SUNDAY SHOPPING

FASHION

grå frakke fra Zara / halskæde fra Anni Lu / denim jumpsuit fra Mango / grå strik fra Weekday / bralette fra Ganni / taske fra Malene Birger / tørklæde fra Zara

Selvom jeg burde have lavet afleveringer og læst op på matematik, så har jeg i dag taget mig lidt tid til at shoppe rundt. Jeg elsker denim i alle former: jakker, bukser, tasker, sko. Og da jeg stødte på den fine jumpsuit fra Mango, faldt jeg for den med det samme. Den minder måske lidt om noget arbejdstøj, man ville have båret et par årtier tilbage, men jeg synes bare, at den er så smart. Med et par hvide sneakers ville den kunne bruges til hverdag, men med et par hvide stiletter ville den også kunne gå til fest.

Halskæden fra Anni Lu står højt på min ønskeliste, og frakken fra Zara ligeledes. Klassiske styles er altid et hit, og frakken kan bruges til så mange outfits. Ellers er min grå strik efterhånden ved at være godt slidt, så jeg er på udkig efter nogle helt basic, varme, grå striktrøjer. Ovenstående koster kun 375 kr., hvilket jeg synes er et fund!

- Anne Loan

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229