Dansk insektfirma: CRICKSTER

Jeg har i dag modtaget disse fine insektprodukter fra Crickster, som er lavet af en ny og spændende dansk virksomhed. De har 3 forskellige melormesnacks, de kalder for INSNACK333, og en bar de kalder for INBITE333. 333 - fordi der er 333 melorme i hvert glas og 333 buffaloorme i baren. Jeg har smagt det hele og kan klart anbefale produkterne. Baren er med kakaosmag og indeholder ingredienser som dadler, kakao, boghvede, buffaloormepulver, solsikkekerner, græskarkerner, kakaonibs, havregryn, kokosolie og sesamfrø. Jeg er vild med smagen og konsistensen og synes den er et perfekt mellemmåltid og snack. Jeg synes ofte, at lignende barer kan være svære at få ned og de nærmest 'vokser i munden' (høhøø), men ikke denne. Der er INSNACKS med smagen af Italien, Mexico og naturlig umami. Min ynglings er smagen af Mexico. Den er rigtig dejlig krydret og får lidt stærk smag af cayennepeber. Der er rigtig mange muligheder for brugen af disse produkter. Du kan både snacke dem som de er, men kan også bruge dem som krydderi eller tilbehør til din mad.

De kan desuden købes i Salling i Aalborg og på DinInsektButik. Om 1 uges tid kan man også købe dem på Cricksters egen hjemmeside her .

Er der nogle derude, som har smagt noget fra Crickster? I så fald, hvad synes I?

Synes godt om

Kommentarer

Christoffer
Christoffer,
Jeg har fulgt Crickster gennem deres rejse på Aalborg Universitet. Det er en super fed mission og nogle rigtigt lækre produkter. Barerne minder om "almindelige" barer i høj kvalitet - utroligt velsmagende og ikke kvalmende. Orme-snacks kræver lige, at man lukker øjnene første gang og drømmer sig væk til Mexico, men de smager faktisk helt vildt godt. Jeg glæder mig til at følge rejsen fremadrettet og ikke mindst smage fremtidige produkter.www.debito.dk
AnneSofieTellerup
AnneSofieTellerup,
Det lyder spændende at du har fulgt dem fra starten Christoffer. Jeg glæder mig også til at smage deres kommende produkter ☺ Ja, man skal lige tage sig sammen første gang man skal smage insekter, men når man så har smagt og finder ud af, det smager godt, bliver det hurtigt naturligt. nouw.com/annesofietellerup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229