Idag har vi invigigt Burger king för första gången tillsammans med moster sanna. Emma var inte så sugen på att äta men lekställningen blev mycket populär. Det var inte lätt att få henne därifrån. Runt och runt skulle hon gå flera varv. Sen på hemvägen somnade hon i vagnen.

Det blev en snabb middag idag. Tonfisksås och makaroner för min del och korv och makaroner för lill gumman. Nu ska vi bara ha det mysigt tillsammans.

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Jag är ledsen att jag inte har bloggat så mycket. Men jag måste erkänna att jag är ny på att blogga. Det är då man tänker, hur många kommer att Läsa? Vad ska jag skriva. Måste det alltid vara så svårt att hitta på något intressant att skriva?

Nu när man gått och blivit lite sjuk också. Men en liten snorig näsa har aldrig skadat någon..

Dagens planer blev inte riktigt som jag hade planerat. Det var tänkt att jag skulle på netonet för att Köpa En ny smörgåsgrill, men det uteslutandes helt. Sen köpte jag 6 st chokladkakor och skulle göra ett chokladhus för första gången, men tja. Jag misslyckades helt enligt immaginationen som jag hade föreställt mig i mitt huvud. Men men det blev ett hus iallafall så jag ska väl inte klanka ner mig själv för det. Jag må Säga, bättre lycka nästa gång.

Jag ska försöka bli bättre på att blogga. Imorgon ska jag äntligen få vara med min lilla älskling igen. Hon är efterlängtad som alltid. Det ska bli intressant att se om hon kan hålla fingrarna i styr utan att kladda på chokladhuset. Men vad kan man säga, hon är 3 år och nyfiken på allt. Dessa små söta fingrar ska vara överallt.

Likes

Comments