Jag hann nästan med allt

Imorse fick ni ta del av mina planer inför torsdag och fredag och jag hann nästan med allt jag skulle göra idag. Jag började morgonen med att träna som var en grej på min lista. Jag körde armar, axlar och rygg och jag är verkligen helt skakig i mina armar just nu. Det var så skönt att ta ut mig och jag gymmade faktiskt barfota som ni ser på bilden under. Mina skor jag hade på mig var väldigt hala så jag fick bättre grepp och tyckte helt enkelt det var skönare utan skor, bra att gymma hemma så man kan bestämma själv!

Efter jag hade duschat så packade jag nästan klart mina resväskor och nu har jag bara det sista grejerna kvar som jag behöver använda idag och imorgon, jag har alltså packat ner allt jag kan packa ner. Jag städade även i min garderob och i rummet så jag hann med en hel del på dagens ''to do list''. Matilda kom sen över en stund och vi bakade kladdkaka, kollade film och bara snackade om allt som hänt sen sist. Det var supermysigt att träffa henne och komma ifrån alla ''måsten''.
Vi har också fått in en ny brasa i huset och den är verkligen så fin och mysig. Vi har eldat ganska mycket för att se hur det blir och det blev verkligen så bra. Vi har en brasa på övervåningen också men nu fick vi även in en i köket, så mysigt!

Jag har också hunnit med att fixa mina fötter och med det menar jag att jag har klippt och målat naglarna och filat fötterna. Sen ska jag smörja in dom med en fotkräm som jag alltid gör precis innan jag somnar. Ett av mina nyårsmål är att ta bättre hand om mina fötter så jag har börjat med det nu, älskar när fötterna känns fräscha och lena!
På kvällen gick jag på yogaklassen som jag nämnde och det var verkligen så skönt men riktigt jobbigt. Jag hade ju kört armar på gymmet imorse så jag skakade under yogan när vi använde mycket armar haha. Det var i alla fall lika mysigt som vanligt och jag är nöjd att jag fått till två träningspass idag och att dom är så olika varandra.

Det enda jag inte hann med idag var att färga ögonbrynen så jag är ändå nöjd, trodde inte jag skulle hinna med så mycket. Att färga ögonbrynen tar bara 15 minuter eller något så jag borde hinna det imorgon! Det har varit en bra dag med mycket träning och jag är helt slut i kroppen!

?Kram -A

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Så himla grym du är!! kram <33nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229