Header

''va annie va inte någon annan. det är inte ditt ansvar att se till så att dem mår bra'' 

jag är jag, jag är mig själv, jag är annie och det har jag alltid varit. jag är mig själv, jag är inte någon som jag tror att andra vill att jag ska vara. jag bryr mig mycket om andra och det kommer jag alltid göra för det jag en gång har varit med om i mitt liv, det har format mig till den personen jag är i dag och alltid kommer till att vara. 

att få höra dem orden är något som tar hårt på en för det är då man inser att en person inte accepterar en för den man är och det tar hårt på en ibland.. livet är inte rättvist alla gånger men man får väll försöka leva med det fast än det inte alltid är det lättaste. 

jag vet att det inte är mitt ansvar att se till så att andra mår bra men det är något som jag gör för att jag inte vill se mina vänner och familj må dåligt. vad är det för fel med det? jag har inte hjärta till att ignorera någon som inte mår dåligt, jag kan acceptera att en person man försöker stötta inte vill ha stöttning men att skita i personen helt är inget jag klarar av att göra. jag är en omtänksam person och det kommer jag alltid till att vara vare sig folk gillar det eller inte. jag är mig själv, ingen annan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen jag skrev här nu och det beror väll på att jag har behövt ta en paus ifrån allt.

Det har hänt en del sen vi sågs här och allt kommer jag kanske inte nämna men en del ut av det i alla fall.

Som jag nämnde för ett bra tag sedan så höll jag på att ta körkort och idag är det faktiskt en vecka sidan jag fick det. Det var inte del lättaste jag har gjort i mitt liv men gud vilken lättnad det var när man stod där med körkortet i näven. Att ha körkort är en stor frihet men det är ju inte den billiga friheten direkt i heller ;)

Det kostar en del att körkort och det kostar även en del att ha bil för bensinen är ju inte direkt de billigaste och allt annat som kostar som hör ihopa med bilen. Men.. har man jobb och vet att man varje månad kan ha råd med att äga en bil och köra dit man vill så är det riktigt bra. Själv har jag jobb, visst jag är timvikarie men så länge man är villig till att jobba och gör det ordentligt så har man alltid råd med det man behöver och sen är det alltid kul och bra om man kan lägga undan lite pengar då och då så att man antingen sparar till något fint man vill ha eller är helt hundra på att man klarar sig nästan månad med pengar och så.

Sen är det ju så att jag nu går sista året på gymnasiet och nu är det inte lång tid kvar till studenten. Jag längtar något otroligt till studenten men samtidigt så känner jag att den ändå är lite tråkigt. Varför jag tycker det är för att man kommer saknar sina klasskamrater fast än alla inte kanske vågar erkänna det och man kommer sakna skolan lite. Man har under 3 år byggt upp en relation till alla man träffas och umgås med på skolan varje dag och det kommer ju kännas konstigt att sen helt plötsligt lämna allt det där för visst man kan ju hålla kontakten efter studenten men det är inte alla man kan det med och det är lite synd. Men jag ser fram emot studenten det gör jag. Man får alltid försöka se det positiva framför det negativa för det finnas ALLTID en mening i allt som händer runt om kring en, man ser kanske inte det direkt men efter en tid så kommer man göra det och det är då man verkligen inser att man faktiskt lyckades med något som man trodde man misslyckats med eller att man fann lyckan i något som man trodde man fann sorg i.

Som för mig. Det har hänt mycket nu den senaste tiden som jag har funnit antingen en stor eller liten sorg i men jag kommer en dag se tillbaka och se varför det var så bra att allt hände, att allt alltid har något bra i sig fast än att man kanske inte ser det först och det gäller alla. Livet är för kort för att bara känna sorg och se en massa negativa saker. Lev livet och försök gå vidare och se allt bra framför det dåliga för det är inget man mår bra av att bara se dåliga saker.

Jag har även under tiden vi inte hörts vid här gått och blivit faster till världens sötaste lilla pojke. Har nog aldrig sätt en sådan söt liten bebis som min lilla brors pojke är. Bebisar är det bästa som finns så denna lilla busen kommer få en hela massa kärlek ifrån mig. Så tur som jag har så ska jag snart gå ut på praktik i fem veckor och då ska jag få va på barnavdelningen och ta hand om barn hela dagarna och det ser jag fram emot riktigt mycket. Min dröm är att få jobba med barn stora som små så jag hoppas att jag en dag får den drömmen uppfylld. Vem vet, den går kanske i uppfyllelse efter praktiken/ studenten. Man får i alla fall hoppas ! :)


Som alla andra bilägare, eller volvoägare som gillar att visa sin bil så kommer här upp en liten bild på min bil samt en bild på mig och min brors pojke.

Likes

Comments

Du duger inte, du borde se mer ut som henne, hon fick utseendet, du borede göra si och så för att se bättre ut.

Man ska inte ta åt sig men vad ska man göra om man alltid får höra sådana saker ?
Man ska istället få höra, du ser bra ut så som du är, du ska inte behöva ändra dig för att efterlikna någon annan för alla är unika på sitt sätt. Jag är inte alltid nöjd med hur jag ser ut det kan jag erkänna och det finns säkert många fler där ute som känner detsamma som jag. Istället för att påpeka andras brister, säg något snällt istället.

Jag är den personen jag är och jag trivs hyfsat bra med mitt utseende, visst det finns saker som jag gärna skulle vilja ändra på i mitt utseende men jag tänker istället.. Jag är perfekt precis så som jag är och där finns alltid någon som tänker "wow, gud va snygg hon var" för alla här i världen har inte samma smak.

Fast.. Ändå trotts att man tänker så kommer dagar man tar till sig och bara rasar samman för man kan inte alltid vara stark.. Men du, det är ok att gråta, det är ok att ta åt sig för du är bara människa ingen plåtburk utan känslor.
Det viktigaste är att DU själv inser att du är perfekt precis så som du är!

Likes

Comments

Hej allihopa.

Det var ett tag sedan jag la upp något här men har inte riktigt haft orken till att blogga för har inte haft något som jag känt att jag vela dela med mig av.

Hela min sommar har gått ut på att jobba men nu har jag bara 9 dagar kvar på jobbet sen ska jag på semester så jag får en veckas sommarlov sen börjar skolan igen.

det må vara sista ''riktiga'' sommarlovet nu men va fan det är goa pengar som man tjänar in när man jobbar så pass mö. fast i o för sig så kan man inte kalla detta för sommar för det har inte varit så värst fin väder denna sommaren så det ska bli skönt att få åka utomlands och få lite färg!

För tillfället sitter jag och lyssnar på musik och käkar lite rostad majs i vänta på min kära pojkvän. På tisdag har vi varit tillsammans i 14 månader. Vart tar tiden vägen? det känns inte som att vi varit tillsammans så länge. Men man brukar ju säga att tiden går snabbt när man har roligt och det har vi allt haft, eller vad säger du älskling ? ;) ne men jag är lia lycklig nu som jag var när jag blev förälskad i honom så jag är glad att det fortfarande är jag och han och jag hoppas att det förbli så! kärleken är underbar när man delar den med den rätta!

Men nu är det så här att jag vill fråga er mina fina läsare en sak. jag har länge suttit och funderat över hur jag ska göra med mitt hår.. Jag vet inte om jag ska klippa av det igen eller låta det växa.. Vad tycker nu? ska jag klippa av det igen eller låta det va som det är? Det är så svårt att avgöra så därför frågar jag er!

Ni kan kommentera här nedanför eller om ni vill vara anonyma så kan ni gå in på min ask och berätta vad du/ni tycker. Klicka här så kommer du till min ask.

kram Annie 

  • 98 Readers

Likes

Comments

Ja vad ska jag säga.. Har inte något sug för att blogga mer för har inget att blogga om som jag känner kan intressera er läsare..

Har hänt saker nu de sista dagarna som fått mig till att fundera en hel del på mitt liv och mina val här i livet som jag tagit och måste ta. Idag miste jag även min hund som betydde allt för mig. Hon var min bästa vän. Hon led ut av svåra smärtor så vi gjorde rätt som tog bort henne för hennes bästa men det tar så klart väldigt hårt i hjärtat när man tvingas till att bli lämnad ut av någon som betyder så mycket för en som hon gjorde, men jag vet att hon har det mycket bättre där hon är nu. Hoppas hon har hittat sin bästa vän där uppe bland molnen så att hon nu för all evighet får vara med honom och slippa den smärtan hon utsattes för.

Folk tycker säkert att detta är så himla tramsigt men jag ska göra en minnestatuering för henne för hon betydde som sagt allt för mig och men denna tatuering som jag själv fått fram, kan jag bära med mig henne hela mitt liv.

Just nu sitter jag på mitt rum och tänker en hel del över olika saker och ting,käkar choklad och lyssnar på musik.

Känner att jag är väldigt arg,ledsen och besviken för tillfället så tänka behöver jag allt göra nu.. Livet kan inte alltid vara en dans på rosor, man måste lära sig att handskas med de motgångar som man möter på vägen även om det kan vara hemska saker.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Just nu sitter jag och Pelle hemma hos hans pappa och tar det lugnt. Idag vet vi inte riktigt vad som händer mer än att vi kaaaanske ska dra på rally men vi får la se hur det blir med det.

Idag är det den 28/3 och det innebär då att idag har jag och Pelle 10 månader tillsamman. Tiden går snabbt och jag är lika förälskad och lycklig som jag var samma dag det blev vi. Är så glad att jag har honom, han är en väldigt underbar och fantastisk person. Han är min bästa vän o största kärlek.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har det varit en lång dag med massa springande i stan. Har äntligen köpt in alla presenter som skulle inhandlas och har även hjälpt min tvillingbror att kolla på kläder idag.

Provet vi hade i svenskan tidigare idag gick lite si så där, blandade ihopa vissa saker (tror jag i alla fall) men jag hoppas jag blir godkänd!

Just nu sitter jag på bussen på väg till Hörby för att umgås med min kille och hans familj idag. Har sett fram emot helgen för denna helgen är det mycket roliga saker inplanerade och det är även lov nu så jag ska inte klaga.

Lite små trött är man allt efter dagens springande i stan. Har burit på många tunga saker så har lite små ont här o där, men det har i alla fall varit en rolig tur i stan med min bror får jag säga. Det är inte ofta vi umgås så man får ta tillfället till akt och göra det bästa ut av det.

Jag hoppas ni alla får en super bra helg och ett super bra lov för det är ni alla värda!
Sköt om er, kram Anne 😘

Likes

Comments

Ja då var uppgiften klar och lika så pluggandet. Får se hur det går med provet imån för känner att jag bara kommer blanda ihopa allt för det är jag rätt duktig på när det kommer till prov. Men men man får hoppas på det bästa i alla fall!

Nu säger jag i alla fall godnatt för nu är jag riktigt trött! Ha det så bra allihopa och sov så gott! Hoppas eran Torsdag har varit riktigt grym! Kram Annie 😊

Likes

Comments

asså känslan som uppstår när man sitter och kollar på sin kursmatris och man inser att man nästan har A i två ämnen är helt fantastisk!

Har aldrig haft det tidigare då jag bara lyckats få C eller B i vissa ämnen som funkat bäst för mig, så det är rätt stort för mig detta.

Är riktigt stolt över mig själv måste jag säga.

Min dag har i alla fall varit lite si så där tycker jag.

Träffade min kille tidigare idag och det var väldigt kul det. vi gick runt i stan en liten stund och kollade lite här och där sen blev det inte så mycket mer än så då han skulle åka hem direkt och jag var tvungen att ta mig hem till mig, men vi ska ses imån igen för då ska vi äta middag med hans mamma och lite sådant så det kommer nog bli en väldigt bra fredag.

Ja sen har jag nog inte gjort så mycket mer än att fixat lite med några presenter till min kille men är dock inte färdig än så imån efter skolan ska resten handlas in, får kolla efter en present till min pappas sambo med för han fyller år på onsdag så får ta och hitta något litet till honom med. :) Ja så har jag pluggat lite, tagit en dusch och nu pluggar jag lite till.

Klockan ringer 06:45 imån och 07:00 så får nog ta och skynda på lite med pluggandet och arbetet nu så att jag kan komma i säng i tid.

Ha det så bra alla mina fina läsare!

Kram Annie

Likes

Comments