Idag har min mor fødselsdag 🇩🇰❤️

Personlig

I dag kunne min elskede mor være blevet 69 år. 🇩🇰❤️

69 år er jo ingen alder. Både min mormor og oldemor blev over 90 år, så det skulle min mor da også.

Selvfølgelig skulle hun se mine børn vokse op, opleve deres konfirmationer osv.
Men sådan skulle det ikke gå.

Det er et stort tab som jeg aldrig kommer over. Men som en præst så fint har fortalt mig. ”Man kommer aldrig over tabet af en kær, men man får fyldt nye oplevelser i beholderen som gør, at man lære at leve med det”.
Jeg savner min mor hver dag, nogen dage er værre end andre.
Selvom der nu er gået 9 måneder, så ja, så græder jeg stadig hver dag. Ofte bare kort når en tanke eller et minde lige rammer hukommelsen, så stikker det i hjertet og tårende titter frem. Formoder at dette er helt normalt og er en del af processen med at ”lære at leve med det”.

Noget af det værste ved at miste en man har kær er den berøringsangst man kan opleve fra venner og familie. Derfor denne bøn…

Til alle jer der kender nogen som har mistet deres elskede mand, kone, mor, far, søn, datter…, få brudt tavsheden.
Lad være med at sige ”du skal endelig bare ringe” eller ”sig endelig til hvis jeg kan gøre noget”, for det gør man ikke.
Jeg ved godt, at du selvfølgelig har sagt det for at være venlig, ja for at vise du vil hjælpe. Men den pårørende er et ”sted”, hvor følelser, forandringer, smerte, savn og sorg køre rundt i hovedet og man er på ingen måde sig selv.

Det du skal gøre er… Kontakt den pårørende, sig ”Har du lyst til en kop kaffe hos mig på mandag eller…”
Tag handling... Så er isen brudt.
Hvis den pårørende ikke lige kan overskue det på det pågældende tidspunkt, så opgiv ikke. Spørg igen senere.
For er der noget der er så VIGTIGT, som vi pårørende har behov for at vide, så er det at vi VED at vi IKKE er ALENE og at vi har venner og familie som stadig gerne vil vores selskab til trods for at du måske tidligere havde mest kontakt med den afdøde.

Det var blot en venlig opfordring til alle.

Amanda og jeg har her til morgen været forbi min mors fine have og hun har fået et ”himmelkys” og hele fødselsdagssangen. For det fortjente hun. 🇩🇰❤️

Amanda har selv valgt hendes gave til mormor. Det var den eneste kurv der netop havde to sommerfugle🦋, derfor blev det den. ❤️

Kram A

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229