Kanelbullensdag<3

Min fredag har varit väldigt chill. Dagen började med att jag vakna 10 min innan min lektion började och eftersom det tar ca 40 min in till stan kände jag att det var mer värt att skippa första lektion helt och ta sovmorgon, sen hade vi även håltimme efter första lektion så jag åkte in lite tidigare och mötte upp Alice, Bella o Hanna och vi fikade. Vi gick till cafe husaren som ligger i Haga, som har gigantiska kanelbullar. Vi hade nog förväntat oss en torr bulle men den var faktiskt riktigt god. Sen var det dags att dra sig tillbaka till skolan med två lektioner till, men det var inte så jobbigt.

Efter skolan kom mormor och morfar på bullfika, dagen till ära. Så vi satt och pratade väldigt länge och kollade på bilder från i somras. Hade tänkt att jag skulle plugga och träna men blev lite tajt innan jag behövde dra vidare. Så jag känner på mig att det antagligen kommer bli en söndag med mycket plugg då jag inte kommer ha någon tid alls imorgon heller.

Vid 19 tiden åkte jag till Bella och vi lagade middag och pluggade lite. hur mysigt som helst. Men vi var döda på kvällen så det blev inte så sent. När jag kom hem däckade jag.
#kanelbullar #vänner #skola #fika #fredag #plugg

Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229