Hey bloggen

mit navn er Anne Sophie og jeg er 14 år gammel. Jeg har besluttet mig at lave den her blog for at vise jer hvad jeg laver i mit liv, og så i kan få lidt inspiration.

Efter sommerferien skal jeg i 8 klasse! shit! tiden flyver afsted. Jeg har egentlig altid gerne ville have en blog, men har bare ikke haft tid. Jeg har det ret svært i skolen, specielt i dansk. Så i må lige leve med at mine kommaer er lort! Jeg glemmer hvordan man gør og derfor ligger jeg også undermiddel i dansk, men det skal selvfølgelig ikke stoppe mig for at lave det jeg gerne vil! nemelig en blog!

Jeg har ADHD og er derfor en af grundene til at jeg har svært ved at følge med i skolen, kan ikke huske hvordan man gør ting, som fx komma, jeg glemmer at lave mine lektier og en masse andet. Jeg for heldigvis medicin for det, men det stadig hårdt at være den i klassen som ikke kan følge med. Min medicin hjælper mig med at fokusere og holde mig i ro. De fleste tror at når man har ADHD er man ude af kontrol og at alle ADHD børn er dumme, og irriterende. Men det er altså helt forkert! jeg kan selvfølgelig ikke tale for alle ADHD børns vegne, men af dem jeg kender og høre om er det slet ikke sårdan. (der kommer et indlæg om det hvor jeg fortæller mere)

Her på bloggen kommer jeg ikke til at lave lange indlæg. Jeg syndes det kan være kedeligt hvis et indlæg er for langt, så derfor bliver mine ikke så lange.

Likes

Comments