Der er nok ikke så mange der ved det, men jeg ELSKER qoutes/citater.

Jeg elsker at læse dem hvis jeg er ked af det, eller glad det hjælper mig med at udtrykke mine følser og uanset hvad man føler så høre der mindst et citat til det.

jeg har samlet nogle af de mange citater jeg godt kan lide lige nu men det skifter virkelig meget.

1.

Det her citat elsker jeg fordi at det lige som fortæller at det kan godt være at man gør noget lidt dumt eller gør sig selv til grin og det er super nederen i situationen og dagene efter men om nogle år sidder du nok og fortæller den til en og det er bare et godt citat syntes jeg

2.

Det her citat har totalt ret fordi om folk kan lide dit tøj, dit hår, din personlighed, dit værelse eller noget andet ved dig det er egentlig ikke så vigtigt, det vigtigste er at du selv kan lide det og hvis du kan det, skal du ikke ændre det.

folk må acceptere dig som du er og hvis de ikke kan det må det være deres fejl.

Så det her citat kan jeg lide fordi at jeg går og tænker meget om hvad folk syntes om mig også glemmer jeg helt at være mig selv, men når jeg læser det her citat minder det mig om at jeg skal huske at være mig selv.

3.

Det her minder lidt om nummer 2, men det er bare sådan nogle citater der motivere en hvis man har haft en hård dag eller uge.

Fordi hvis man går og lader som om man er en anden end man er. så er det også svære at være glad fordi man i virkeligheden ikke er sig selv.

Også er det også rare at havde folk omkring sig man kan være sig selv med, og elsker en for den man rigtig er istedet for alle mulige andre der elsker dig for den de tror du er.


4.

De ting du siger kan folk måske godt tilgive dig for, men de vil aldrig glemme at du har sagt det.

Det du siger eller skriver til folk, kan betyde en verden til forskæld så derfor hvis du er oppe i en diskussion med nogen hvor du kan mærke du er ved at blive sur så stop den og tænk over tingene, fordi det du siger eller skriver til andre er ikke noget de glemmer godt eller ondt så glemmer de det ikke og det kan jo være at di slet ikke mener det.

5.

5. og sidste citat er du skal aldrig give op!!

uanset hvor store dine mål er hvor meget folk griner så hvis dem at du kan.

Likes

Comments

Hej derude
Jeg fyldte 13 den 22. Februar.
Hvilket vil sige at jeg nu kan komme igang med at arbejde, lige PT arbejder jeg som reklame opsætter på busser.
Idag skal jeg holde fødselsdag for min familie og en veninde, så det glæder jeg mig til.
Jeg tænkte jeg bare ville give jer en lille life Update.

XOXO ANNE METTE

Likes

Comments

VELKOMMEN

Hej derude

jeg hedder Anne Mette og jeg er 13 år gammel jeg bor i Jylland. Og i min fritid går jeg til dans og laver YouTube.

Jeg ser så mange serier at jeg ikke kan tælle til dem (haha ser virkelig mange serier) der skal ikke særlig meget til for at få mig til at grine, jeg er ikke specielt høj og jeg elsker at være sammen med folk dog er jeg lidt genert men kun indtil jeg har lært personen at kende.

Jeg har lavet den her blog for at dele mit liv med andre og så elsker jeg også at tage billeder og skrive jeg er også virkelig glad for citater som der er meget af på min Instagram.

men jeg håber at i vil følge med

XOXO ANNEMETTE

Likes

Comments