GIRLBOSS

#girlboss 

Halla! Ja, nå synes jeg det er på tide å booste bloggen med en nytt #girlboss tema. Å dagens tema er rett og slett det å lære seg å gi litt mer faen og være mer positiv. I det siste har jeg egentlig hatt det veldig fint og følt meg ganske OK, men det er alltid noen som bare må rakke ned, si noe negativt og bry seg litt for mye om andres liv. Jeg er så lei av det!

Er det noe jeg virkelig brenner for (utenom foto...), så er det å alltid tenke positivt og alltid ha i bakhodet at dersom man ikke har noe godt å si kan man holde kjeft. Det er så viktig å spre positivitet og glede! Man kan seriøst aldri få nok ros, skryt eller smil. Nå vet ikke jeg hvordan akkurat DU er, men selv blir hele dagen min 10 ganger bedre når jeg møter positive mennesker, får smil i fra alle kanter, kan le og ikke minst når noen legger igjen kjekke kommentarer på de ulike kanalene mine. Det er jo bare helt fantastisk! I LOVE IT!!

<3

Jeg har jo blogget om janteloven tidligere, fordi jeg er så sykt lei av at noen personer bare ikke ønsker deg noe godt. Ønsker ikke at du skal lykkes i det du gjør, hater at du får mer oppmerksomhet og mener at alt du gjør er feil, tåpelig eller dumt. Jeg skal gi dere et par eksempler. I fjor vår da jeg begynte å ta både blogg og sosiale medier seriøst og bestemte meg for å satse, var det noen som hang seg opp i det av en eller annen rar grunn. "Hva er det hun tror hun er?", "Hun kommer aldri til å lykkes" og når Alexander og jeg var ute og tok bilder kikket folk å lo. Altså, det der er ikke greit. Heldigvis for meg er Alexander og jeg tidenes team. Når slike situasjoner skjer, får jeg sinne problemer, banner og steiker i bilen, Alexander roer meg ned og så fortsetter der vi slapp. Ha ha. True story x1000.

Nå enser jeg meg ikke alle som går forbi når vi tar bilder. Jeg kunne rett og slett ikke gitt mer faen om hva andre synes, tenker og mener om hva jeg gjør. Om det så er at jeg ikke spiser kjøtt, arrangerer bruktmarked eller poserer i sommerkjoler på vinteren i lille Haugesund. I dont give a damn. Hvorfor? Fordi jeg ønsker ikke å få en negativ energi. Det å være negativ og alltid ha noe stygt å si er rett og slett ufyselig. Er du ikke enig? Hva godt kommer det ut av det, liksom? Ingenting. Rett og slett ingenting.

Tro det eller ei, men bare sist helg da jeg arrangerte bruktmarked fikk jeg et par meldinger på Facebook og Instagram at jeg var falsk, teit og at det var ganske åpenlyst at jeg ikke var glad i gjenbruk. Ha ha. Hva i alle dager? Så bare fordi en del av jobben min er å fronte nyheter og jobbe med ulike brands, så kan jeg ikke være glad i gjenbruk? Jeg kan ikke arrangere bruktmarked? Får ikke lov til å handle brukt? Det er jo helt sykt. For det første, så er jeg opptatt av miljø og gjenbruk. Å ja, jeg får ting ofte i posten. Skjuler jeg det? Nei. Det er tross alt en del av jobben min. Gjør jeg noe for miljøet og gjennbruksfronten? Ja. Nå har jeg faktisk arrangert bruktmarked flere ganger i Haugesund, jeg spiser ikke kjøtt, sorterer søppel, kjører elbil, støtter ulike organisasjoner, bruker f. eks vegansk og miljøvennlig vaskemidler, går ofte med handlenett, sparer strøm og vann, spiser rester, selger alltid det jeg ikke trenger/bruker lengre + mye mer.

Aaaanyway - jeg ønsker bare inspirere andre til å spre mer glede, positivitet og kunne lukke øynene og gi litt mer faen av og til. Vi har blitt så hårsåre de siste årene, og tåler jo nesten ingenting. Bare se alt vi henger oss opp i for tiden. Hvem bryr seg om jeg og Alexander ikke spiser kjøtt? Hvorfor henge seg opp i om noen lykkes mer enn andre? Hvorfor hate når noen tørr å skille seg ut og hvorfor i det hele tatt bry seg om hva andre gjør? La oss alle vise at vi gir blanke faen i hva andre synes og spre glede, positivitet og smil! Treat others the way you want to be treated! <3

10 tips til hvordan du kan gi litt mer faen og bli mer positiv

1. Ha positive og støttende mennesker rundt deg. Er det noen som ikke ønsker å se deg lykkes og støtter deg i det du ønsker å gjøre, er det heller ingen vits å ha disse personene i livet ditt. Uansett om det er familie eller venner.

2. Ikke bruk tid og krefter på personer som ikke ønsker deg noe godt.

3. Ikke klag før du har prøvd å endre / fikse problemet. Kan det verken endres eller fikses, bør du gå videre og slutte å bry deg.

4. Alltid ha i bakhode at et ja er bedre enn et nei, og at tusen takk betyr mer enn ingenting.

5. Ønsker du å få til noe / bli noe eller oppnå noe, får du det til om du jobber hardt nok. Husk at drømmer blir ikke til på et blunk. Du må tørre å satse og jobbe for atndet skal bli til virkelighet.

6. Å si noe positivt, legge igjen en kjekk kommentar, smile og være glad smitter veldig. 7. Aldri bry deg om hva andre synes. Følg alltid hjertet, og lev det livet du har lyst til å leve.

8. Det koster ingenting å være snill! Det er faktisk 100% gratis.

9. Positive tanker skaper alltid positive hendelser. Gjerne tenk en ekstra gang når du kjenner en negativ energi eller følelse.

10. Aldri sammenlign deg selv med andre. Fokuser mer på deg selv og ditt liv.

<3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ukategorisert

/ Invitert /

// A day in Oslo / Breakfast with Mockberg //

Hei og good kveld! I dag har jeg vært i Oslo og spist frokost med det fineste klokkemerke Mockberg. Utrolig koselig og sååå god mat! Har gledet meg til denne eventen lenge, fordi jeg er nemlig blitt ambassadør for Mockberg. (Stolt!) Synes merket er bare så inspirerende, fint og elegant. Veldig stas å få hilse på co-founder Elvira også. Herregud, for et vakkert menneske!

Må si jeg blir mer og mer forelsket i hovedstaden vår. Alt er så fint, stort og gøy. Føler meg heldig som kan reise på besøk så ofte! :) Det ble bare en dagstur i dag, men skal tilbake neste uke. Gleder meg! Ble dessverre ikke no dagens treningsinnlegg på bloggen i dag. Har ikke fått trent pga Osloturen og hadde et par fotooppdrag rett etter jeg landet. :) Litt knapt med tid rett og slett! Meeen det må da være lov det også i blant, eller hva? :) Ønsker dere alle en suuuper fin torsdag så prates vi! <3

***

Hello and good evening! Today I have been in Oslo and ate some breakfast with the finest clock brand Mockberg. Super cozy and amazing food! May say I'm getting more and more in love with this city. Everything is so nice, big and fun. Feeling a bit lucky to travel so often and for visiting Oslo all the time! :) I will be back next week. Looking forward to it! :)

Unfortunately, I didn't shared today's workout post with you all today. Haven't been working out today because of the Oslo trip and I also had a few photo assignments right after I landed back in Haugesund. :) Hope you all will have a nice evening and we'll talk tomorrow. See ya! <3

Likes

Comments

Recipes

// I samarbeid med Bodylab.no / Inneholder sponset produkter //

For 2 personer:

- 3 spoons med pannekake mix chocolate chip fra Bodylab.no / 3 spoons with pancake mix chocolate chip

- 3 spoons med havregryn (for å få de litt fyldigere) / 3 spoons with oat meal powder

- 2 dl soya sjokolade melk / 2 dl soy chocolate milk

- stekes med 1 ts cocosa / 1 ss with cocosa

Denne røren gir ca 10-12 små pannekaker, og passer perfekt for to personer. Alexander og jeg spiser gjerne disse til både frokost og kvelds. De er helt magiske på smak... PS! Du kommer til å bli avhengig. Ha ha!

/ This mix gives you around 10-12 mini pancakes, and fits perfectly for two persons. Alexander and I normally eat this for breakfast or supper. They're magical on taste, I promise!

// Sugarfree, vegetarian and healthy //

Hei og hopp! Her kommer dagens oppskrift som er nesten for enkel! Ha ha. Nemlig protein og sukkerfrie pannekaker fra Bodylab.no! Jeg har delt disse med dere før, men nå synes jeg det var på tide å dele dem igjen. :) Twisten denne gangen, er at de er toppet med bringebær, sukkerfri hvit sjokoladesaus og sukkerfrie crispy sjoko-kuler. NAM! Det så ikke så feil ut, eller hva? <3

// Hey guys! Here's todays recipe and its way to easy! As you can see, its some protein pancakes from Bodylab.no and they1re just too tasty! Both Alexander and I are in love with them. I've shared them with you before, but this time I decorated them with raspberries, sugar free white chocolate sausage and sugar free christy chocolate ! Yummy! Look's so good, right? <3

Likes

Comments

Fashion

// Inneholder reklame og lenker //

// LEVIS JEANS, HERE / DRESS, HERE / LEVIS DENIM SKIRT, HERE //

// STAR DRESS, HERE / BLACK DRESS, HERE / WHITE DRESS, HERE //

// FLOWER BODY, HERE / KNITTED DRESS, HERE / STAR TOP, HERE //

Her kommer noen ting som står høyt på ønskelisten for tiden. Som f. eks en fin lys jeans, noe rosa og ikke minst tøy med stjerner på. Synes det er så fint og har vell lagt den fine stjerneblusen i handlekurven typ 10 ganger.. Ha ha! Typisk meg. Den er vell utsolgt når jeg faktisk trør til og trykker "kjøp". Ha ha! Er du lik? Nyt dagen så prates vi! <3

***

Here's some of the stuff that's on my wishlist. There are sooo many nice clothes out there! Like this light blue jeans or the top with the stars. Love it! Have putted this top in my "handbag" like 10 times now. Ha ha. But haven't bought it yet. So typical it's sold out when I actually want to buy it and have the money for it. Ha ha.. Are you alike? Wish you all an amazing day! <3

Likes

Comments

Ukategorisert

// In collaboration with Desenio / Inneholder reklame //

NYTT I STUEN

Gooood morgen! Se hva Alexander og jeg har i stuen! Bilder på veggen! Woohoo! Det tok bare litt tid... He he. Både Alexander og jeg har alltid hatt lyst til å ha to fine og store bilder over sofaen, men har slitt litt med å finne de perfekte bildene og ikke minst rammene. Samt er vi begge to ganske så ubesluttsomme og jeg er ekstremt sta. Når jeg først har sett for meg noe, er det vanskelig å få meg til å snu.

Har lenge drømt om å ha et kult fotomotiv samt et kunstverk på veggen som ikke alle andre har, men har liksom aldri bitt meg fast i noe. Kunne selvsagt ha hengt opp noe jeg selv har fotografert, men tingen er at jeg blir så fort lei mitt eget arbeid. Er noe rart med det, men jeg er ikke så fan av å ha bilder jeg selv har tatt hengende oppe. Anyway - Alexander kom over dette nydelige gorilla-bilde på Desenio, og jeg ble helt betatt av det. Synes det er bare så fint. Det samme gjelder det andre bilde også. Kjempe kult, spesielt og passer midt i blinken hos oss. Er utrolig fornøyd med resultatet, og nå synes jeg stuen vår er complete! Endelig! <3 Hva synes du? Likte du stuen, og synes du bildene passet inn? :)

***

Good morning! Look what Alexander and I've done in our living room! We've got some pictures on our wall! Woohoo! It just took some time ... he he. Both Alexander and I have always wanted to have two big pictures over our couch, but haven't found the perfect pictures and not least the frames. However, we are both quite undecided persons and I'm extremely stubborn. Once I've seen something I want or like, it's hard to make me turn and do something else. Ha ha..

I've dreamed for a long time of having a cool photo motif as well as a work of art on our living room wall that not everyone else has, but I haven't found the perfect image. Could of course hung up something I've photographed, but the thing is that I'm so tired of my own work. It's just something weird about it, but I'm not so fond of having pictures I've taken on my own walls. Anyway - Alexander came across this beautiful gorilla image on Desenio, and I was in love with it right away. So stunning. The same goes for the second picture as well. Looks so cool, and they both fitted perfectly. I'm so pleased with the result and now I think our living room is complete! Finally! <3 What do you think? Do you like our living room and our new images? :)

// Sjekk ut Desenio's posters HER / rammer HER / illustrasjoner //

Med en fin miks av svart, grått, hvit og eik/gull synes jeg bildene passet helt perfekt på veggen. Skaper en fin helhet og både Alexander og jeg fikk følelsen av at veggen ble litt større. Enig? <3

***

These images fits perfectly on our wall with a mix of the color black, grey, white and gold. These images make the wall look a lot bigger and our living room is finally complete. Right? <3

GLADNYHET! <3

Jeg har også noe veldig kjekt å dele med dere i dag. I samarbeid med Desenio , har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut en rabattkode med dere! <3 Ved bruk av koden "widvey25", får du -25% avslag på alt hos Desenio.no ! (Gjelder ikke handpicked-/collaboration posters og rammer.) Koden er gyldig i 48t (ut torsdag 15. februar), så her må du være rask! De har utrolig mye fint, og rammene er bare helt wow! Alexander og jeg har dem både i spisestuen, på kontoret, i gangen og nå i stuen og er meget fornøyd. Anbefales på det varmeste! <3 Samt tilbyr Desenio rask levering, noe som jeg elsker! Spesielt når jeg har oppussingsdilla og vil få ting ferdig på 1-2-3! Ha ha...Ønsker dere alle en fantastisk tirsdag, så prates vi! Heeej då!

***

I also have something very nice to share with you all today. In cooperation with Desenio, I've been so lucky to be allowed to hand out a discount code with you! <3 By using the code "widvey25", you'll get -25% off everything at Desenio.com! (Not applicable handpicked / collaboration posters and frames.) The code is valid for 48h (to Thursday 15th February), so be quick! Their posters and their frames are just amazing and I love all of them! Highly recommended! <3 Yet Desenio offers fast delivery, something that I really appreciate! Especially when I have renovation dust on my mind and want things done in 1-2-3! Ha ha ... Wishing everyone a wonderful Tuesday! See ya! <3

Likes

Comments

// Inneholder reklame / I samarbeid med Blivakker.no //

/​/ Black mask, HERE / Beard kit, HERE / Baby foot pack, HERE //

God kveld alle sammen! Valentine's er rett rundt hjørnet, og jeg tenkte jeg kunne komme med et par ting som kan være kjekt å gi til sin kjære eller sin bestie?! Etter min mening trenger man ikke å ha en kjæreste eller samboer for å feire Valentine's! Det handler jo om å tilbringe dagen med noen man er glad i og feire den sammen. Hva med å overraske bestevennen din med fotpleie eller kjøpe en god ansiktsmaske? Du kan jo til og med kjøpe to, og overraske venninnen din med en sleepover/ girls night! :) Hos Blivakker.no har de mye fint og mange gode tilbud! <3 Andre gaver som også er veldig fine å gi, er jo blant annet et godt luktelys, håndkrem, parfyme eller en fin klokke. Har du noen gode tips? <3 Ha en fin kveld videre så prates vi. 

Likes

Comments

Fashion

/ Inneholder sponset produkter / I samarbeid med Bianco Footwear /

// Credit & adlinks: Jacket from Zara / Jeans from Bik Bok, similar HERE / Polo from Nelly, HERE / Beltbag from Chloé / Shoes from Bianco / Watch from Mockberg //

Hei alle sammen! Ja, da var det Mandag igjen da! Denne helgen gikk unna på et blunk. Har hatt det veldig travelt med tidenes bruktmarked som heldigvis ble en suksess, morsdag, kunder i fotostudio og mye mer! :) Hva med deg? Har du gjort noe spennende i helgen?

Må også bare si at jeg er så utrolig fornøyd med den nye Chloé vesken min! Fant den på Tide og fikk den til en meget innafor pris. Yeey! Elsker å finne fine skatter på bruktbutikker / på nett. Har du Tise? Gjerne følg meg!

***

Hi guys! So, then it was Monday again! This weekend went way to fast. Have been very busy with with the flea marked (that btw went really well), we celebrated Mother's Day, had some costumers in my photostudio and much more! :) What about you? Have you been doing something exciting this weekend? May also just say I'm so incredibly pleased with my new Chloé handbag! Found it on this app called Tise. Yeey!

Likes

Comments

Ukategorisert

BRUKTMARKED PÅ GAMLE SLAKTERHUSET

Her kommer det litt bilder fra bruktmarkedet jeg arrangerte i går. Herregud, så gøy! Sååå mange fine tok turen og alt gikk bare så bra. Hele bruktmarkedet gikk rett og slett på skinner. Er så utrolig fornøyd, litt stolt og glad for at jeg arrangerte det ag at det ble en suksess. Det ble spilt The Beatles, folk fikk flotte handlenett og det så rett og slett ut som alle storkoste seg. #glede <3 TUSEN MILLIONER TAKK til alle som tok turen og ikke minst takk til alle som meldte seg på for å selge. Jeg hadde tidenes lørdag, og jeg gleder meg allerede til neste gang!

<3

Likes

Comments

Ukategorisert

// #30daysnouwchallenge / Innlegget inneholder reklame / annonser //

Hej hej hallå! Håper alle har hatt en fin helg så langt. Her kommer helgens tre beste tips! Håper du liker dem. Ønsker dere alle en fantastisk dag, så prates vi! <3 PS! Spesialtips til deg som bor i Haugesund / nær Haugesund: kom på bruktmarkedet jeg arrangerer i dag! Kl 11:00 - 14:30 på Gamle Slakterhuset! :)

***

Hey guys! Hope you all having a nice weekend so far. Here's my three best tips this weekend. Hope you like them and have a beautiful day! <3 See ya!

1. APPEN TISE! Er kanskje bare jeg som henger veeeeldig langt etter, men jeg har endelig tatt i bruk denne fantastiske gjenbruksappen Tise! Altså, wow! For en genial app! Her kan man lage en bruker, legge ut ting som man ikke bruker / trenger lenger, og andre kan kjøpe og by. Perfekt for deg som ønsker å finne noe til en litt rimeligere pris, eller noe som kanskje er utsolgt? :) Uansett, dette appen er genial! Jeg kjøpte meg blant annet denne fine Chloé vesken der og fikk en veldig god pris. Super fornøyd! Sjekk appen ut og ta den i bruk asap! :)

// This tip is for norwegians only! So sorry! Ha ha... But you can check out the movie "Downsizing". Its sooo good and funny! Bet you can see it at the cinema :) //

2. HUDPLEIE FRA SWISS CLINIC. Dere har sikkert fått med dere både her og på Instagram, at jeg bruker produkter fra Swiss Clinic. Jeg er bare så fan av dem, og synes alt er veldig bra. Samt elsker jeg at de er cruelty free. :) Nå har jeg brukt hårserumet deres i over 7 uker, og ser bare mer og mer resultater. Har akkurat begynt å bruke ansiktskremene deres og rensekremen som jeg absolutt vil anbefale! <3 Du får faktisk tilbud på begge deler nå! Perfekt som gave eller som en liten belønning til deg selv! :-* Du finner produktene HER !

// Skincare from Swiss Clinic. As you may have noticed, I use a lot of product from Swiss Clinic. Just love their stuff and think its so cool that they're all cruelty free. I've been using their hair serum for a while now, and their facial creams too. Like the daily cream and their cleaning gel. Truly recommend it all! <3 //

3. Klassisk og fin klokke! Altså, klokkene fra Mockberg er bare så utrolig fine. Elsker stilen og synes alle modellene er nydelige. Klassiske, enkle og stilfulle. Er du ikke enig? Jeg har flere modeller... He he! Du får faktisk -20% avslag ved bruk av koden "widvey20" på ALT hos Mockberg nå. Jippi! Perfekt å ønske seg til Valentine's, eller hva? ;) Klikk her for å komme til nettbutikken.

// A classic and nice watch. These Mockberg watches are so pretty. Just love the style and all of their models are so stunning. They're all classic, pretty and so fashionable. I have some of their models.. He he! You'll actually get -20% off everything at their website by using the code "widvey20"! Yey! The perfect gift for Valentine's, right? Click HERE to get to their website. //

Likes

Comments

Instagram@widvey

Subscribe