Hej mina fina!
Igår var jag och den ena dottern nere på stan vid Vasaparken! Vi gick runt och lekte med det mesta som fanns där! Snackar inte att även om det bara var 24 grader ute så var det för varmt att vara där. Så det blev även bad i "fontänen/pool", ville själv gå och lägga mig där men hade tyvärr inga badkläder med mig! Så det får bli det nästa gång!


Nu är det mycket varmare än vad det var igår!! Hur skönt är det? Har ni det lika varmt som här idag? Jag tror det är 27 grader idag och känner att jag måste åka och bada i en sjö. Den äldsta flickan ska iväg senare idag för att umgås med sina tjejkompisar på landet.. Så det blir bara jag och den minsta tjejen här hemma.  • Ego

Gillar

Kommentarer

Hej på er!

Yes I'm still awake och faktiskt idag använt min nya mobil som jag köpte i början av året, men varför jag inte använt den innan är för den gamla mobilen funkade utmärkt tills igår när den började hacka och radera bilder som jag tar. Satt igår natt i flera timmar för att ladda ner appar och se till att få med det viktigaste. När jag blev klar så var det bara att lägga sig och då var klockan runt 3-4 tiden, att jag var vaken så länge brukar jag inte vara för jag somnar alltid tidigt. Jag somnar för det mesta samtidigt som den minsta tjejen i hemmet och nu när hon är ledig så lägger hon sig runt 22 tiden. Kanske ni tycker är sent men hon har sommarlov och jag känner att detta är mellan mig och henne när hon ska sova, självklart låter jag inte henne somna runt 1 på natten för det tycker jag är för mycket, men mellan 22-23 på sommarlovet tycker jag inte är så farligt.


Jag har haft väldigt många bästa vänner men på senaste tiden så har jag typ 2 st som jag litar på till 100%, när jag var yngre så hade jag en bästa vän som fanns där för mig 24/7 och likaså var jag för henne, jag fixade ihop henne med en kille som hon nu är gift med och 2 barn men jag minns faktiskt inte varför vi gled ifrån varandra för vi har så sjukt många minnen ihop.

Det blev sedan att jag träffade en ny vän genom en annan och vi klickade som bästa vänner. Jag träffade henne varje helg och våra dåvarande pojkvänner (pojkvän nr 1) var vänner så vi pendla tillsammans till dem men sen flyttade jag från Örebro till Norrköping så då kunde vi bara ses 1 gång i månaden, och jag träffade då en annan kille som inte alls var i samma vänskapskrets som hennes dåvarande pojkvän så det blev att jag åkte hem till henne och sov över en helg så vi kunde få lite egentid. Men det slutade med att min dåvarande pojkvän (pojkvän nr 2) och hans vän åkte till Örebro för att överraska oss och ville att vi skulle sova på hotellet med dem men det ville inte min vän och jag ville såklart vara kvar för bussarna hade slutat gå och det enda sättet att ta sig till min vän var taxi och det är sjukt dyrt att åka taxi. Så jag stannade kvar på hotellet och hon valde att åka hem. Det slutade med att hon blev arg på mig och jag förstod inte henne då men nu i efter hand så förstår jag varför. Vi blev sams efter några månader men droppen blev när jag och min före detta pojkvän hade struligt så började "bästa vännen" skriva med honom att han skulle komma till henne och frågade om hon fick komma till honom och sova osv. Han visade meddelanden som hon hade skickat och då bad jag faktiskt henne att dra åt skogen! (fick veta efteråt att hon hade haft ett förhållande med mitt ex (pojkvän nr 1) och det hade varit slut typ i 3 månader) kände mig så förnedrad som person för hon hade stått och sagt till mig att inte röra hennes ex för så gör inte vänner men hon gjorde det. Haha!


Under 2013 träffade jag en massa nya vänner på ett jobb och träffade såklart en kille i samma veva, klickade med en tjej där som blev min bästa vän, följde med henne och dåvarande pojkvän nr 3 till Norge för de skulle jobba där. Efter ett tag fick jag börja jobba med dem så det blev typ världens bästa jobb för man fick vara med sin bästa vän och dåvarande pojkvän. När vi inte jobbade så satt alltid jag och bästa vännen på kvällarna med att kolla på film och käkade godis och bara snackade skit om dem vi inte tyckte om. Men när jag valde att lämna denna kille för han misshandlade mig psykiskt så helt plötsligt så försvann hon också bara sådär. Jag som mådde dåligt behövde såklart en vän men denna vän valde att gå till mitt ex. Delvis var jag van vid det här laget att mina vänner ska ta mina ex. Så jag struntade i dem båda men efter 1 år senare ber kompisen om ursäkt och jag förlät henne, så vi blev sådär tajta igen som vi brukade vara. Sågs varje helg eftersom hon inte bodde i samma län så blev det bara att träffas på helger. Jag fixade till slut ett jobb åt henne på samma ställe som mig så vi kunde ses oftare och ha det där roliga igen.


Jag vet inte varför jag är så himla blåögd? Först var allting bra, men sen helt plötsligt så förändrades hon som person! Jag kände att detta kommer inte sluta bra och hon var skyldig mig pengar så jag bad henne snällt om hon kunde ge mig mina pengar men hon hade inga pengar men jag skulle få dem om några dagar, jag väntade snällt hemma eftersom jag inte kunde jobba den helgen med henne. Jag blir blockad överallt och jag tänkte just då att vad är det som händer?! Men några dagar senare får jag ett samtal från Socialen att det har kommit in en anmälan från den här personen och det var så allvarliga saker som hon hade sagt att jag och barnen var tvungna att åka direkt till Socialen för de skulle ställa några frågor till mig och mina barn. Hon hade en blogg vid det tillfället och hon skrev så hemska saker om mig att hon hittade på massa saker och hon skrev klart och tydligt att hon ville att jag skulle bli av med barnen.
Efter några månader så blev det nerlagt och en på socialkontoret tyckte jag skulle göra en polisanmälan på denna tjej för förtal men jag sa att det kommer bara bli nerlagt.
Hon fortsatte skriva massa saker om mig på sin blogg. Tills en dag hon skrev att hon helt plötsligt saknade mig och hoppades att jag skulle förlåta henne!

Efter detta så valde jag att enbart bara ha killkompisar som bästa vänner och har fåtal tjejkompisar som jag håller på avstånd för att detta inte ska hända igen.. Jag vet att det finns snälla människor och försöker tänka positivt men efter den sista kompisen så har det satt sina spår och jag tror inte dessa människor förstår hur jobbigt jag har mått. Min pojkvän som jag är tillsammans med idag, vet allt om detta och han har läst rapporten om anmälan och han tyckte också att den var riktigt sjukt!


Nu fick ni veta lite mer om mig, ta hand om er!

  • Ego

Gillar

Kommentarer

Ursäkta för bilden men tog några bilder där idag men min mobil har tyvärr raderat bort alla mina bilder på telefonen så fick söka på nätet! Idag åkte vi till Ingelsta för att kolla på kläder, vi blev hungriga så vi satte oss på Chili & Wok, som vanligt! Men på sista tiden så har de börjat ha dessert vid buffén och det har de aldrig haft förr. Idag var det chokladpudding och grädde samt frukt, självklart sushi och det vanliga. Chili & Wok finns på Ingelsta och även på stan. Det har hänt en gång att vi har käkat på stan men där blir det så smockat med folk.


Min favorit på buffén är friterad kyckling och räkchips. Självklart sushin också. Nu blev jag hungrig igen. Såklart att man ska bli det men är ni på Ingelsta så sätt er där och njut av maten eller om ni är på stan så kan ni sätta er där också.


PUSS PÅ ER!

Gillar

Kommentarer