Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart åka och hämta den nya bilen och för övrigt har jag aldrig "ägt" kört en ny bil ...Love privatleasing...Nu kommer jag köra lyxigt...Räddattbilenskablismutsig..liteocd..körafinbiltillskolan..


Tack älskling för att du var med och stöttade mig och tack "svärmor"för att du hjälper till att passa ungarna och "svärfar" för att skjutsar mig ..

Likes

Comments

HaNN inte tas så mycket kort men det var inte det viktigaste <3

​Vi hade tur med vädret, vi hann se allt och även åka den konstigaste,tråkigaste och aning läskiga turen på Saltkråkans guidning! ALDRIG åker vi den något mera...Och då barnen mest är intresserad utav Pippi så blev det bara den showen vi såg en gång....Vi spelade lite på lotterna och minitävlingar men vann inget..vi käkade lunch och åt glass och till sist åt barnen korv med bröd innan vi begav oss vidare till hotellet för att checka in och hitta ett ställe att äta och kanske shoppa lite...MEN där fanns inget, tomt, dött var det där..vi hitta en vettig restaurang men också den dyraste, barnen åt inget av det de fick, (det åt jag upp ist), maten karln och jag åt blev för maffig för mig...När vi var klara där så var tanken att återgå till hotellet för lite avkopplad och avslut för denna här dagen..men så blev inte fallet, utan det blev två tröttna föräldrar och två överpigga barn (den minsta sov lite för länge på sin vilostund på dagen)...som var svåra att nätta sen...Inte fanns där mycket att göra på hotell heller...men jäkligt skönt ändå att vi bestämde oss för att köra hem dagen efter... Men nästa gång får det bli en bättre planering kring boende som passar barnen bättre...

Likes

Comments

Första året som universitetsstudent är avklarad, 2 1/5 år kvar bara :) och nu har både barnen och jag tagit sommarlov sedan 4 veckor tillbaka ungefär, men sommarlovet har dock inte börjat speciellt bra då vi har drabbats av både Regn, feber,löss och lös i magen..och utöver det så gick karlns bil sönder (nu lagad dock), min mamma åkte till sjukan (hemma nu), suck nu får det vända tycker jag... På lördag har vi planerat att åka till Vimmerby för en heldag på Astrid Lindgrens Värld med barnen och övernatta på hotell för att slippa kvällskörningen hem och stressen... Hoppas det vänder?!

Likes

Comments

Det är inte så att jag prompt måste dricka kaffe varje dag, men hur skulle vi klara oss utan kaffe..det vettifan...och då talar jag för dem alla kaffeälskarna som finns i världen som MÅSTE dricka kaffe varje dag, helst direkt på morgonen innan man ens vaknat till och landat med fötterna på goolvet...Om man inte kan gå utan kaffe och kaffet tar slut..VAD GÖR VI DÅ? hahah Ungefär samma känsla har nog tedrickarna, tänk om ni inte kunde dricka TE längre?!...Och för de som värken dricker Te eller Kaffe så berörs ni ju inte av detta haha.


Idag var man åter till vfu:n och kommer även åka dit imorgon med och inför imorgon är man taggad då jag ska som jag tidigare nämnt hålla i en samling....Jag har planerat att gömma några saker typ en sten, plastgaffel,boll osv i en tygpåse och så får några av barnen stoppa ner sin hand i påsen, ta tag i en av sakerna och försöka gissa vad det kan vara utan genom att känna ,klämma och utforska och inte tjuvkika..Jag hoppas och tror att barnen kommer tycka att det är kul,..tänkte även låta ett av barnen räkna upp alla saker...och sedan att de alla hjälps åt att lägga tillbaka sakerna i tygpåsen..och om tiden finns så blir det nog lite sånger också..


Likes

Comments

Nu är jag inne i min andra vecka på vfu:n (Verksamhetsförlagd utbildning)v.12-13 och både igår och idag har jag blitt tvungen att vabba då lille tjejen har fått feber, men idag verkar det iallafall som att hon är feberfri och det håller jag tummarna för då jag verkligen behöver vara på vfu:ns två sista dagar (Torsdag och Fredag), jag ska bland annat hålla i en samling och efter att ha sett hur de två sista månaderna kommer se ut med sista kursen för i år innan sommaren är här så veTt i faN om jag hinner ta igen de här timmar som jag vabbat?! Det är sådant som märks.

Hitintills så är den här sista terminen den jobbigaste både hört och läst studiehandledningen. Det är mycket inlämningsarbeten både individuellt och grupp, med mååånga ord som ska in i arbetena allt fr 7000-24.000, plus att man ska klämma in lite muntligt framträdanden också.

Första året som student på universitet har varit intensiv, rolig, jobbig och lärorikt...Jag har än så länge klarat mig med några referensfel i inlämningsuppgifterna, men klarat tentorna (2 st) och gruppmomenten plus alla obligatoriska tillfällena trots sjuka barn och vissa stressiga dagar och ibland en viss lathet från min sida (att ha tendensen att göra annat än vad jag ska egentligen göra) *Smiley


Mina barn och karl är dem absolut viktigaste i mitt liv <3 och utan dem skulle jag nog inte kämpa såhär mycket även om man har sina ups and downs.


Likes

Comments

Jo snart är våren här, men inte riktigt ännu så får hålla ut ett tag till och då jäklar ska det blir fart på oss (Karln och mig), då ska vi röja och städa i inglasade och verandan.. och göra det vårmysigt.. åka ett par rundor till tippen.. *suck*

Det ska även firas lite påsk och några födelsedagar här framöver, plus planera för barnkalas då vår äldsta dotter fyller 5 år i Maj..helt sjukt , när blev hon såhär stor våran lilla bebis <3

Igår var hon på sitt första buskalas (busfabriken), blev bjuden av en kompis på förskolan... och då värmde det i mammahjärtat av lycka för hennes skull : )Likes

Comments

Idag är allt som vanligt, båda barnen kunde gå till förskolan .... Lillens bajs explosion var inte så farlig som jag trott.. och jag har äntligen fått påbörja tentapluggandet och hoppas det fortsätter såhär under resterande dagarna ...för vänta till nästa provtillfälle har jag inte lust med om det inte blir så att jag måste om jag nu skulle få underkänt på tentan.... Men får jag denna vecka på mig att hinna plugga ifatt, nu när allt gått tillbaka "som vanligt" igen så vill jag iallafall ge tentan en chans på Fredag.

Likes

Comments

Hur f*n ska detta gå... Jag har en salsTENTA på Fredag!! Har knappt hunnit plugga då vi haft sjukdom och liknande under veckan men jag tänkte i fredags att nu när det börjar vända så får jag plugga som bara den nästa vecka..barn på förskolan och karln på jobbet men NU verkar det inte bli så...f*n F*n f*n ..Är inte deras fel ...jag vet bara inte vad jag ska göra...ingen som kan hjälpa och jag kan inte lämna den lilla när hos karln som är sjuk ...oo

Det började förra veckan med att äldsta dottern fick feber Tors-Lördag, Feberfri söndagen och lämnat till förskolan på Måndag igen men fick stanna hemma på Tisdagen då hon hade ont i huvudet och vääääldigt trött på Måndagen eftermiddag när jag hämtade dem....Så Tisdag fick hon stanna hemma.....efter det var det lugnt i1- 2 dagar sedan började yngsta spy men endast på kvällen efter fått välling (så INGET på dagen) detta gjorde hon i 2 kvällar... under tiden så började både jag och karln började känna oss nere och hängiga..en början till förkylning som vår yngsta redan fått men mest slemmig hosta och mindre rinnig näsa..Jag började känna mig bättre redan på fredag kvällen...och den yngsta mådde jättebra förövrigt dock inte så sugen på att äta så mycket som hon brukar.. OCH nu är vi här SÖNDAG morgon karln ligger utslagen i sängen ...tydligen har han haft date med toan i natt och det lilla barnet bajsade nyss en megalös explosion!!!! Jag och det äldsta barnet mår bra men blir liksom klämd i mitten av allt detta ... Och ja till råga på allt så har inte mensjäkeln kommit heller.!!!!

Likes

Comments

​Vilse i mina egna tankar, ensam och ledsen! Ibland vill jag bara krypa ut ur mitt eget skinn och springa, långt långt bort från allt men inte för att jag behöver komma bort från alla och/eller allt, utan tvärtom så att allt och alla kommer bort från mig.

Likes

Comments