Idag fick jag ett fantastiskt sms från min älskade vän. Där skrev hon att hon ska försöka älska sin kropp och framhäva det som är bra med den. Istället för att det ska bantas hela tiden. Och hon har en fantastisk kropp, så detta gjorde mig rörd. Tänk om man kunde koncentrera sig på att acceptera sig själv istället för att tro att "om jag blir smal"...... Allt handlar så jävla mycket om att bli SMAL. Jag tittar runt på nätet. Och från att ha jämfört mig med VS-tjejerna så näääää. Fasen alltså. Jag gillar kurviga tjejer bättre. Alla är vackra på sitt sätt. Men det har fan gått för långt. Så många som knaprar bantningspiller, dricker shakes 7 dagar i veckan, opererar sig, som bantar, som svälter sig, som spyr upp maten, som går på dieter. Vuxna människor som är så jävla förståndiga, intelligenta.....men som låter sig köpas av allt vi ser omkring oss. 
Jag är där jag med. Dömer ingen.....men någon gång måste det ju för fan ta stopp. 
Att börja med att försöka acceptera sig själv är väl det klokaste man kan göra. Vilken grej. Vilka insikter man kan få uppleva. Vilket beslut. Kärleken som sedan kommer inifrån kommer att lysa utåt. Och kanske så gör den kärleken att man vill ta hand om sig själv och sin kropp bättre, genom att äta mer hälsosamt än att banta. Att njuta av livets goda utan ångest för att bli TJOCK. 

Jag vill komma till den insikten någon dag. Jag känner att jag är på G. Jag tränar mycket, vilket gör mig till en starkare person både från insidan och ut. Men jag VÄGRAR sitta med en tonfisksallad när mina barn som idag käkade köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt. JAG tycker inte det är normalt. Det är normalt att äta samma sak som sina barn. 

Detta berör mig så himla mycket. Jag blir arg, samtidigt som det är något jag brottas med varje dag. Jag går på allt jag ser och jag tycker att jag är tjock och jag vill få bort fläskmagen. Men jag vill acceptera mig själv som jag är just nu. Och jobba på det jag vill bli i morgon. Och det är inte SMAL, det är "NÖJD" och välmående. Jag gjorde mig själv den tjänsten för flera månader sedan, att jag kastade ut vågen. Hatade den. Ett steg i rätt riktning. 


The little things......🖤

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg