....så är tålamodet inte det bästa. ALLT, precis ALLT gör mig irriterad.
Min motionsrundan idag bara tex.

Ska välja program på klockan. För nu har jag läst lite om den. Var irriterad redan igår då min dator stängs av innan den knappt hoppat igång. Och man mär tydligen ha en dator för att klockan ska ställas in 😡 Bara där liksom brinner det till 😡

Och jag kan välja på Running/cykling/inom och-utomhus aktivitet. Jag LUFSAR/går/joggar/rushar. Vilken kategori är det??


Sen piper nästa tekniska trådlösa pryl till.
Piiiiip. ”Battery is low”
Två gånger sen DÖR mina lurar.


Jag märker hur sur jag blir. Försöker ändra på det och tänker: ”då ska jag njuta av fågelsången iställe” Mmmmm det är svårt när det är varmt och tungt och drygt.

Och ÄNNU mer tungt och drygt blir det när jag inser att jag har fel skor på mig. Min gamla utslitna skor sitter på mina fötter. Hur gick det till!!???? 😡😡😡
Nu är det drygt att vara Anneli Hahaha
Vägen känns lång och den nya funktionen på klockan gör att det piper ibland och jag fattar inte varför. Vilket såklart gör mig ännu mer irriterad.

Kommer fram till ett parti i skogen jag valt att kalla ”fjärilsstigen” Det är alltid mycket fjärilar där och det är ju så fint. Har förhoppningar på att få upp humöret och börja se det vackra i den här dagen.

INTE idag tydligen. Ser EN fjäril och den är SVART.
”Kan ju bara betyda otur” tänker jag och skrattar åt mig själv inombords för hur dryg jag är just nu.
Idag vill jag bara ligga i sjön eller i en pool och plaska. Nåt annat orkar jag inte. Men problemet är att jag vill inte att det ska vara folk i närheten vilket blir sjukt svårt då det råder tropisk hetta i detta landet just nu.

Hör ni va gnällig jag är. Hur står jag ut med mig själv just nu? Det gör jag knappt. Men jag är iallafall medveten om det.


The little things......🖤

  • 168 visningar

Gillar

Kommentarer