Hej!

Det var ett tag sedan man var här sist. Egentligen bör jag inte sitta och skriva här just nu då jag har en tenta i hälsopsykologi på fredag….. Jag börjar att skriva här igen då det händer väldigt mycket i sommar. Just nu är det full fart fram till i mitten av juli. Det är student, golf, ridning, konserter och en massa resande:)

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Sitter just nu och försöker få ihop en gruppuppgift vilket jag tycker går väldigt bra.
I helgen var det full fart, det var fest och plugg. Pappa har precis fyllt 50 vilket vi firade med vänner på en gård, det blev väldigt lyckat.

Funderar också på vad jag ska önska mig i julklapp…. Har verkligen ingen aning, men funderar på en snygg axelväska. En som inte är för stor ellet för liten. När man är ute och reser är det inte så smidigt med stora axelväskor, vet dock inte vad jag vill ha för märke. Jag tycker att det är svårt att hitta snygga axelväskor, när det gäller andra väskor har jag inga problem:)

Något som liknar denna funderar jag på men den är lite stor…..

Kram

Likes

Comments

Hej, är tillbaka igen!

Det har hänt endel sen sist, jag sitter i styrelsen för MST Skövde vilket är väldigt roligt. Jag läser även på Högskolan i Skövde vilket känns helt rätt för min del. Rest har jag även hunnit med, jag har även varit på konsert i Danmark. 20 år är just fyllda! Nu måste jag fortsätta med min inlösning inom socialpsykologi och sedan åka och fixa lite saker till en fest som är imorgon.


SES!

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag tillbaka igen vilket känns spännande. Det har hänt mycket sen sist. Mycket resor, shopping, möten, stugan och loppisar. Jag håller just nu på med att öppna en liten loppis med moderna saker. 
Glöm inte att gilla min facebook!
facebook.com/deashorna

Kram!

Likes

Comments

Hej!

Måste visa upp min fina jacka som jag fick av mormor. Det är en lite tunnare Barbourjacka. Jag har en två sedan innan men denna kan man ha i sommar när det är lite kallare ute. Den passar väldigt bra ihop med ett par Hunterstövlar;) Gillar stilrena kläder som man kan använda till väldigt mycket. På tal om det, blev lite Ralph Lauren inköp när jag var i Göteborg senast. Det blev en klassiska svart kabelstickad tröja och en jacka:) Nu ska jag ut och äta och sedan träffa Lisa:)

Kram!


Likes

Comments

Hej!

Eftersom pappa är i Geneve bestämde jag och mamma att vi skulle ha en tjejhelg i Göteborg, vilket ledde till för mycket shopping. Det var inte heller de billigaste sakerna som inhandlades heller….. En sak som jag inte köpte men har funderat på väldigt länge är en lite tjockare scarf. Jag har redan spanat in mig på två olika.

Antingen denna från Louis Vuitton eller den andra från Mulberry. Jag har dock redan två olika scarfs/halsdukar från Mulberry. Vem vet det kanske blir båda?:)

En annan rolig sak är att jag och en kompis kanske ska fira midsommar i min stuga i Värmland och även dra till Bråvalla!

Kram!​

Likes

Comments

Hej!

Är så jäkla lycklig då jag klarade min första inlämning någonsin på högskolan. Inlämningen var på 7,5 hp och gällde konst. Jippi vad jag är glad! Vi får hoppas att jag klarar de andra lika bra:) I eftermiddag bär det av till Jönköping igen:)


Kram!

Likes

Comments

Hej!

Ska snart göra mig redo för ridningen, men innan det ska jag fixa lite saker. På tal om saker så är jag väldigt sugen på att få med mig denna lilla necessär med mig hem nästa gång jag är i Danmark. Jag har redan en sminkväska i väskan men denna är lite större som jag vill ha och man an ha lite fler saker i den. Jag är även sugen på att köpa en större plånbok då den jag har är liten och jag skulle gärna vilja ha en med mina initialer. Jag tycker det är bra med små plånböcker när man ska ha den i väskan. Om jag ska ner till stan snabbt brukar jag bara ha med mig plånboken i handen och då vill jag att den ska vara lite större. Jag får se vad som följer med mig hem, vem vet kanske båda?:)

Likes

Comments

Hej!

Har precis gjort klart min näst sista inlämning inom naturkunskapen:) Förutom det känner jag att jag just nu behöver åka till stugan och bara vara. Sitta framför brasan med en bra bok och drink i handen och gå ner till stranden då och då och bara vara. Att åka till stugan är som att åka på solsemester. Det är bara något heligt med det. Det är som att man lever i en bubbla, det finns inga andra i världen förutom jag. Allting kretsar bara runt familjen . Att bara få åka till affären i trassligt hår med en gammal hoodie och raggsockor upp till knäna utan att någon bryr sig, det är heligt. Att ha tre stora sovrum så att man kan vara hur många som helst i stugan med vänner och familj det är heligt. Att vet att man kan sova i stugan om man ska till Bråvalla det är heligt. Jag tror att de flesta kan känna att de har en helig plats någonstans. Det kan vara husbilen, vänner sin familj m.m.
När jag känner att jag bara vill vara, att slippa allt då åker jag till stugan. Jag ser stugan som mitt andra hem. Samma sak med Köpenhamn men då vill jag bara slippa allt och inte vara hemma. Att åka till Köpenhamn är som att fokusera på något annat inte bara sig själv utan alla. Just nu känner jag att varken stugan eller Köpenhamn sitter inte skulle sitta så fel. Jag är nästan 100 procent säker på att jag ska åka till Köpenhamn i juni då det är en konsert där. Men någon gång innan måste jag ju åka.

Måste slänga in ett par bilder från stugan och huvudstaden Köpenhamn!

Kram!


Likes

Comments

Hej!

Börjar äntligen komma in i lite rutiner igen efter förkylningen. Det var det värsta jag någonsin har varit med om. Jag har nu varit sjuk i över två veckor, men det börjar gå framåt. Idag ska jag försöka ta mig ut och handla lite och senare ska jag hämta pappa då han har varit ute på en affärsresa. Funderar på om ja ska åka och unna mig en riktigt bra tidning sen? Jag sitter just nu med en tidning i handen men den har jag har läst tre gånger nu. Synd bara att man inte kan köpa den i Sverige då det är en dansk tidning. Costume heter den och är hur bra som helst, nästan bättre än Elle!

Kram!


Likes

Comments