Det finns olika sorters människor. Dom som ser ett nytt år som en nystart. Som en oskriven bok. 1:a januari är inte alls som vilken dag som helst. Nu är vi inne i någonting nytt. Ett nytt år är stort. Ett nytt år innebär att allt är möjligt from NU.

Sen finns det dom som tycker att ”va fan är det för speciellt med nyår. Det är ju som vilken dag som helst. Löjligt med alla löften” osv osv.....


Jag gillar tanken på någonting nytt. Jag gillar att det finns en dag, den dagen då vi byter en siffra i årtalet. En fantastisk dag för reflektioner, tillbakablickar, nya mål och drömmar. Det blir konkret. Det blir tydligt att ”NU KÖR VI”

Det är aldrig fel att starta om på nytt. Drömma stort. Drömma smått. Heja ni som gör det!!!

Sen att det ska klagas på alla som börjar träna i januari. Småhånas åt dem som kämpar på för att faktiskt jobba på en dröm som att det vore fel. ”Nu blir det fullt på gymmet med alla nyårslöften som ska träna”
Men va fan, det är ju GRYMT!!! Om det så bara håller inte par veckor så vad fan gör det?

Kämpa på med era drömmar oavsett vilken dag på året. Men denna dag känns helt klart som ett nytt kapitel i livet. Jag vill iallafall se det så.

Spännande och lite läskigt.

Jag har en dröm och en önskan att 2019 ska ge mig ett annat lugn i själen. Jag vill att det sk hända någonting extra. Jag vet inte vad, men nåt ska det bli. Och det ska bli bra.

Gott Nytt År mina vänner. Kämpa för er själva och gör 2019 till ett fantastiskt år.

The little things......🖤

  • 635 visningar

Gillar

Kommentarer