Travel

// Opphold sponset //

COMFORT HOTEL GRAND CENTRAL

// Staying at Comfort Hotel Grand central //

Hei hei! Nå er jeg og Elena fra Goodforme.no på vei til Dubai, og om et par timer lander vi i storbyen. Deilig! I går tilbringte jeg dagen i Oslo, og hadde verdens søteste og peneste rom på Comfort hotel grand central som ligger ved siden av Oslo S stasjonen. Magisk plassering og som allerede nevnt, hotellrommet mitt var bare helt amazing! Altså, har du sett et så søtt hotellrom før? Sjekk den deilige fluffy, pastellrosa sofaen liksom. #inlove!

Gleder meg i hel til å lande og få pakket ut, sett på ulike locations og slenge på meg en sommerkjole. Vi prates i morgen! <3 PS! Husk å følg meg på Instagram @widvey for flere bilder og instastory.

***

Hey guys! I'm now on my way to Dubai with Elena from goodforme.no, and we're soon landing in this magical city. Cant wait! Yesterday I spent the hole day in Oslo, and I stayed at the most beautiful and cutest room at Comfort hotel grand central. Its so close to Karl Johan's gate and the Oslo S station. The hotel is insane and I still cant get over this amazing hotel room I got. How cute isn't it?! Just look at the cute, fluffy and pink sofa! #inlove!

Cant wait to land, pack my stuff out, find awesome locations to shoot at and put on a summer dress. I'll talk to you more tomorrow. Btw! Remember to follow me on Instagram for even more images and updates! @widvey

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Travel

// Some old images from when I went to Dubai alone in 2015 //

Gitt hvor min aller første arbeidsdag i mitt eget firma er?! It's in Dubai bitcheeees!! Ha ha. Ja, det er faktisk helt sant. Nå er jeg på vei til Dubai sammen med Goodforme.no for å ta bilder av nydelige Fanny Lyckman. Må si jeg er veldig gira og tror dette kommer til å bli kjempe bra. Vi skal ha to hele dager med shoot, så blir det et par dager med fritid og sightsing. Har sett for meg en rekke bilder av både meg selv og av Fanny. Snakkes senere finfolk!!!<3

***

Guess where my first day in my own company is?! It's in Dubai bitchees!! Ha ha. Yes, its true, and I cant believe it. I'm actually on my way now with the brand Goodforme.no. We're shooting some images with the beautiful influencer Fanny Lyckman. So excited for this, and think its gonna be pretty awesome. There will be two hole days of shooting, and then some sparetime to explore this amazing city. Woho! I'll talk to you later guys. See ya! <3

Likes

Comments

Fashion

// I samarbeid med KappAhl / Inneholder sponset produkter //

// Credit & adlinks: Dress from KappAhl / Watch from Mockberg, HERE / Handbag from Adax, HERE / Shoes from Bianco Footwear / Belt from Gucci //

GUESS WHAT?! I dag har jeg hatt min aller siste dag på Meglerhuset Rele og i morgen er jeg offisielt min egen sjef. På ekte! Herregud, jeg kan nesten ikke tro at dagen endelig er her. Nesten litt emosjonell i dag. Ha ha. Kan jo også nevne at det skal bli veldig kult å starte med en tur til Dubai. Reiser i morgen, og er veldig spent! Gleder meg i hel til å fortelle dere mer, og ikke minst vise dere behind the scenes bilder. :)

Anyway - fikk tak i denne nydelige vår-kjolen for et par dager siden. Synes den var så fin. Veldig lett og behagelig på. Den blir nok med i kofferten i morgen. Hva synes du? Likte du den? Ellers må jeg også bare informere dere om at det er nå siste sjanse for å få -20% avslag på alt hos Mockberg! Bruk koden "widvey20" <3

***

GUESS WHAT ?! Today I have had my very last day at Meglerhuset Rele and tomorrow I am officially my own boss. For real! I can hardly believe that the day is finally here. I'm a little emotional today. Ha ha. Can also say that I think its pretty awesome that my first photography job is in Dubai. Traveling tomorrow and are very excited! Looking forward to tell you more about this, and not least, showing you behind the scenes pictures. :)

Anyway - got this lovely spring dress a few days ago. So stunning and sooo comfortable to wear. What do you think? Did you like it? I also need to inform you that it's now the last chance to get a 20% discount on everything at Mockberg! Use the code "widvey20" <3

Likes

Comments

Fashion, GIRLBOSS

// I samarbeid med Bianco Footwear / Inneholder reklame //

YOU SMELL LIKE HEADACHE, PLEASE GET AWAY FROM ME!

Hei og hopp! I samarbeid med Bianco Footwear, har jeg blitt med i deres nye kampanje "Hate is so 2018" som ble sluppet ut i dag. (Se kampanjevideo HER) Bianco ønsker ikke å peke fingre på noen bestemte befolkningsgrupper, problematikker etc., men ønsker derimot å gjøre det tydelig, hvor stort problem det faktisk er, at folk uttrykker deres hat mot stort sett alle emner i dag, uten nødvendigvis å tenke over konsekvensene av deres handlinger. 

Kampanjen dreier seg om hat, så la oss snakke om HAT og det å hate. Hva er hat egentlig og hvorfor hater vi? Som nevnt på lørdag, synes jeg vi mennesker er blitt så hårsåre de siste årene. Vi tåler ingenting, og er alltid på jakt etter å ta noen i noe eller saksøke, klandre eller hate på noe. Rart, er det ikke? Selv er jeg ikke en person som hater stort, men er det noe jeg virkelig HATER, er det personer som ikke lar andre være seg selv. Personer som rett og slett ikke klarer å akseptere at alle er ikke like, men forskjellige. Det kan gjelde religion, homofili, klesstil, musikksmak, kosthold og kropp.

Hate er et sterkt ord. Jeg hører til stadighet at noen hater alt i fra ulike pålegg, sko, personer, tv serier og f. eks butikker. Selv sier jeg ofte til f. eks venner og familie at jeg "hater" å måke snø, stå i kø eller fryse. Jeg mener det jo selvsagt ikke. Det er det som er så rart med bruken av ordet hat. Man mener det som regel aldri, men så kommer man til disse personene som faktisk HATER de som skiller seg ut og de som ikke tåler at andre er kanskje litt mer unik. Uvanlig og annerledes. Det er disse personene jeg kan på hånden med hjerte si at jeg hater. En av grunnene, er fordi at uansett hva du sier til dem, hvor mye fakta du prepper og viser frem, er det uaktuelt å endre syn og mening. Man skal absolutt ikke forstå hvorfor noen dropper kjøtt, forelsker seg i samme kjønn, ikke tror på gud eller elsker å spise ananas på pizzaen.

(sko fra Bianco Footwear)

EG HATE JANTELOVEN!

Disse personene jeg snakker om, er vell kanskje de som brenner for janteloven. De som forguder den og følger den til punkt og prikke. Fuck janteloven, sier jeg! Den suger, rett og slett. Hvorfor er det slik at noen ikke ønsker å unne andre suksess? Selv digger jeg personer som får til noe, som tør å satse og få ting til. Ingenting motiverer meg mer til å prøve og tørre selv. Er du ikke enig? Du kjenner det kribler litt i kroppen når jeg snakker om det, gjør du ikke?

Noen er bare så misunnelige. Misunnelige på de som er villige til å jobbe hardt og får jobben gjort. Andre er misunnelige for å se at andre oppnår resultater, som f. eks med kropp og helse. Hvorfor? Det er så sykt irriterende at andre hater andre fordi dem får ting til. Fordi dem får det gjort. Hvorfor hate noen som er XS? Eller XL? Å hvorfor hate noen som er veganer eller vegetarianer? Klarer vi ikke å passe på oss selv? Vi må virkelig slutte å være så opptatt av hva alle andre gjør og hvordan andre lever livet sitt. Fordi man har kun ett liv. KUN ETT!


Når folk bevist rakker ned på noen eller noe, er det nok fordi de innerst inne vet at de har feil eller for at dem skulle ønske de hadde guts til å gjøre det samme. Å det er selvsagt forståelig til tider at noen ikke klarer å styre seg når noen gjør det veldig bra, får ting veldig bra til eller bare oppnår de beste resultatene på 1-2-3! MEN - vi må tenke oss godt om og spørre oss selv om vi virkelig ønsker å få det til vi også. For dersom man vil det nok, får man det til Uansett hva det er, hvem du er og hvor du er. Du får det til. Så, alt i alt - Fuck janteloven, "drit i" disse idiotene og la oss knuse dem med snillhet og glede! Kill'em with kindness!

<3

PS! Se Bianco's kampanje video her

Likes

Comments

Ukategorisert

Good søndag! Her kommer ukens tre tips og jeg håper du liker dem! Enjoy! <3

***

Happy Sunday everyone! Here's my three tips for the weekend. Hope you like them! Enjoy! <3

1. Spis lunsj på Joe & the Juice. Altså, dette er seriøst et av mine favoritt spisesteder. Elsker juicene og ikke minst avokado sandwichen. Den er bare helt magisk på smak. Synes også det er litt stas at alt er sunt og at dem har godt utvalg av veganske retter på menyen. Yey! Ta turen, og bestill Avokado sandwish og choco shake. Nam!

1. Eat lunsj at Joe & the Juice. This is absolutely one of my favorite cafes. I'm in love with their juices and their avocado sandwich. Its magical on taste, I promise! You should take a visit and order an avocado sandwich and a chocolate shake. Yum!

2. Se LA Mante på Netflix. Alexander og jeg ble helt hekta på denne krimserien, La Mante. Den er fransk og handler om en politietterforsker som får hjelp av en seriemorder. Helt rå serie og anbefales på det sterkeste!

2. Watch La Mante on Netflix. Alexander and I just loved this series La Mante. Its french, and its about a police officer who needs help from a serial killer. You're gonna love it! Both Alexander and I truly recommend it.

3. Tren med strikk! Er det noe jeg er virkelig fan av, er det å trene med strikker for både rumpe og lår. Brenner noe inni helsike og du får kjenne at musklene jobber godt. Jeg kjøpte mine hos Aimn, men du finner strikk-sett HER . Koster ca 200kr, og er absolutt verdt pengene.

3. Use ribbons! I'm a huge fan of working out with ribbons when I want to do some exercises for thigh and my bum. These ribbons from Aimn are amazing, and you can get similar to 200 nok here ! You're gonna love them.

Likes

Comments

GIRLBOSS

#girlboss 

Halla! Ja, nå synes jeg det er på tide å booste bloggen med en nytt #girlboss tema. Å dagens tema er rett og slett det å lære seg å gi litt mer faen og være mer positiv. I det siste har jeg egentlig hatt det veldig fint og følt meg ganske OK, men det er alltid noen som bare må rakke ned, si noe negativt og bry seg litt for mye om andres liv. Jeg er så lei av det!

Er det noe jeg virkelig brenner for (utenom foto...), så er det å alltid tenke positivt og alltid ha i bakhodet at dersom man ikke har noe godt å si kan man holde kjeft. Det er så viktig å spre positivitet og glede! Man kan seriøst aldri få nok ros, skryt eller smil. Nå vet ikke jeg hvordan akkurat DU er, men selv blir hele dagen min 10 ganger bedre når jeg møter positive mennesker, får smil i fra alle kanter, kan le og ikke minst når noen legger igjen kjekke kommentarer på de ulike kanalene mine. Det er jo bare helt fantastisk! I LOVE IT!!

<3

Jeg har jo blogget om janteloven tidligere, fordi jeg er så sykt lei av at noen personer bare ikke ønsker deg noe godt. Ønsker ikke at du skal lykkes i det du gjør, hater at du får mer oppmerksomhet og mener at alt du gjør er feil, tåpelig eller dumt. Jeg skal gi dere et par eksempler. I fjor vår da jeg begynte å ta både blogg og sosiale medier seriøst og bestemte meg for å satse, var det noen som hang seg opp i det av en eller annen rar grunn. "Hva er det hun tror hun er?", "Hun kommer aldri til å lykkes" og når Alexander og jeg var ute og tok bilder kikket folk å lo. Altså, det der er ikke greit. Heldigvis for meg er Alexander og jeg tidenes team. Når slike situasjoner skjer, får jeg sinne problemer, banner og steiker i bilen, Alexander roer meg ned og så fortsetter der vi slapp. Ha ha. True story x1000.

Nå enser jeg meg ikke alle som går forbi når vi tar bilder. Jeg kunne rett og slett ikke gitt mer faen om hva andre synes, tenker og mener om hva jeg gjør. Om det så er at jeg ikke spiser kjøtt, arrangerer bruktmarked eller poserer i sommerkjoler på vinteren i lille Haugesund. I dont give a damn. Hvorfor? Fordi jeg ønsker ikke å få en negativ energi. Det å være negativ og alltid ha noe stygt å si er rett og slett ufyselig. Er du ikke enig? Hva godt kommer det ut av det, liksom? Ingenting. Rett og slett ingenting.

Tro det eller ei, men bare sist helg da jeg arrangerte bruktmarked fikk jeg et par meldinger på Facebook og Instagram at jeg var falsk, teit og at det var ganske åpenlyst at jeg ikke var glad i gjenbruk. Ha ha. Hva i alle dager? Så bare fordi en del av jobben min er å fronte nyheter og jobbe med ulike brands, så kan jeg ikke være glad i gjenbruk? Jeg kan ikke arrangere bruktmarked? Får ikke lov til å handle brukt? Det er jo helt sykt. For det første, så er jeg opptatt av miljø og gjenbruk. Å ja, jeg får ting ofte i posten. Skjuler jeg det? Nei. Det er tross alt en del av jobben min. Gjør jeg noe for miljøet og gjennbruksfronten? Ja. Nå har jeg faktisk arrangert bruktmarked flere ganger i Haugesund, jeg spiser ikke kjøtt, sorterer søppel, kjører elbil, støtter ulike organisasjoner, bruker f. eks vegansk og miljøvennlig vaskemidler, går ofte med handlenett, sparer strøm og vann, spiser rester, selger alltid det jeg ikke trenger/bruker lengre + mye mer.

Aaaanyway - jeg ønsker bare inspirere andre til å spre mer glede, positivitet og kunne lukke øynene og gi litt mer faen av og til. Vi har blitt så hårsåre de siste årene, og tåler jo nesten ingenting. Bare se alt vi henger oss opp i for tiden. Hvem bryr seg om jeg og Alexander ikke spiser kjøtt? Hvorfor henge seg opp i om noen lykkes mer enn andre? Hvorfor hate når noen tørr å skille seg ut og hvorfor i det hele tatt bry seg om hva andre gjør? La oss alle vise at vi gir blanke faen i hva andre synes og spre glede, positivitet og smil! Treat others the way you want to be treated! <3

10 tips til hvordan du kan gi litt mer faen og bli mer positiv

1. Ha positive og støttende mennesker rundt deg. Er det noen som ikke ønsker å se deg lykkes og støtter deg i det du ønsker å gjøre, er det heller ingen vits å ha disse personene i livet ditt. Uansett om det er familie eller venner.

2. Ikke bruk tid og krefter på personer som ikke ønsker deg noe godt.

3. Ikke klag før du har prøvd å endre / fikse problemet. Kan det verken endres eller fikses, bør du gå videre og slutte å bry deg.

4. Alltid ha i bakhode at et ja er bedre enn et nei, og at tusen takk betyr mer enn ingenting.

5. Ønsker du å få til noe / bli noe eller oppnå noe, får du det til om du jobber hardt nok. Husk at drømmer blir ikke til på et blunk. Du må tørre å satse og jobbe for atndet skal bli til virkelighet.

6. Å si noe positivt, legge igjen en kjekk kommentar, smile og være glad smitter veldig. 7. Aldri bry deg om hva andre synes. Følg alltid hjertet, og lev det livet du har lyst til å leve.

8. Det koster ingenting å være snill! Det er faktisk 100% gratis.

9. Positive tanker skaper alltid positive hendelser. Gjerne tenk en ekstra gang når du kjenner en negativ energi eller følelse.

10. Aldri sammenlign deg selv med andre. Fokuser mer på deg selv og ditt liv.

<3

Likes

Comments

Ukategorisert

/ Invitert /

// A day in Oslo / Breakfast with Mockberg //

Hei og good kveld! I dag har jeg vært i Oslo og spist frokost med det fineste klokkemerke Mockberg. Utrolig koselig og sååå god mat! Har gledet meg til denne eventen lenge, fordi jeg er nemlig blitt ambassadør for Mockberg. (Stolt!) Synes merket er bare så inspirerende, fint og elegant. Veldig stas å få hilse på co-founder Elvira også. Herregud, for et vakkert menneske!

Må si jeg blir mer og mer forelsket i hovedstaden vår. Alt er så fint, stort og gøy. Føler meg heldig som kan reise på besøk så ofte! :) Det ble bare en dagstur i dag, men skal tilbake neste uke. Gleder meg! Ble dessverre ikke no dagens treningsinnlegg på bloggen i dag. Har ikke fått trent pga Osloturen og hadde et par fotooppdrag rett etter jeg landet. :) Litt knapt med tid rett og slett! Meeen det må da være lov det også i blant, eller hva? :) Ønsker dere alle en suuuper fin torsdag så prates vi! <3

***

Hello and good evening! Today I have been in Oslo and ate some breakfast with the finest clock brand Mockberg. Super cozy and amazing food! May say I'm getting more and more in love with this city. Everything is so nice, big and fun. Feeling a bit lucky to travel so often and for visiting Oslo all the time! :) I will be back next week. Looking forward to it! :)

Unfortunately, I didn't shared today's workout post with you all today. Haven't been working out today because of the Oslo trip and I also had a few photo assignments right after I landed back in Haugesund. :) Hope you all will have a nice evening and we'll talk tomorrow. See ya! <3

Likes

Comments

Recipes

// I samarbeid med Bodylab.no / Inneholder sponset produkter //

For 2 personer:

- 3 spoons med pannekake mix chocolate chip fra Bodylab.no / 3 spoons with pancake mix chocolate chip

- 3 spoons med havregryn (for å få de litt fyldigere) / 3 spoons with oat meal powder

- 2 dl soya sjokolade melk / 2 dl soy chocolate milk

- stekes med 1 ts cocosa / 1 ss with cocosa

Denne røren gir ca 10-12 små pannekaker, og passer perfekt for to personer. Alexander og jeg spiser gjerne disse til både frokost og kvelds. De er helt magiske på smak... PS! Du kommer til å bli avhengig. Ha ha!

/ This mix gives you around 10-12 mini pancakes, and fits perfectly for two persons. Alexander and I normally eat this for breakfast or supper. They're magical on taste, I promise!

// Sugarfree, vegetarian and healthy //

Hei og hopp! Her kommer dagens oppskrift som er nesten for enkel! Ha ha. Nemlig protein og sukkerfrie pannekaker fra Bodylab.no! Jeg har delt disse med dere før, men nå synes jeg det var på tide å dele dem igjen. :) Twisten denne gangen, er at de er toppet med bringebær, sukkerfri hvit sjokoladesaus og sukkerfrie crispy sjoko-kuler. NAM! Det så ikke så feil ut, eller hva? <3

// Hey guys! Here's todays recipe and its way to easy! As you can see, its some protein pancakes from Bodylab.no and they1re just too tasty! Both Alexander and I are in love with them. I've shared them with you before, but this time I decorated them with raspberries, sugar free white chocolate sausage and sugar free christy chocolate ! Yummy! Look's so good, right? <3

Likes

Comments

Instagram@widvey

Subscribe