MIN SOMMAR

Nemen hallå goingar! (*mina 11 följare!)

Ni kanske undrar vem jag är, jo jag hade en blogg för länge länge sedan, det var inte den bästa men jag tyckte det va så kul så jag tänkte börja igen. Så en snabb introduktion, jag heter Annie, är 16 år (02:a, viktigt att poängtera), bor lite utanför Göteborg och ska börja mitt andra år på LM Engströms Gymnasium i Göteborg. Eftersom det var ett tag sedan mitt senaste inlägg tänkte jag göra en recap. Inte på hela året men iaf på min sommar.

Mallorca

Min sommar började med att hela släkten åkte till Mallorca, playa de vinyes (typ magaluf). Så jag tog sommarlov lite tidigare och tog en välbehövd semester. Vi var där i lite mindre än 2 veckor, och vi bara chillade, badade, vandrande, åkte till olika stränder och bara mössss!!

Vänner och midsommar

De kommande veckorna njöt jag bara av sommarlovet och umgåtts med mina vänner.

14 juni 2019

Jag och några kompisar överraskade en kompis som fyllt år med pizza vid havet, dock började det sedan regna så vi i stress åkte hem till en av dem och åkte sedan tillbaka till havet senare på kvällen när det hade slutat regna och badade från en klippa, sååå mysig kväll.

17 juni 2019

Jag och min bästavän bestämde oss väldigt spontant att åka till hunnebostrand över dagen, vilket var jätte mysigt. Dock blev jag sjuk under dagen och efter 4 timmars buss hem var jag helt död.

21 juni 2019

Min midsommar var väldigt lugn och skön. Planerna var först att vara med vänner men det blev inte riktigt som vi hade tänkt. Så jag var istället med min släkt på förmiddagen/lunch där vi åt god mat och dansade runt en midsommarstång, såklart! och spelade fotboll. Sen var det dags för min familj att åka vidare och äta middag med en massa familjekompisar.

22-23 juni 2019

Min lillkusin som bor i Växjö hade fyllt år nyligen så familjen åkte ner för att fira lite och sedan hälsa på farmor och farfar som också bor där. Så mysiga dagar och speciellt att träffa släkten på pappas sida som man inte träffar så ofta, även mina andra kusiner var där så det var kul.

27 juni 2019 / 4 juli 2019

Det är dagar som dessa som är mina favoriter. Att bara umgås med sådana underbara människor och äta god mat. Jag, Bella, Hanna och Alice åkte och handla och lagade softbuns som är vår tradition. Och som vanligt blev det en succé. 4 juli lagade vi bara en vanlig spagetti carbonara som blev sååå god.

Landet

7-14 juli 2019

Sedan var det dags för en vecka på landet. Hela släkten åkte upp till fagersta där min mormors syster har en sommarstuga som vi åker till varje sommar. Hela veckan bara umgås vi och träffar även våra sysslingar som bor där. Tyvärr var det inte jätte bra väder men veckan var ändå toppen. Det är även kul hur hela släkten på ca 20+ personer tränger ihop sig i ett litet hus, sån gemenskap.

17 juli 2019/ 18 juli 2019

Var sedan hemma i en vecka, en kväll åkte nästan hela släkten och grillade vid havet, jag älskar verkligen att vi bor så nära havet. Sedan träffade jag även några kompisar från Kullavik, vilket var super mysigt.

O-ringen

19-27 juli 2019

Kommande vecka var min familj, familjekompisar och nästan hela släkten på O-ringen, som är en orienteringstävling där vi körde femdagars. Detta året var det i Norrköping och vädret var hur bra som helst, dock var det ju inte jätte kul när man väl var ute i skogen för då dog man typ, men det var kul.

Barcelona

31 juli - 4 augusti 2019

Efter bara några dagar hemma där jag bara tog det lugnt och åkte ut med båten så var det dags för mig och min bästavän Hanna att åka till Barcelona till min andra bästavän Bella som har en lägenhet där. Det var 5 underbara dagar med bara massa sol och bad och massa god mat och lite shopping såklart, helt klart en lyckad resa (förutom resan hem där vårt andra plan från Frankfurt blev försenat så jag missade min kusins 18 "kalas").

9 augusti 2019

Sista sommardagen och den spenderade jag med mina fina vänner, vi åkte ut med Hannas båt ut till en ö och käkade lunch som de andra hade handlat. Nästan hela dagen spenderades på havet och var en perfekt sista dag (med bra väder).

14 augusti 2019 - 18 augusti 2019

De sista dagarna på sommarlovet och jag har både varit med vänner och även varit barnvakt. Men nu är sommaren över och imorgon börjar jag skolan igen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, å ena sidan ska det bli kul att träffa många vänner som man inte träffat på hela sommaren och det är nog ganska bra med rutiner igen men å andra sidan kan jag bara tänka mig hur jobbigt 2:an kommer bli och jag är ju inte jätte taggad på de veckor där man har prov nästan varje dag.

Neh men nu måste jag ställa mig o göra pannkakor för ska ha mat med mig imorgon för vi ska på utflykt:) Ingen aning när nästa inlägg kommer, skriver när något roligt händer!

#sommar #vänner #familj #semester #havet #underbart

Puss o kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229