UPDATE PÅ #NOUW30DAYCHALLENGE

PERSONAL

I dag lægger jeg 15 blogindlæg på 15 dage bag mig. Vi er halvvejs gennem Nouws challenge, og jeg er egentlig ganske tilfreds med min præstation. Denne challenge har fået mig til at ofre tid på afleveringer, lektier og søvn for at kunne skabe kreative blogindlæg. To indlæg har været forhastede og lever slet ikke op til min ønskede standard, men tiden løb simpelthen fra mig. Så selvom det egentlig er gået meget godt, så har jeg også en del områder at forbedre. For det første kunne jeg godt tænke mig at lave mine collager endnu mere opsigtsvækkende og unikke. Derudover vil jeg også gerne poste mine indlæg tidligere på dagen frem for sent om aftenen. Dette stræber jeg efter hver dag, men det ender dog altid med, at jeg først udgiver indlægget omkring kl. 21, hvilket slet ikke er godt nok. Og sidst men ikke mindst kunne jeg godt tænke mig at skabe noget mere trafik på bloggen. Jeg har oplevet, at jo tidligere jeg poster indlægget, jo mere trafik skabes der, så det må jeg bare arbejde omhyggeligt med.

Trods mine mange ideer til blogindlæg, har jeg også oplevet at være løbet tør for påfund. Nogle af de ideer. jeg har, kræver nemlig specifikke ting fx ønsker jeg at at dele mine favorithjørner i mit værelse, men har manglet en lampe og nogle billeder, og så vil jeg også dele den lækreste opskrift, men kagen skal først bages på lørdag.

Men i bund og grund er jeg egentlig pavestolt af mig selv over at have gennemført halvdelen af udfordringen. For hvis jeg skal være ærlig, så havde jeg ikke turde håbe på at nå så langt. Men nu er jeg fast besluttet på at fuldføre opfordringen med et brag!

- Anne Loan

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229