KÖRKORT

VARA KÖTTFRI EN VECKA

HA DEN HITTILLS BÄSTA SOMMAREN

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första snön 19/11

Det har snöat!! Och det är så bra att solen lyser samtidigt. Detta får mig att förstå varför jag tycker om vintern, att en kan få ha det såhär tur.Jag har redan hunnit plocka fram lite julstämning i mitt rum och sitter och spånar på årets julklappar som ska köpas. Känns som jag kommer bli väldigt nöjd med årets klappar.

Har dessutom gjort årets julspellista, down below

Likes

Comments

Sitter på bussen Påväg till skolan. Köpte med mig en latte också. Bästa starten på morgonen. Mitt nya schema är bäst så slutar två idag. Två lektioner och en lunchrast två timmar, och det kan man inte klaga på.

Idag ska jag faktiskt inte jobba så det ska bli skönt. Och pågrund av vädret blir det nog bara sängläge med one tree hill <3

  • Filed under: PERSONAL

Likes

Comments

En sen kväll när man drömmer sig tillbaka till det ända som fick mitt sista sommarlov att kännas som sommar. Det bästa resemålet jag varit på, definitivt. Vi Bode på ön Brác utanför split. Och där hängde vi mest på hotellet som var gigantiskt, vi lyckades gå vilse flera gånger. I den fina hamnen i Supetar kunde man köpa god glass för 5:- kula och gå bland de gamla byggnaderna och palmerna.

En dag tog vi oss över till split med färjan och där var det så vackert. Gamla stan innehöll superbra shopping och mysiga restauranger, och gamla stan låg dessutom brevis vid hamnen fylld av båtar och palmer <3 Den perfekta blandningen.

Jag älskar havet och vattnet var så fint att jag knappt kunde hantera det. Låg bara i och flöt på vågorna så att jag var sjösjuk dagarna efter haha.

Planen är att återvända till Kroatien nästa år om inte så var detta inte sista gången.

  • Filed under: TRAVEL

Likes

Comments

Det här med vinterjackor är så fruktansvärt svårt. Jag tycker inte om de klassiska parkasmodellerna med päls på kragen, utan jag gillar att köra på päls eller någon snyggt fodrad mockajacka.

Något som jag tycker är så snyggt är en rosa päls! Men problemet är bara att den fina till vänster kostar runt 10 000:-, och för en så färgglad jacka som man kanske tröttnar på tycker jag inte att det är värt just nu. Men den till höger kommer faktiskt från H&M och kostar 700:- men säljs inte i Sverige ännu.

Men för övrigt så tycker jag att Hafnium Copenhagen har snyggaste jackorna hittills. Vill så gärna ha en med luva. Och dessutom kan man välja bland så många färger. Så står mellan en grön, svart eller rosa för min del.

  • Filed under: FASHION

Likes

Comments

Nu sitter jag i sängen med ett glas ramlösa granatäpple, de är fan inte lite gott asså. Fast bubblorna försvinner så fort? Men visst smakar den sockervadd?

Iallfall. Häromdagen så kom jag till en punkt där jag kände att jag måste ha ett helt nytt ansikte. Jag lyckas alltid med att ta slut på allt mitt smink samtidigt, och såklart denna gången också. Så jag beställde allt här under. Har inte sminkat mig på två veckor, så ska bli skönt att börja från scratch liksom. Delvis för att min hy har blivit sämst men också för att de alltid är kul med nytt smink <3 Ska prova en ny foundation också. Känns lite jobbigt att överge min favorit foundation men som sagt så har min ny försämrats och denna ska tydligen vara grym och täcka det mesta.

Foundation sticket från Anastasia beställde jag från Sephora i USA då det inte säljs i Sverige. Och för att få hem det till Sverige var jag tvungen att skaffa en postbox och jag fattar typ noll. Men jag hoppas verkligen att allt funkar som det ska.

  • Filed under: BEAUTY

Likes

Comments

HAILEY BALDWIN

Igår var årliga VMA, Och det som är nästan roligast är att kolla kläderna. Hailey var ju såklart snyggast, just look at her!!! Annars tycker jag inte att det var så mycket najs, förutom dessa under då.

LORDE
CHRISTINA MILIAN
RENEE BARGH
VANESSA MORGAN
TEYANA TAYLOR
HEIDI KLUM

Likes

Comments

Instagram@dahlannie